mariav Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, σκέφτομαι με την επικείμενη προσφορά της οτενετ -αν και δε τη θεωρω και τοσο καλή, εντούτοις επειδή δε θέλω να αλλάξω γιατί με την 768 ειμαι ευχαριστημένη απο τις ταχύτητες- σκέφτομαι να κανω αναβάθμιση στα 2048. Το πρόβλημα ειναι, οτι εχω ακουσει πολλούς χρήστες σε αυτην την ταχύτητα να σέρνονται, ενω όσο ήταν σε χαμηλότερη ετρεχαν σφαίρα. Στην περιοχή της Καλλιθέας Αθηνών, πώς ειναι η ταχυτητα στα 2048? Δε θελω να ρισκαρω, μιας και στα 768 ειμαι ευχαριστημενη, μή παθω καμια πλακα με 40kB/s και πληρώνω αδικα τα 32 ευρω το μηνα.. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 to kako ine oti kai na sou poun pos pigenei prepei na sou poun pola atoma dioti sigoura i kalithea den exei mono ena dslam.apo tin alli nomizo oti stin kalithea prepei na ipostirizetai apo tin forthnet me 4 mbit.gia check kai auto.
MadSurfer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Τις περισσότερες φορές είναι καλές οι ταχύτητες πιάνοντας 190-220kbps αλλά υπάρχουν ορισμένες φορές που παίζεις στα 120-150kbps. Δεν μπορώ να πω όμως ότι είμαι 100% ευχαριστημένος διότι από την στιγμή που υποτίθεται έχεις 2Mbit θα έπρεπε να έχεις πάντα αυτή την ταχύτητα ή έστω με μικρή απόκλιση. Καλύτερα περίμενε λίγο και άλλες απαντήσεις επειδή όπως είπε και ο poulinos δεν πρέπει να υπάρχει μόνο ένα dslam οπότε θα υπάρχουν διαφορές. Προσωπικά πάντως στους προσεχείς μήνες θα την κάνω από otenet & πΟΤΕ μια και καλή.
mariav Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Σίγουρα παίζουν και εναλλακτικοί στην Καλλιθέα, θα το κοιτάξω... Ευχαριστώ!
spirosta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ είμαι στα 200-236 σε ftp και http και ακόμη και σε torrents σε private trackers χτυπάω ακόμη και 200.. Όλες τις ώρες της ημέρας.. Όμως είμαι σε ISDN...
neroxiths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 ontws den exei mono ena. egw as poume pou menw tzitzifies anoikw sto dslam tou ipodromou kai oso gia enalaktikous i on akoma den ipostirizei auto to kentro
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 tha prepei na tou grapsoun pola atoma kai se diafores taxitites kai isdn kai pstn gia na dei ti ginetai
thanocaster Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Στο DSLAM του Ιπποδρόμου (όμως είμαι Νέα Σμύρνη) κλειδώνω στα 832Kbps και κατεβάζω με καρφωμένα 85Kbps... Με DSL Over ISDN όμως.
agnostos090 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 kallithea menw.. eimoun eyxaristimenos apo forthnet.. den exw akousei kala logia gia otenet kai tellas sthn kallithea.. gnostoi kai agnostoi exoun girisei se vivodi opws kai egw aloi se 2 mbit aloi se 4... oloi ma oloi eyxaristimenoi.. +1 gia vivodi lew egw
Strategos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ είμαι στα 200-236 σε ftp και http και ακόμη και σε torrents σε private trackers χτυπάω ακόμη και 200.. Όλες τις ώρες της ημέρας.. Όμως είμαι σε ISDN... ax ti mou thimises twra... lol
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 strategos perasmena megalia kai diigontas ta na kles.
mariav Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Τελικά εκανα αναβάθμιση -ο Θεος να τη κανει- στα 2048. (βεβαια για την ωρα με εχουν στα 1024 και τρεχω με την παλια 384!!) Ο μόνος λογος που εμεινα οτενετ, ειναι γιατι προς το παρόν δεν γίνεται να μεινω χωρις ιντερνετ για 20 μερες+.. Ειδικά για αυτα που διαβαζω για τελλάδες κλπ που υπαρχουν χρηστες που περιμενουν και 2 και 3 μηνες για να ενεργοποιηθούν στο ζιστο... Αν εμενα μόνη μου, θα επιχειρούσα την ΟΝ...
kosmasgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μαρία δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα εγώ βρίσκομαι σε νησί και είχα 1024 2 χρόνια και 24ώρες το 24ωρο κατέβαζα με 110kb/s. Απο τότε που την έκανα 2048 σέρνομαι. Οι πιο αδικημένοι είναι οι χρήστες με 2mbit Ελπίζω να διαψευθώ στην περίπτωση σου. Και γώ ΟΤΕΝΕΤ εχω
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 kosmasgr opos to eipes einai.stin praxi oi 2048 tin plironoun tin nifi giati to dslam ithele akrivos to diplasio bandwidht.mariav otan ttha pas diakopes tote rixe aitisi gia double play i on telecoms ktl ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.