skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εβαλα 4 xvid στο προγραμμα αλλα εχω τα εξης προβληματα : Το παιξιμο του dvd ξεκιναει απο το 4ο xvid ,οι υποτιτλοι δεν φενονται στην οθονη - εξωτερικους τους βλεπει - και η εγγραφη γινεται σε 16:9.Καμια ιδεα για το πως θα λυθουν αυτα τα προβληματα?Ευχαριστω πολυ!
kosmis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εβαλα 4 xvid στο προγραμμα αλλα εχω τα εξης προβληματα : Το παιξιμο του dvd ξεκιναει απο το 4ο xvid ,οι υποτιτλοι δεν φενονται στην οθονη - εξωτερικους τους βλεπει - και η εγγραφη γινεται σε 16:9.Καμια ιδεα για το πως θα λυθουν αυτα τα προβληματα?Ευχαριστω πολυ! Για το πρώτο παίζει ρόλο η σειρά που έχεις βάλεις τα video στο πρόγραμμα. Για το δεύτερο όταν είναι ενσωματωμένοι στο video δεν υπάρχει κάτι για να κάνεις. Ίσως επειδή σου φτιάχνει το video σε 16:9. Αυτό μπορείς να το αλλάξεις από τις επιλογές "Φορμά TV" -> "Οθόνη TV" -> 4:3 (Fullscreen). Ελπίζω να βοήθησα!!!
anthony_88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εγω τα φτιαχνω ολα, παω να κανω το DVD και κανει μετατροπη με ρυθμο μικροτερο του 1 και η προβλεψη ειναι οτι θα τελειωσει σε 4 ωρες. Τους υποτιτλους τους εχει external και στην προεπισκοπηση δε φαινονται...
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Το 4:3 setting το βρηκα.Θα τα βαλω αναποδα αυτη τη φορα γιατι φενεται οτι αρχιζει να παιζει απο το τελευταιο προς το 1ο αλλα με τους υποτιτλους δε βρηκα λυση!
dll.hal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 εγω μετα απο πολλες τετοιες μ@#$%54#ες που μου εκανε δουλευω πλεον με το winavi....
Charis_75 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 εγω μετα απο πολλες τετοιες μ@#$%54#ες που μου εκανε δουλευω πλεον με το winavi.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=179422 Το μόνο πρόβλημα με το πιο γρήγορο winavi είναι ότι οι υπότιτλοι χάνονται σε αρκετά σημεία της ταινίας...Με το convertx δεν συμβαίνει το ίδιο.
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον δοκιμασα την τελευταια version αλλα παλι τα ιδια.δεν εγινε 4:3 και δεν δειχνει υποτιτλους.το μονο που διορθωσα ηταν το οτι εβαλα και μενου ωστε να διαλεγεις ποιο απο τα 4 xvid θελεις να δεις.
elias1988 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 borei na min paei to file pou evales se full screen . afto den einai provlima . oso gia tous ipotitlous . epidi den exeis ti dinatotita na valeis epilogi sto menu gia subs . alakse tous ipotitlous apo to tilexiristirio tou dvd-player sou.( exei koubi gia subtitles panta ) pistevw tha fenontai meta.. oti iksera gia to thema to eipa !! an deis to post meta kane post na dw ama eixa dikio
skiabox Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχην το κοψιμο δεξια-αριστερα μπορω να το γλυτωσω με καποιο τροπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.