jpapas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Geia se olous, Eimai ligo prin agorasw ton HP dv6187: Intel Core 2 Duo 7200 1G RAM DDR2 667 (2G max) 120G HDD (5400 rpm) ethernet 10/100,wireless 802.11 a/b/g, Bluetooth, Firewire, modem DVD R+-W Dual Layer Monitor 15,4" (1280x800) NVIDIA GeForce Go7400 WebCam, Mic, 5 in 1 card reader ExpressCard 6 cell batery 3 xronia egguisi Tha me endiefere i gnwmi sas gia to parapanw mixanima, kai an exete na proteinete kati kalytero stin katigoria tou kai ta xrimata tou. To sugkekrimeno kostizei ~1300 euro me tin egguisi. Me endiaferei kiriws i aksiopistia tou kai to support. Episis i elleipsi PCMCIA pisteuetai oti tha mou dimiourgisei provlima sto mellon? H Express Card tha me kalypsei?. Euxaristw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harry_fyt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Κοιτα αν δεν ενδιαφερόσουν τόσο για το support θα σου προτεινα το Acer 5685 στα ιδια λεφτα με καπως καλυτερα χαρακτηριστικα. αλλα μην περιμενεις after sale support της προκοπής. Απ'την αλλη το συγκεκριμενο μοντελο εχει βγει αρκετα αξιοπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μην προτιμησεις τιποτα αλλο εκτος απο το αξιολογο hp pavillion και με βαση τα χαρακτηριστικα του που ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα. Μια ερωτηση. Πως εχεις χρονια εγγυηση? Μηπως με την επεκταση φτανει τοσο η τιμη του φορητου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Είναι πολύ καλό φορητό. Το πήρα κι εγώ το Γενάρη, κανένα παράπονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpapas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Nai ta 1300 euro einai me tin epektasi egguisis gia 3 xronia i opoia kostizei ~100 euro. To mono pou me provlimatizei me auto to laptop einai oti mporei na parei mono mexri 2G RAM (den kserw ti apaitiseis tha exw se 2 xronia) kai oti den exei PCMCIA. Yparxoyn ayti ti stigmi syskeues gia Express Card me peripou tis idies times ? Episis kati exw akousei gia idiotropo bios tis HP. Oti einai kleidwmeno kai den mporeis na xrisimopoihseis alles syskeues (px alli wirless karta) kai oti episis den mporeis na trexeis software gia virtual machines (px vmware). Exei akousei kaneis i mipws exei kapoia empeiria me ta parapanw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Nai ta 1300 euro einai me tin epektasi egguisis gia 3 xronia i opoia kostizei ~100 euro. To mono pou me provlimatizei me auto to laptop einai oti mporei na parei mono mexri 2G RAM (den kserw ti apaitiseis tha exw se 2 xronia) kai oti den exei PCMCIA. Yparxoyn ayti ti stigmi syskeues gia Express Card me peripou tis idies times ? Episis kati exw akousei gia idiotropo bios tis HP. Oti einai kleidwmeno kai den mporeis na xrisimopoihseis alles syskeues (px alli wirless karta) kai oti episis den mporeis na trexeis software gia virtual machines (px vmware). Exei akousei kaneis i mipws exei kapoia empeiria me ta parapanw? 100 euro η τριετης εγγυηση? Μηπως κανεις λαθος? Μηπως ειναι 200+? εχω και γω τριετη σε HP αγορασμενο εδω και ενα 6μηνο... και φυσικα δεν ηταν 100. Μην σε απασχολει η επεκταση μνημης. Αν φτασεις στο σημειο να μην σε φτανουν τα 2 GB, τοτε ουτως η αλλως θα χρειαζεσε αλλαγη υπολογιστη.... γιατι σε ολα του θα ειναι λιγος. Για καθε πραγμα υπαρχει μια optimum κατασταση. Και να επερνε παραπανω μνημη, ενα μηχανημα αυτης της γενιας οφελη δεν θα εβλεπε. Ναι ηδη υπαρχουν Express Cards και βασικα αυτες ειναι μονοδρομος πλεον. Οι τιμες δεν διαφερουν. Ιδιοτροπο BIOS?! Ενα Bios ειναι, οπως ολων των φορητων. Δεν σε απασχολει. Δεν ξερω αν ισχυε κατι παλιοτερα, αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο περι περιορισμων κλπ. Και βασικα τι σε ενδιαφερει αν παιρνει αλλες καρτες πχ δικτυου... Ουτως η αλλως αυτα ειναι πραγματα τα οποια δεν τα αλλαζεις. Δεν ξερω, μηπως μπερδευεις καποια πραγματα με τα desktop PC? Σε γενικες γραμμες εναν φορητο τον αγοραζεις AS IT IS... ελαχιστα πραγματα ειναι ευκολο και προσιτο να αλλαξεις (αυτο περιλαμβανει και το λειτουργικο) Σε 2 χρονια που λες... ειναι ενα αρκετα μακρυνο διαστημα για τον χωρο των υπολογιστων. Οποτε αμα δεν εισαι ξεκαθαρος στο τι ακριβως θες να κανεις, οντως μπορει να τον αλλαξεις γιατι δεν θα σε ικανοποιει. Οποτε, ξεκιναμε με τα απλα... Τι θα κανεις με αυτο το μηχανημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drtrix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ACER ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ SERVICE ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:evil: .ΤΟ HP ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ:-? . ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΗΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ SUPPORT Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ TOSHIBA ME VISTA(ΤΗΕΥ RULE) Η ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ SIRUS DUO ΣΤΑ TURBO ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ DESIGN ΔΕΝ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο με τις ασυρματες καρτες το εχω ακουσει και εγω και παιζει να ισχυει.για το Vmware που λες,εγω με Compaq(που βεβαια δεν εχει διαφορα απο τα ΗΡ)το χρησιμοποιω χωρις το παραμικρο προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEONakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εχω το συγκεκριμένο Laptop εδω και 1 μηνα. Μεχρι τωρα είμαι πολυ ευχαριστημένος με τις δυνατοτητες και την απόδοση του. Για το VMWare δεν ξερω αλλα με το MS VirtualPC παιζει πολύ καλα . ΥΓ: Το μόνο που με "ενοχλούσε" είναι ο θόρυβος απο τον σκληρο μερικες φορες που ακουγεται σαν "σφυριγμα" (?) . Αλλα μάλλον το συνηθισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpapas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 >>100 euro η τριετης εγγυηση? Μηπως κανεις λαθος? Μηπως ειναι 200+? >>εχω και γω τριετη σε HP αγορασμενο εδω και ενα 6μηνο... και φυσικα >>δεν hταν 100. H epektasi gia 3 xronia einai ontws ~100Euro. Ayto isxuei gia ola ta pavilion. Mallon ayto poy exeis einai HP Compaq opou ontws i epektasi gia 3 xronia ksepernaei ta 250 euro. Oso anafora tin mnimi upothetw pws exete dikio. An xreiastw kapoia stigmi panw apo 2G mallon tha thelw kai allo NoteBook. Euxaristw gia to feedback stis ExpressCards. Mallon apo edw kai pera mono tetoies tha vlepoume kai olo kai perissoteres tha vgainoun stin agora. Parolauta pleon ta Notebooks kata tin gnwmi mou einai arketa epektasima kiriws se periferiaka opote den einai kati paralogo na theleis gia paradeigma na prostheseis mia wirelles karta me dynatotita diasyndesis pigtail. Alla pisteuw oti tha yparxoun eidi tetoies kartes se ExpressCard. Oso anafora to Bios exw diavasei se kseno forum oti ontws i HP to krataei kati san kleidwmeno kai eite den mporeis na trekseis VM eitai trexoun arketa arga. Vevaia diavasa kai gia Bios updates pou sou linoun ayto to provlima toso gia VM oso kai gia alles siskeues. Panw se auto exei kapoios paromoia empeiria? Den gnwrizw gia tin kainourgia seira tis Toshiba alla den thelw na ksefygw sta xrimata pou mallon kati tetoio tha isxuei gia kapoio neo montelo. Episis simera mou eipan oti eidi to sigkekrimeno montelo tis HP sintoma tha eksantlithei kathws tha vgalei kainourgia kai i HP. Εχω το συγκεκριμένο Laptop εδω και 1 μηνα. Μεχρι τωρα είμαι πολυ ευχαριστημένος με τις δυνατοτητες και την απόδοση του. Για το VMWare δεν ξερω αλλα με το MS VirtualPC παιζει πολύ καλα . ΥΓ: Το μόνο που με "ενοχλούσε" είναι ο θόρυβος απο τον σκληρο μερικες φορες που ακουγεται σαν "σφυριγμα" (?) . Αλλα μάλλον το συνηθισα. Nomizw oti yparxei kapoia lisi gia to sfirigma. Eixa dei paliotera kapoio sxetiko post se kseno forum (nomizw notebookreview). Apo thermokrasies kai diarkeia mpatarias ti leei? Eisai euxaristimenos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpapas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Sorry pou apantaw se ksexwristo post alla ksexasa na apantisw gia ti xrisi tou mixanimatos. Tha einai genikis xrisis xwris polles apaitiseis gia paixnidia mias kai den asxoloume, alla oute kia gia poly varia applications opws photoshop, premier klp. Episis to kurio leitourgiko tou tha einai Linux, opote tha ithela kai ena feedback apo kapoion pou exei prospathisei na valei Linux se ayto to mixanima. Euxaristw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEONakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 >> Apo thermokrasies kai diarkeia mpatarias ti leei? Eisai euxaristimenos? Για την μπαταρία έχω πιάσει και τους χρόνους που δίνει η HP! Όσο για την θερμοκρασία κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpapas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Για την μπαταρία έχω πιάσει και τους χρόνους που δίνει η HP!Όσο για την θερμοκρασία κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Ti akrivws xronous dinei i HP giati den eida kati sxetiko sto site tis. Ekei anaferei oti apla exei mia 6cell battery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.chris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Εγώ επέκταση εγγύησης δεν έκανα όταν έγινε η αγορά του laptop (πριν κανά 1.5 μήνα) γίνεται να κάνω επέκταση εγγύησης τώρα? tnx anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 νομιζω εντος των πρωτων 90 ημερων απο την αγορα αν ειναι ετσι βιασου και παρε 3 ετη εγγυηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.