johnyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 yparxei ena programma pou legete pc check.trexei se morfi dos.kaneis boot stin arxi kai trexei apo ekei.eine kata tin gnomi mou apo ta pio aksiopista.an den sou bgalei sfalma afto tote exeis provlima sto software.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά οι σκληροί είναι καινούριοι. Μου τους αντικαταστήσανε προληπτικά από το πλαίσιο γιατί βρήκαν το ένα από τα δύο sata καλώδια αλλοιωμένο. Αλλά αυτό έγινε πριν κανένα μήνα. Έκτοτε έκανα μια εγκατάσταση των windows χωρίς προβλήματα, και μετά από 2 εβδομάδες περίπου format (γιατί είχα 2 partitions και μετά δημιούργησα μόνο 1), και εκ νέου εγκατάσταση. Δεν το είχα από την αρχή το πρόβλημα, όμως. Με το που εγκατέστησα τους drivers που δεν είχαν εγκατασταθεί από την αρχή μου το κάνει. Μυστήρια πράγματα. Ή μηπως όχι???????
Freakster Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μου τους αντικαταστήσανε από το πλαίσιο. Μυστήρια πράγματα. Ή μηπως όχι??????? Fixed (just kidding, ξερω οτι πολλοι πινουν νερο στο ονομα του service στο πλαισιο) Παντως τη τελευταια φορα που μου εβαλαν δισκο στο πλαισιο ειχα τοσα προβληματα που ουτε να τα θυμαμαι. Ειχα ανοιξει τρια διαφορετικα θεματα στο ινσομνια σχετικα.
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το πιο πιθανό είναι οτι έχει πρόβλημα είτε κάποιος δίσκος σου, είτε ο SATA RAID Cotroller σου. Έχει το board άλλο SATA Controller να δοκιμάσεις; Ή 'εστω έχεις καμια PCI κάρτα SATA να δείς ενναλακτικά αν σου δουλέψει εκεί;
IMMORTALFRANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ωχ, τέτοια να μου λέτε τώρα να παίρνω θάρρος. Έχασα 200gb δεδομένων "προληπτικά" και τώρα θα έχω και τέτοια προβλήματά????? Και 30 ευρώπουλα για κάθε έλεγχο. Το pc check θα δουμε σε λίγες ωρίτσες τι θα δείξει. Πάντως εγώ θα εξακολουθώ να λέω πως με diagnostic startup (δεν φορτώνει services kai startup items) πάει μια χαρά. Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το nod32 και το zonealarm για να δω άμα γίνει κάτι.
activex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ti drivers egatestises kai dimiourgithike to problima? me diagnostic startup malon den fortinoi oute auths giauto pas "swsta".
IMMORTALFRANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μου φαίνεται πως ο ένοχος βρέθηκε. Απενεργοποίησα το zone alarm, το nod32 καθώς και τα τις startup processes και τα services που σχετίζονται με την κάρτα γραφικών (nvcpl, nwiz, nvcpl.dll) και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι από αυτά μπορεί να φταίει αλλά θα τα ενεργοποιώ ένα-ένα (πρώτα το antivirus, μετά το zonealarm) για να δω αν φταίει κάποιο από αυτά. Τα processes της nvidia δεν θα τα ενεργοποιήσω καθώς δεν είναι απαραίτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.