Προς το περιεχόμενο

Nu-metal: SOAD, Korn, Παπαρίζου και τ' άλλα παιδιά... :-P

carlmikaze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LOL!!!!!

an theoroume metal tous vlaxous S.O.A.D.

opos kai episis kai ta prota kai deutera ksaderfia tou vasili paiteri pou akoune sto sigkrotima KORN

Tote pao paso

mallon exo akoustika provliamata kai thelo orila

kai ksana LOL!

Δημοσ.

Για τους SOAD και τους Korn πάει κ έρχεται...

Οι Blink 182, Linkin Park κλπ τί θέση έχουν στο συγκεκριμένο "top 20";

Try AC/DC, Sabbath, Dio, Maiden, Priest, κλπ.

Δημοσ.

Ό,τι γουστάρει ο καθένας δεν βάζει στο TOP 20 του; Κολοκυθόπιττα δεν τρως εσύ; :lol:

Δημοσ.
LOL!!!!!

opos kai episis kai ta prota kai deutera ksaderfia tou vasili paiteri pou akoune sto sigkrotima KORN

Tote pao paso

kai ksana LOL!

Τι εχουν οι SOAD?

δευτερον ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει οποιους θελει στο top20 του.

Βαλε εσυ οποιους θες χωρις να κραζεις τον κοσμο.

Εξαρταται το γουστο του καθενος.

Οποιοι θελει να συμπεριλαβει στην λιστα του τους Limp Bizkit ή τους ΗΙΜ ατ κανει. Εσυ μην το κανεις αφου δεν τους καταδεχεσαι.

Η λιστα του καθενος ειναι βασισμενη στα δικα του προσωπικα γουστα

ετσι ειναι υποκειμενικη.

Ετσι και περιττα τα "πιπερατα" σχολια!!! ;)

Δημοσ.
Τι εχουν οι SOAD?

δευτερον ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει οποιους θελει στο top20 του.

Βαλε εσυ οποιους θες χωρις να κραζεις τον κοσμο.

Εξαρταται το γουστο του καθενος.

Οποιοι θελει να συμπεριλαβει στην λιστα του τους Limp Bizkit ή τους ΗΙΜ ατ κανει. Εσυ μην το κανεις αφου δεν τους καταδεχεσαι.

Η λιστα του καθενος ειναι βασισμενη στα δικα του προσωπικα γουστα

ετσι ειναι υποκειμενικη.

Ετσι και περιττα τα "πιπερατα" σχολια!!! ;)

Έγραψες Κατερινάκι! ;)

Δημοσ.

Και νομίζω είναι ώρα να παραθέσουμε και τα δικά μας top-20!

Μα που είναι το δικό μου; Α, ναι, εκτός από τους Lp και SOAD δεν ξέρω πολλά άλλα (nu) metal συγκροτήματα...

Δημοσ.
ρε θα τρελαθουμε εντελως? τι σχεσει εχει το μεταλ με αυτα τα συγροτηματα? τι

ειναι αυτα που λετε?

Ποιος ειπε οτι εχουν σχεση ή δεν εχουν.

Μαλλον εννοει γενικα ροκ κομματια και απλα αναφερθηκε με λιγο λαθος ορισμο.

Για πες εσυ το top20 σου και ασε τα περιττα σχολια, δεν ειναι αναγκη να χαλαμε το topic με σχολια, απλα μην ασχολεισαι και μην απαντας αν δεν σε ενδιαφερει ή δεν συμφωνεις με το topic του αλλου.

Δεν ειναι απαραιτητο να την λες στον αλλον...:?

Δημοσ.

δηλ kattistt αν κάνω εγώ ένα τοπικ με τίτλο οι καλύτεροι έλληνες ποδοσφαιριστές και βάλω μεσα μόνο ξένους ,θα είναι περιττά τα σχόλια ότι αυτοί δεν είναι έλληνες;

δεν έκρινε κανείς το τοπ 20 του αλλά το γεγονός οτι κατα την γνώμη τους(και μου) δεν είναι μεταλ αυτά τα γκρουπ.Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αρνητικό.Π.χ. οι soad μου αρέσουν αρκετα.

και χωρίς να θέλω να στην πω ειλικρινά,είναι σπαστικό να κάνεις τον φορουμόμπατσο και να μας λες τι πρέπει να ποστάρουμε και τι όχι ως περιττό ή ότι θάπρεπε να μην απαντήσουμε καν αφου δεν συμφωνούμε με το τοπικ κτλ κτλ.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο Dimitris22 Εμφάνιση μηνυμάτων

LOL!!!!!

Tote pao paso

kai ksana LOL!

Πρωτον δεν ειναι βλαχοι! Δευτερον τα περισσοτερα συγκροτηματα που εγραψες WIKE ειναι hardcore kai nu metal.

Δημοσ.
δηλ kattistt αν κάνω εγώ ένα τοπικ με τίτλο οι καλύτεροι έλληνες ποδοσφαιριστές και βάλω μεσα μόνο ξένους ,θα είναι περιττά τα σχόλια ότι αυτοί δεν είναι έλληνες;

δεν έκρινε κανείς το τοπ 20 του αλλά το γεγονός οτι κατα την γνώμη τους(και μου) δεν είναι μεταλ αυτά τα γκρουπ.Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αρνητικό.Π.χ. οι soad μου αρέσουν αρκετα.

και χωρίς να θέλω να στην πω ειλικρινά,είναι σπαστικό να κάνεις τον φορουμόμπατσο και να μας λες τι πρέπει να ποστάρουμε και τι όχι ως περιττό ή ότι θάπρεπε να μην απαντήσουμε καν αφου δεν συμφωνούμε με το τοπικ κτλ κτλ.

δεν κανω τον φρουμ-μπατσο και ουτε θελω να γινω.

Αλλο το να σχολιασεις ευγενικα και αλλο να λες "πας καλα" "μα τι λες ρε" "ειναι βλαχοι"...κτλ.

Απλα επειδη καποιοι ειναι λιγο αποτομοι στους τροπους τους καλο ειναι να σχολιαζουμε αν το θεωρουμε απαραιτητο πιο ευγενικα και τεκμηριωμενα.

Ουτε μου αρεσει να την λεω σε κανεναν. Αλλοι ξεκινανε...

Απλα προσωπικα topics με τα οποια δεν συμφωνω ειτε για την διατυπωση ειτε για το θεμα δεν ασχολουμαι, ή προσπαθω οσο το δυαντον να εκφρασω την γνωμη μου πιο ευγενικα χωρις περιττα σχολια πικρανοντας τον αλλον.

Ουτε εγω θεωρω τους Limp Bizkit & Linkin Park etc metal bands αλλα δεν το σχολιασα αρνητικα, ουτε του την ειπα, απλα προσπερασα εκεινη την στιγμη το topic.

Γνωμη μου.

Το σταματαω εδω, δεν μου αρεσει να δημιουργουνται παρεξηγησεις, και αρκετα εμεινα offtopic.

Δημοσ.
lol (πως γίνεται να ποστάρω μόνο "lol" χωρίς να πρέπει να αυξήσω κατά δέκα χαρακτήρες τουλάχιστον; )
Aν προσθεσεις κενα μηπως;Δεν ξερω,δοκιμασε το μηπως και...

Παντως ειτε συγχρονα ειτε οχι δεν ειναι metal συγκροτηματα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...