iparou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2002 Γεια σας παίδες, ξέρετε μήπως που μπορώ να βρώ μνήμες DDR της Samsung στην Ελλάδα ? Ποιός αντιπρόσωπος τις φέρνει ? Ευχαριστώ εκ των προταίρων. <small>[ 06-03-2002, 17:00: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: iparou ]</small>
Jimakos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2002 Θα σου έδινα μια φιλική συμβουλή.Καλύτερα απέφυγε Samsung !!! Αυτό στο λέω γιατί ακόμα τρέχω...Μπορεί να ήμουν περίπτωση αλλά και οι δύο 256 άρες που είχα βγήκα off.Ίσως ήταν η παρτίδα αλλά αν μπορείς κοίτα κάτι άλλο...Για το που θα βρεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ζω ελλάδα...φιλικά Jim
iparou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2002 Φιλαράκι, ευχαριστώ αταρχήν για την απάντηση. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με εσένα, αλλά από συγκριτικά στο net βλέπω ότι οι μνήμες DDR333 της Samsung τρέχουν σχεδόν χωρίς πρόβλημα σε 200 MHz FSB (400 MHz DDR !!!) Οπότε αν κάποιος μπορεί να μου πει που να τις βρώ εδώ στην Ελλάδα θα ήμουν ευγνώμων. (BTW, ακόμη κι ένα on-line κατάστημα κάπου στην Ευρώπη που να στέλνει στην Ελλάδα θα μου έκανε. Any ideas ?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.