Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Για Γερά Νευρα

IMMORTALFRANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις παρατ'ηρησα πως το System Idle Process πιάνει από 95 - 99% συνέχεια.

Και το process με το όνομα system πιάνει μέχρι 10% στο cpu. Τίποτε άλλο δεν πάει πιο ψηλά.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό είνα φυσιολογικό, όταν δεν τρέχεις κάποιο άλλο σοβαρό πρόγραμμα. Είναι ο μηχανισμός των windows που κρατά τη θερμοκρασία του επεξεργαστή σε λογικά επίπεδα. Κάτι σαν το CPUCooL, αλλά ενσωματωμένο στα windows. Υπάρχει στάνταρ, σαν core component, απο τα XP και μετά.

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα πως πήγα να γράψω DVD έπεφτε ο buffer (nero 7.7) την ώρα που παρουσιαζόταν το πρόβλημα και στο veryfication έγραψε 4 sectors με διαφορετικό περιεχόμενο από αυτό που έπρεπε. Λέτε να κάνω μια διορθωτική εγκατάσταση των windows?

:-|

Δημοσ.

Εγώ βασικά τσαντίζομαι γιατί έχω τρέξει memtest, pcmark 05, hot cpu tester pro, και ΚΑΝΕΝΑ δεν ανιχνεύει πρόβλημα στις συσκευές. Ίσως τελικά το πρόβλημα να είναι στο λογισμικό............

Τρέχα γύρευε

Δημοσ.

εγω αποχωρω!μακαρι να βρεις λυση,αλλα εγω δεν προκειτε να κανω κατι αλλο γιατι δεν ξερω κατι παραπανω!!

καλη τυχη/επιτυχια και να κανεις παντα αυτο που λεει η υπογραφη σου!!

Δημοσ.

Μπορει να φτεει το nero,εμενα μια εκδοση του nero7,μου κολαγε,και οταν την εβγαλα ηταν ολα o.k.Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις ;).

Edit:IMMORTALFRANK εχεις pm.

Δημοσ.

Μάλλον λογισμικού πρόβλημα ακούγεται . Αν δεν σου κάνει κόπο απεγκατέστησε τους παλιούς drivers της nvidia , εγκατεστησε τους πιο πρόσφατους και εγκατέστησε και το directx .

Δημοσ.

Το nero το απεγκατέστησα αλλά τζίφος. Οι forceware είναι στη νεότερη έκδοσή τους, όπως και το directx (february 2007). Αν κάνω διορθωτική εγκατάσταση θα αντικατασταθούν οι drivers που είναι τώρα εγκατεστημένοι?

Δημοσ.

Χτυπημένος δίσκος... Πέφτει σε bad cluster και λαλάει... Αν ξεκινήσει να κολλάει το κάνει ανα 3-4 δευτερόλεπτα με την ίδια συχνότητα το κόλλημα; Αν ναι, κάποιος δίσκος την έχει ακούσει...

Δημοσ.

Κατ αρχάς, δεν έχω καν nforce chipset. Chipset της via έχει η mobo μου.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται έτσι ακριβώς όπως το λέτε, κάθε 5-6 δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που κάνω logon (αν μείνω στην οθόνη έναρξης δεν παρουσιάζεται!), μέχρι τη στιγμή που θα τον κλείσω. Το chkdsk δεν δείχνει όμως τίποτα. Έχω τους δίσκους σε raid-0. Λέτε να έχει πρόβλημα κανένας raid controller της motherboard? Αν ήταν έτσι δεν θα έγραφε corrupted δεδομένα συνεχώς???

Δημοσ.

Αν τίποτα απο τα παραπάνω δεν λειτουργήσει απενεργοποίησε firewall και antivirus και τσέκαρε.Αν δείς οτι κάποιο πρόγραμμα απο τα παραπάνω σου δημιουργεί το πρόβλημα έχεις 2 επιλογές.

α)Αλλάζεις πρόγραμμα

β)Ελέγχεις τις ρυθμίσεις του.Ισως κάποια απο αυτές σου δημιουργεί πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...