Προς το περιεχόμενο

Οτενετ 2048 στην Καλλιθέα. Πώς ειναι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, σκέφτομαι με την επικείμενη προσφορά της οτενετ -αν και δε τη θεωρω και τοσο καλή, εντούτοις επειδή δε θέλω να αλλάξω γιατί με την 768 ειμαι ευχαριστημένη απο τις ταχύτητες- σκέφτομαι να κανω αναβάθμιση στα 2048.

Το πρόβλημα ειναι, οτι εχω ακουσει πολλούς χρήστες σε αυτην την ταχύτητα να σέρνονται, ενω όσο ήταν σε χαμηλότερη ετρεχαν σφαίρα.

Στην περιοχή της Καλλιθέας Αθηνών, πώς ειναι η ταχυτητα στα 2048? Δε θελω να ρισκαρω, μιας και στα 768 ειμαι ευχαριστημενη, μή παθω καμια πλακα με 40kB/s και πληρώνω αδικα τα 32 ευρω το μηνα..

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

to kako ine oti kai na sou poun pos pigenei prepei na sou poun pola atoma dioti sigoura i kalithea den exei mono ena dslam.apo tin alli nomizo oti stin kalithea prepei na ipostirizetai apo tin forthnet me 4 mbit.gia check kai auto.

Δημοσ.

Τις περισσότερες φορές είναι καλές οι ταχύτητες πιάνοντας 190-220kbps αλλά υπάρχουν ορισμένες φορές που παίζεις στα 120-150kbps. Δεν μπορώ να πω όμως ότι είμαι 100% ευχαριστημένος διότι από την στιγμή που υποτίθεται έχεις 2Mbit θα έπρεπε να έχεις πάντα αυτή την ταχύτητα ή έστω με μικρή απόκλιση.

Καλύτερα περίμενε λίγο και άλλες απαντήσεις επειδή όπως είπε και ο poulinos δεν πρέπει να υπάρχει μόνο ένα dslam οπότε θα υπάρχουν διαφορές. Προσωπικά πάντως στους προσεχείς μήνες θα την κάνω από otenet & πΟΤΕ μια και καλή.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Σίγουρα παίζουν και εναλλακτικοί στην Καλλιθέα, θα το κοιτάξω...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και εγώ είμαι στα 200-236 σε ftp και http και ακόμη και σε torrents σε private trackers χτυπάω ακόμη και 200.. Όλες τις ώρες της ημέρας.. Όμως είμαι σε ISDN...

Δημοσ.

kallithea menw.. eimoun eyxaristimenos apo forthnet.. den exw akousei kala logia gia otenet kai tellas sthn kallithea..

gnostoi kai agnostoi exoun girisei se vivodi opws kai egw aloi se 2 mbit aloi se 4...

oloi ma oloi eyxaristimenoi..

+1 gia vivodi lew egw :)

Δημοσ.
Και εγώ είμαι στα 200-236 σε ftp και http και ακόμη και σε torrents σε private trackers χτυπάω ακόμη και 200.. Όλες τις ώρες της ημέρας.. Όμως είμαι σε ISDN...

ax ti mou thimises twra... lol

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

Τελικά εκανα αναβάθμιση -ο Θεος να τη κανει- στα 2048. (βεβαια για την ωρα με εχουν στα 1024 και τρεχω με την παλια 384!!)

Ο μόνος λογος που εμεινα οτενετ, ειναι γιατι προς το παρόν δεν γίνεται να μεινω χωρις ιντερνετ για 20 μερες+..

Ειδικά για αυτα που διαβαζω για τελλάδες κλπ που υπαρχουν χρηστες που περιμενουν και 2 και 3 μηνες για να ενεργοποιηθούν στο ζιστο...

Αν εμενα μόνη μου, θα επιχειρούσα την ΟΝ...

Δημοσ.

Μαρία δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα εγώ βρίσκομαι σε νησί και είχα 1024 2 χρόνια και 24ώρες το 24ωρο κατέβαζα με 110kb/s. Απο τότε που την έκανα 2048 σέρνομαι. Οι πιο αδικημένοι είναι οι χρήστες με 2mbit :) Ελπίζω να διαψευθώ στην περίπτωση σου. Και γώ ΟΤΕΝΕΤ εχω :(

Δημοσ.

kosmasgr opos to eipes einai.stin praxi oi 2048 tin plironoun tin nifi giati to dslam ithele akrivos to diplasio bandwidht.mariav otan ttha pas diakopes tote rixe aitisi gia double play i on telecoms ktl ktl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...