joef_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 προσπαθω να βαλω στο Pc Μου Linux και δεν μπορω!! ξερω να εγκαθηστω λειτουργικα και λοιπα Δεν ειμαι καθολου αρχαριος! λοιπον εχω ενα pentium 4 660 asrock motherboard 2gb ram 74 gb raptor x850xt ati creative live δοκιμασα τα εξης suse 10.1 ubuntu 6.1 kubuntu 6.1 fedora το ubuntu 6.1 το πηρα απο περιοδικο ολα κολαγανε μολις παταγα instalation απο το menu που βγαζει μετα το boot! μονο με το suse 10.1 live δουλεψε κανονικα!! εχω βαλει ολα default στην motherboard και εχω δοκιμασει χωρις καμια pci και εξοδο εικονας απο την Motherboard! ακομα τα ιδια! κολλαει στο ιδιο σημειο! xp και vista δουλευουν μια χαρα και σταθερα! τι μπορει να ειναι ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 μπορεί να φταίει το cd. όλα απο περιοδικά τα πήρες; δοκίμασε να κατεβάσεις και να δημιουργήσεις δικό σου cd ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 οπως παντα ειναι η καρτα γραφικων σου η ati δεν καθονται καλα στα linux μπορει να δοκιμασεις εγκατασταση του ubuntu με το alternate cd που ειναι εγκατασταση χωρις γραφικο περιβαλλον και μετα ρυθμιζεις την καρτα η μπορεις να κατεβασεις την εκδοση suse 10.2 που ειναι καινουργια και αξιολογη διανομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 οχι μονο το Ubuntu ειναι απο περιοδικο τα αλλα τα κατεβασα! ισως ειναι η ατι το προβλημα αλλα τι να κανω εκτος απο το μη γραφικο περιβαλον μπορο να την βγαλω να τα εγκαταστησω ετσι? αλλα μετα οταν μπω μεσα κανονικα στο περιβαλον θα αναγνωριζει την καρτα? η οταν θελω να τρεξω linux πρεπει να την βγαζω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 τι να βγαζεις την καρτα??? οχι θα βαλέις μια διανομη που να υποστιριζει την καρτα που εχεις ωστε να δουλευεις με αυτηn καλητερα να δοκιμασεις η το suse 10.2 η το mint bianca απο εδω http://lm.ltv2.nutime.de/ ειναι στην ουσια ubuntu που εχει προεγκατεστημενους driver για της καρτες γραφικων αλλα και αλλα χρησιμα προγραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια τι του λετε, μια χαρα παιζουν η ATI, απλά της αναγνωριζει ος απλες vesa καρτες και δεν εχει hardware accelaration. Κατι αλλό θα είναι και το ποιο πιθανό από όλα να φοράει κανα τρελό sata controller το Mobo και να το τρελένει το linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια τι του λετε, μια χαρα παιζουν η ATI, απλά της αναγνωριζει ος απλες vesa καρτες και δεν εχει hardware accelaration. σωστοτατος.εμενα της ATI x1300 την βρηκε αμεσως τοσο σe fedora 5 & fedora 6 & suse 10.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blue_Guardian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Dokimases xrhsimopoihseis to live CD tou Ubuntu 6.06 gia na kaneis install? (tsekarismena sta8erotato) Toulaxiston otan 3ekinhse, to 6.10 den htan kai oti poio sta8ero, twra (ap'oti akouw) petaei. Ap' to suse 10.1 live den mporeis na kaneis install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mac4all Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 μου εχει τυχει κι εμενα να μην δεχεται το ubuntu σε πισι φιλου,με ΤΙΠΟΤΑ!Ωσπου πηρα χαμπαρι οτι φταιει ο κατα τ αλλα αψογος εγγραφεας DVDRW,εβαλα αλλο το εγκατεστησα κανονικα και επανοτοποθετησα τον παλιο.Αν μπορεις δοκιμασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpelekis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 κανε ενα τσεκ στην μνημη με το memtest εγο για να εγκαταστησω χρειαστικε να βαλω μια μνημη 256 που την εβρισκε καλη και μια 512 που χτηπαγε τορα τα suse τρεχοθν μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.