Προς το περιεχόμενο

google earth ρουφιανος

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε διευκρίνησα ότι στα Χωκ ήμουν Μάϊο-Νοέμβριο 2005 οπότε ναι, κάπου εκεί πέφτει που λέει ο Powerline. Δεν ξέρω βέβαια αν ανανεώθηκε από τότε...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά, αν η Αμερική θέλει να πάρει το μέρος της Τουρκίας θα βάζει χθεσινή φώτο από τα στρατόπεδά μας και πριν 2 χρόνων από αυτά της Τουρκίας.:-)

Δημοσ.
Ναι, τηλεπικοινωνιακούς.

ξέχασες τα εισαγωγικά

"τηλεπικοινωνιακούς"

Εννοώ, αλοίμονο αν δεν είναι εξοπλισμένοι και με μερικά έξτρας που θα λοξοκοιτάνε...

Δημοσ.

Και η 111ΠΜ της Ελευσίνας, που κάνει όλες τις μεταφορές με τα C130, φενονται όλα στη πένα!!

Αλλά δυστηχώς το μυαλό που κουβαλάει ό Ελληνας καραβανάς είναι 30 χρόνια πίσω.

Οπότε τα google earth κτλ είναι γιαυτούς δυσνόητα.

Γιαυτο ας συνεχίσουμε να φιλάμε σκοπιές για τους μικροαπατεώνες, και τους επαγγελματίες ας τους αφήσουμε να βλέπουνε τα πάντα μεσω google earth.

Δημοσ.
ξέχασες τα εισαγωγικά

"τηλεπικοινωνιακούς"

Εννοώ, αλοίμονο αν δεν είναι εξοπλισμένοι και με μερικά έξτρας που θα λοξοκοιτάνε...

Αν έχουν οι τούρκοι τεχνολογία που να τους επιτρέπει να δουν τις βάσεις μας απο τα 36.000 χλμ που περιστρέφονται οι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι, τοτε καλύτερα να παραδοθούμε απο τώρα.

Δημοσ.

Οπότε τα google earth κτλ είναι γιαυτούς δυσνόητα.

Γιαυτο ας συνεχίσουμε να φιλάμε σκοπιές για τους μικροαπατεώνες, και τους επαγγελματίες ας τους αφήσουμε να βλέπουνε τα πάντα μεσω google earth.

Μην παιρνεις ορκο γι αυτο...

Αν δειτε τι εξοπλισμο εχουν εγκαταστησει απεναντι απο τα παραλια της Τουρκιας τα ελληνικα φυλακια θα παθετε πλακα

Δημοσ.
Άσχετο, η μονάδα είναι η 110. Μένεις μέσα εκεί? Έχω πικρή εμπειρία.

Αν αναφερεσαι σε μενα οχι δεν μενω μεσα εκει.Απλα εκανα πανω απο τη Λαρισα βολτα και επεσε το ματι μου εκει.Ησουν φανταρος εκει?Και δεν περασες καλα?

Γιατι πλεον οποιος φιλος μου ξερω οτι εχει βυσμα εκει καταληγει :-D

Δημοσ.

μου αρέσει που η μυτιληνη δεν φαινετε καλά επειδή η τουρκια δεν επέτρεπε στο google να τραβήξει photo υψηλής ανάλυσης για να μην φανούν οι στρατιοτηκές βάσης τους.

Δημοσ.
μου αρέσει που η μυτιληνη δεν φαινετε καλά επειδή η τουρκια δεν επέτρεπε στο google να τραβήξει photo υψηλής ανάλυσης για να μην φανούν οι στρατιωτικές βάσεις τους.

οι στρατιωτηκές βάσεις τους a.k.a. τσαντίρια.

επειδή βλέπω στο δρόμο χρέπια σημαίνει ότι όλοι οι έλληνες οδηγούν

σαβούρες?

άν δέν κοιτάξω όλα τα γκαράζ , ένα προς ένα δέν μπορώ να εκφέρω

γνώμη για το τι οδηγούνε/με

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...