runner1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Από προχθές παρατήρησα μία τραγική μείωση σε επιδόσεις στον υπολογιστή μου!!!Το έψαξα από εδώ,το έψαξα από εκεί,κοίταξα τον Task Manager να δω τι μπορεί να καταναλώνει ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ τους πόρους του επεξεργαστή και δεν βρήκα τίποτα! Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν κάνω restart και την ώρα που ετοιμάζονται τα WINXP να κλείσουν μου βγαίνει ένα παράθυρο για να κάνω End Now για ένα πρόγραμμα που δεν αποκρίνεται(!!!) το οποίο ΔΕΝ φαίνεται στον task manager!Δεν τοπ συγκράτησα το όνομα του αρχείου αλλά είναι μεγάλο!Είναι κάπως σαν CDirectoryhelperwatch.... και κάπως έτσι.Θα το ξανακοιτάξω και θα το γράψω αν είναι για να είμαι πιο ακριβής! Να σας πω ότι έχω έναν Athlon 64 3.0Ghz με ενεργοποιημένο το Cool 'n' Quiet και από εκεί βλέπω ότι αντί να τρέχει στα 1000mhz τρέχει συνεχώς στα 2000mhz!!!Δηλαδή και από εκεί φαίνεται αυτό που σας λέω! Έκανα ένα scan με το Spyware Doctor και εκτός από τα μικρά τα infections(cookies κ.α. χαζά) μου βρήκε μόνο ένα σχετικά σοβαρό που έμοιαζε με αυτό που σας προανέφερα αλλά παρόλο που το έσβησε πάλι συνεχίζει τα δικά του!!! Κανείς καμιά ιδέα;;;
appleater Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Από προχθές παρατήρησα μία τραγική μείωση σε επιδόσεις στον υπολογιστή μου!!!Το έψαξα από εδώ,το έψαξα από εκεί,κοίταξα τον Task Manager να δω τι μπορεί να καταναλώνει ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ τους πόρους του επεξεργαστή και δεν βρήκα τίποτα! Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν κάνω restart και την ώρα που ετοιμάζονται τα WINXP να κλείσουν μου βγαίνει ένα παράθυρο για να κάνω End Now για ένα πρόγραμμα που δεν αποκρίνεται(!!!) το οποίο ΔΕΝ φαίνεται στον task manager!Δεν τοπ συγκράτησα το όνομα του αρχείου αλλά είναι μεγάλο!Είναι κάπως σαν CDirectoryhelperwatch.... και κάπως έτσι.Θα το ξανακοιτάξω και θα το γράψω αν είναι για να είμαι πιο ακριβής! Να σας πω ότι έχω έναν Athlon 64 3.0Ghz με ενεργοποιημένο το Cool 'n' Quiet και από εκεί βλέπω ότι αντί να τρέχει στα 1000mhz τρέχει συνεχώς στα 2000mhz!!!Δηλαδή και από εκεί φαίνεται αυτό που σας λέω! Έκανα ένα scan με το Spyware Doctor και εκτός από τα μικρά τα infections(cookies κ.α. χαζά) μου βρήκε μόνο ένα σχετικά σοβαρό που έμοιαζε με αυτό που σας προανέφερα αλλά παρόλο που το έσβησε πάλι συνεχίζει τα δικά του!!! Κανείς καμιά ιδέα;;; κανε ενα ποστ εδω με τα αποτελεσματα απο το log του hijackthis. τρεξε και το cwshredder. για κανε πως κλεινεις και το indexing service των windows - αν και πιο πολυ για καποιο malware παρα προβλημα του λειτουργικου
runner1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ποιο log;Στο συγκεκριμένο site σου λέει για το ποια προγράμματα βοηθάνε για τα spywares!! Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός;Τώρα θα κάνω και ένα scan με το NOD32 για να δω μήπως και...!
spell Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Να σας πω ότι έχω έναν Athlon 64 3.0Ghz με ενεργοποιημένο το Cool 'n' Quiet και από εκεί βλέπω ότι αντί να τρέχει στα 1000mhz τρέχει συνεχώς στα 2000mhz!!!Δηλαδή και από εκεί φαίνεται αυτό που σας λέω! O Athlon 64 3000+ (οχι 3,0 Ghz )αν δεν λάνω λάθος τρέχει στα 2000 Μhz απο την μάνα του . Oσο για το πρόβλημα σου , πολλές φορές το αντιμετοπίζω και εγώ με το f - secure . Aν είναι δοκίμασε και system restore .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Mε το cool 'n' quiet απλα ριχνει τη συχνοτητα λειτουργιας σε idle... και γιαυτο το αναφερει ως προβλημα!
