karasarinis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα σε ολους.αγορασα πριν 6 μηνες απο eshop εναν maxtor diamond plus 80gb.τον ειχα για αποθηκευση αρχειων.μου εκανε θορυβο αλλα οχι αρκετο. τωρα που χρειαστηκε να τον φορμαρω με windows και επεξεργαζεται συνεχεια κανει αρκετο θορυβο απο εναν αλλο που εχω και μερικες φορες οχι συνεχεια ακουγεται ενα κρακ σαν να βρισκει η βελονα του.τι να κανω?να τον στειλω στο service?υπαρχει κανενα προγραμμα να τον ελεξω γι αυτο το λογο που περιγραφω?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Κανε back-up ΑΜΕΣΩΣ και στειλτον για service, 3 χρονια εγγυηση εχει. Στο site της Maxtor νομιζω αν βαλεις καπου serial number κτλ, σου λεει ποσο εγγυηση εχεις, retailers να το στειλεις κτλ. Αυτο το "τακ-τακ" που κανει μου το εκανε ενας Maxtor 60GB ο οποιος πεθανε, και επισης σε εναν αλλο γνωστο μου ενας 80GB, αυτος μολις πρωτοακουσε το "τακ-τακ" δεν προλαβε να κανει back-up
karasarinis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 σε ευχαριστω φιλε μου.εχω ηδη στειλει rma αιτηση στο e-shop.εχει ερθει και ο κωδικος αποστολης και ειναι ετοιμος για αποστολη την Δευτερα.ναι το εχω κοιταξει για την εγγυηση και φτανει μεχρι το 2009. τωρα τι θα γινει αν τους τον στειλω και διαπιστωσουν προβλημα??θα τον στειλουν στην Maxtor και μεχρι τοτε εγω θα περιμενω τον δισκο?
karasarinis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 εκανα μια εξεταση του δισκου και μου εβγαλε αυτο.καταλαβενει κανεις κατι? http://aycu26.webshots.com/image/11065/2006168480347891415_rs.jpg http://aycu39.webshots.com/image/11638/2006185019650640531_rs.jpg Maxtor 6L080L0 (SN L226HXVH) - REPORT.txt
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 diskola tha katalaveis apo to smart ti akrivos ginetai.alla pragmati den einai normal na kopanaei i kefali.esi tous to exigeis ama sou poun ma mou sou tou oti auto den einai provlima kai kati tetoia min agxonesai iparxei kai alli lisi pou petixenei panta
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Το ελεγχουν και σου δινουν αλλο μεσα σε 2-3 μερες. Με e-shop ειχα ενα dvd-r Pioneer, τους το εδωσα και μεσα σε 2 μερες με πηραν τηλεφωνο να παω να παραλαβω καινουργιο το ιδιο μοντελο. Μαλιστα μου επεστρεψαν και 4.5? μιας και ειχε φτηνηνει!
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 epidi poles fores ena provlima opos auto isos kapoios texnikos to theorisei fisiologiko iparxei i lisi wx i just drop it............to eshop exei allaxei kai pragmata mesa se mia mera alla kai mesa se 10 meres.analogos ta kefia tous.
LiKBeAsT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 epidi poles fores ena provlima opos auto isos kapoios texnikos to theorisei fisiologiko iparxei i lisi wx i just drop it............to eshop exei allaxei kai pragmata mesa se mia mera alla kai mesa se 10 meres.analogos ta kefia tous. wx...? nomizw auto p s ebgale dn einai problhma..mou to exei bgalei kai emena se ena antistoixo programma alla eixa rwthsei kai m eixan pei pws dn prepei na anhsyxw...?
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 to oti akougetai kefali na kanei tak tak en ora litourgias tou sklirou.den milame otan sbinei to pc pou entaxei kovetai to reuma kai akous to tac alla otan douleuei to pc to tak tak it's not good.mporeis na afiseis anixto to smart kai na ta tsekarei auta alla it's not a good sign
spell Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Και εμένα μου κάνει κάτι κράκ - κράκ . Δεν είναι πολύ δυνατά , αλλά μόλις κολλήσω το αυτί μου στο κουτί ακούγονται με σχετικη συχνότητα . Είναι προβληματική αυτή η ντριγκι-ντράγκα ? Γιατι το κάνει καιρό τώρα . Μήπως να κάνω κανένα bαck up ?
karasarinis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 εμενα ειναι δυνατο.αφου μερικες φορες σε ησυχια τρομαζω.τεσπα.εχω κ εναν 160gb samsung ο οποιος με το ιδιο προγραμμα μου βγαζει αυτο απο το μεσημερι!τι ειναι?ανησυχιτικο? http://aycu17.webshots.com/image/11736/2002107838058329840_rs.jpg
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Οχι... εμενα ο 160ρης WD μολις ζεσταινοταν εριχνε ενα ''Unknown attribute'' και ολο μου εδειχνε το HHD health οτι θα πεθανει σε κανα-2 μηνες αλλα ακομα δουλευει και ουδεν προβλημα.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 allo to tak tak otan kanei seek pou akougetai kamia fora pio dinata kai allo to tak tak pou kanei otan exei xtipisei.tora gia tin diafora ine diskolo an den tin exei sinithisei to auti sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.