IMMORTALFRANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ακούστε τώρα και πείτε μου τι μπορεί να φταίει. Εδώ και 3 μέρες έκανα format και εκ νέου εγκατάσταση των windows xp sp2. Τονίζω πως έβαλα ακριβώς τους ίδιους drivers και προγράμματα με πριν, και πως δεν είχε ξαναπαρατηρηθεί ποτέ το ίδιο πρόβλημα. Ξαφνικά, και αφού τα εγκατέστησα όλα και έκανα restart, παρατηρώ συνεχόμενα "κοψίματα" στην εικόνα. Τι εννοώ? Για κλάσματα του δευτερολέπτου σταματάει να ανταποκρίνεται το ποντίκι, κάποιο βίντεο (αν παίζει), η κάρτα τηλεόρασης, οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα και κάποιες φορές και ο ήχος. Δεν παίζει να είναι θέμα συσκευών γιατί όταν κάνω diagnostic startup είναι μια χαρά. Όταν μου το πρωτοεμφάνισε μου έβγαζε και corrupted όλο και περισσότερα αρχεία, αλλά τώρα όχι. Μόνο το πρόβλημα με το κόμπιασμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. (Έχω προσπαθήσει να απενεργοποιήσω κάποια services και κάποια πράγματα από το startup, αλλά δεν έχω βρει τι το προκαλέι) Θα σας πω τι συσκευές έχω καθώς και κάπιοα προγράμματα μπας και βοηθήσω ASUS A8V-E DELUXE, ASUS EN 7800GTX, AMD 3800+ X2 DUAL CORE, 2X SEAGATE 180GB ΈΚΑΣΤΟΣ ΣΕ RAID0, PINACLE PCTV PRO, 2X KINGSTON 1GB RAM, AUDIGY 2 ZS, CANON PIXMA IP4000, OTENET SAGEM FAST 800, ASUS DVD-ROM, ASUS DVDRW...... (ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ DRIVERS) ------------------------------------------------------------------- INTERVIDEO WINDVD 8 PLATINUM NERO 7 ULTRA REGISTRY MECHANIC STARTUP MECHANIC ZONE ALARM FREE NOD32 ANTIVIRUS ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. PLEASE ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
PATRINOS06 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 fragmented hdd drives μου μυριζει....δοκιμασε για αρχη ενα defragment...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ΦΡΕΣΚΟ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΝΤΩΣ
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ΦΡΕΣΚΟ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΝΤΩΣ κι εγω το ιδιο σκεφτηκα οτι σε φρεσκο συστημα δεν γινεται να συμβαινει αυτο,αλλα ποτε δεν ξερεις!!
mourlos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 mipws kapoios apo tous drivers sou kanei kolpa...kane ena update....
Powerline Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως είχες Norton System Works, ρπιν κάνεις το format; Κάποια έκδοση του εν λόγω προγράμματος, είχε και κάποια λειτουργία undelete. Ίσως εκεί γίνεται το μπέρδεμα.
BossDoc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εβαλες τους ίδιους drivers με πριν ? Αν εβαλες με την ίδια σύνθεση τους ιδιους drivers... Αν ναι μήπως τα παιξε καμια μνήμη η κανένας σκληρός?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Με τους ίδιους drivers. Με diagnostic startup (δεν φορτώνει τις services και τα startup programms) δεν παρουσιάζει το πρόβλημα. Προσπαθώ απενεργοποιώντας τα ένα ένα να δω αν κάποιο από αυτά πραξενεί πρόβλημα αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολό. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ (όλοι οι drivers είναι up-to-date) είναι οι drivers της nvidia. Έχω τους 93.71 . Έβαλα παλαιότερους αλλά τζίφος
valantis315 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το ενδεχόμενο να μην έκατσαν καλά τα windows δεν το σκέφτηκες.. Κάνε ακόμα μια εγκατάσταση και δες αν υπάρχει πάλι το πρόβλημα τότε οφείλετε σε κάποια ασυμβατότητα. Πολλές φορές δεν παίζει ρόλο ότι βάζουμε τους ίδιους drivers αλλά και με ποια σειρά τους βάζουμε... Αυτό που λες το έχω συναντήσει όταν εγκατέστησα τους drivers μιας μητρικής πρίν βάλω το update των windows για το high definition.
mvaggel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Κάτι σου απασχολεί στιγμιαία τη CPU. Άνοιξε το Task Manager και παρατήρησε ποιά process πιάνει peak όταν κολλάει το pc.
pantakos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Έχεις πρόβλημα στη μνήμη RAM. Τσεκαρέ την με το memtest κλπ.
activex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 +1 ston mvaggel. prosekse to auto einai simantiko gia na bgaloume akri.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.