runner1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν εγκατέστησα κάτι ή τουλάχιστον δεν έκανα ΚΑΜΙΑ αλλαγή στο σύστημά μου και έτσι ξαφνικά άρχισε να το κάνει! Τώρα το πέρασα και μια γρήγορη με το Nod32 αλλά δεν βρήκε τίποτα! Να σας πω και για το πρόγραμμα που δεν θυμόμουν το όνομα του.Είναι το εξής: CDirectoryChangeWatcherHelperWi.... ...δεν συνεχίζει γιατί είναι μικρό το παραθυράκι! Τι στο καλό γίνεται που να πάρει;Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα μέχρι και στις αντιγραφές ώρες ώρες και όχι μόνο!!!!
bisnessman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Perase to Zone alarm antivirus kai trexe to (prota pigaine sto "Antivirus/Anti-spyware" "advaced" , "detection" kai vale "deep inspection scan") otan etrexa to Nod32 den evriske tpt kai me to pou to evala mou vrike 279 infections! ektos toutou, pou den pisteyo na sou lisei to sigekrimeno provlima, vgale to Cool N' Quiet giati kai mena m'oukane kati paromoia.
spell Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως έχεις εγκατεστημένο το Nero ? Aν ναι , τότε απεγκατέστησέ το για λίγο κάνε ένα clean με cccleaner σε προγράμματα και registry και κοίτα αν σου συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα . Αν δεν έχεις πρόβλημα τότε κάνα πάλι μια καινούργια εγκατάσταση του Nero . Aπ` όσο έψαξα πρέπει να πρόκειτε για ένα scout program του Nero το οποίο είναι γραμμένο σε java και χρειάζεται αυτήν την συνάρτηση . Παλαιά και μένα το Nero μου είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα . Κοιτα επίσης εδώ : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1099388 Δοκίμασε και στο google , βγάζει αρκετά θεματάκια . Ελπίζω αυτά να λύσουν το πρόβλημά σου . @Τι σημαίνει ότι το cool 'n' quiet ρίχνει τη συχνοτητα λειτουργιας σε idle ?????
fwtonio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Αν είναι το Nero scout μπορείς να το απενεργοποιήσεις ευκολα. Start -> Εκτέλεση και γράφεις regsvr32 /u "%PROGRAMFILES%\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll" και είσαι οκ!
runner1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Prwta apo ola syggnwmi gia ta greeklish!!! Ekana ola auta pou eipate alla to problima paremeine! Telika ekleisa ena programma apo ton task manager pou patote to eixa anoixto.Auto einai to NMIndexstore.exe h' kapws etsi!!!Ola doulepsan ALLA twra exw allo problima......DEN MPORW NA GRAPSW ELLINIKA!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΔΙΤ ΕΕΕΕ θα με τρελάνει το μηχάνημα...!!!!!Μετά από πολλές φορές πατήματος των κουμπιών εναλλαγής γλώσσας καταφέρνει να την αλλάξει!!!Μα καλά είμαστε σοβαροί;Τι στο καλό γίνεται;Έχω κωλομπερδευτεί!!!!
runner1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι στο καλό συμβαίνει αλλά ΟΛΑ έφτιαξαν ως δια μαγείας!!!!! Εντελώς ξαφνικά με μία επανεκκίνηση (μετά από τόσες που είχα κάνει πιο πριν!!!) όλα δουλεύουν ρολόι και χωρίς να κλείσω το NMIndexstoresvr.exe!!!! Αν υπάρξει κάνα ακόμα πρόβλημα θα σας ενημερώσω γιατί μου έσπασε τα νεύρα τις τελευταίες 2 μέρες το μηχάνημα! Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθειά σας!!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 To MVIndexstoresvr.exe ειναι γενικά πολύ προβληματικό!! Εμενα στο Nero, σε ΟΠΟΙΟ υποπρογραμμα παω να επιλεξω αρχεία κολλάει και μετα οταν τα επιλεγω, δεν μπορει να επιτρεψει στο παραθυρο της εφαρμογης. Γιαυτο και δουλευει μονο το Burning ROM... (που δεν ανοιγει αλλο παραθυρο για να επιλεξεις τα αρχεια).
runner1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή καλύτερα είναι να το κλείνουμε από τον Task Manager;Δεν πιστεύεις ότι θα υπάρχουν άλλα προβλήματα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Mα εμφανιζει μηνυμα την ωρα που τρεχει το Nero (οποιοδηποτε υποπρογραμμα), οτι αυτο το προγραμμα αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει. Και μετα κολλαει το Nero.... Δεν ξερω τι πρεπει να γινει, αλλά μαλλον θα παω σε πιο παλια εκδοση...
runner1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Κατάλαβα.Μάλλον θα το κλείνω από τον Task Manager γιατί τρέχει συνεχώς στο background!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.