Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVD-

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω laptop Acer Aspire 5622 WLMI και έχει πρόβλημα με το DVD.

Συγκεκριμένα ενώ μέχρι τώρα (αγόρασα το laptop 10 Μαίου 2006) μπορούσα να γράψω dvd + και - , τώρα γράφει μόνο +.

Δοκίμασα και dvd- της ίδιας μάρκας με αυτά που είχα ήδη γράψει και ενώ είναι ίδια ταχύτητα δεν έγινε τίποτα.

Επίσης με εγγραφή cd δεν έχω πρόβλημα.

Τι μπορεί να φταίει?

Να το πάω για service όσο είμαι ακόμη στην εγγύηση?

Δημοσ.

Δοκίμασα διάφορες μάρκες αλλά τίποτα. Όταν βάζω - δεν το αναγνωρίζει καν.

Δεν το βλέπει δηλαδη ότι υπάρχει κάτι μέσα στο drive.

Δημοσ.

Στείλτο πίσω .Είναι μάλλον πρόβλημα του DVD . Περίπου τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με έναν HP ! Στην αρχή τα έκαιγε όλα κανονικά ,και μετά απο λίγο καιρό δεν έκαιγε τίποτα .

Δοκίμασε αλλα DVD και κοίτα μήπως σου εμφανίζει πάλι πρόβλημα με τον κάφτη των windows .

Δημοσ.

Οκ θα το πάω πίσω. Το θέμα είναι τι θα πω εκεί. Μην μου αρχίσουν ότι φταίει τίποτα άλλο. Προφανώς εγώ πρέπει να ζητήσω να μου αλλάξουν το dvd.

Δημοσ.

Εμένα στην αρχή ( απο το κατάστημα που το πήρα ) μου είπαν να το τεστάρω με άλλα dvd και με άλλα προγράμματα εγγραφής καθώς θεωρούσαν ότι το πρόβλημα είναι στο software . Αν συνεχίζει να μην δουλεύει μου είπαν να τους το πάω εκεί . Ετσι και έγινε . Την επόμενη μέρα τους το πήγα πακετάκι όπου και τον έστειλαν αυτή στην εταιρεία . Επειτα απο έναν μήνα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχε επιστρέψει στο μαγαζί , όπου και πλήρςσα τα έξοδα μεταφοράς 10 Ε .

Μην ανυσηχείς λοιπόν . Είναι μια διαδικασία απλή αλλά κάπως χρονοβορα.

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλους σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...