Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα σε nt4 και acer (atapi) cdrom. ???

Magnum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει το εξής πρόβλημα : <BR>Σε μηχάνημα με Epox 8KTA3 (VIAKT133A) και Windows NT4 (SP6) υπάρχει ένα CDROM ACER και ένα CD-RW Yamaha 8424 SCSI, όταν μπει ένα δισκάκι στο ATAPI (ACER) μέχρι να διαβάσει το δισκάκι το drive τα WinNT4 παγώνουν !!! (μέχρι και ο cursor !!) και κατα την αντιγραφή είναι πολύ πιο αργό από το CD-R το οποίο είναι μόνο 24x !? Ενώ στο SCSI κανένα πρόβλημα !!!!<P>Έχει να προτείνει κανένας τίποτα !!????<BR> confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif<BR>

Δημοσ.

1)Εχεις δοκιμάσει το service pack 6a;<BR>2)Mεγάλωσε την virtual memory.<BR>3)Ξέκαρε την χωρητικότητα του δίσκου σου.<BR>Αν θυμηθώ τοίποτα άλλο θα σου το γράψω μετά.<P>Good luck!<p>[This message has been edited by sado (edited 25-04-2001).]

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση και έφταιγε το laser του CD.<BR>Θυμάμαι πάντως ότι το άλλαξα, γιατί το δοκίμασα και στα δικά μου μηχανήματα και έκανε το ίδιο.<P>Highlander<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><B>1)Εχεις δοκιμάσει το service pack 6a;<BR>2)Mεγάλωσε την virtual memory.<BR>3)Ξέκαρε την χωρητικότητα του δίσκου σου.<BR>Αν θυμηθώ τοίποτα άλλο θα σου το γράψω μετά.<BR>(edited 25-04-2001).]</B><HR></BLOCKQUOTE><P>1. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν νομίζω οτι θα κάνει και τίποτα.<BR>2. Είναι με 512MB RAM και με αρκετή Virtual Memory, οπότε μαλλον δεν ειναι αυτό...<BR>3. Ο δίσκος είναι 40GB και σε όλα τα άλλα προγραμματα γενικά το μηχάνημα είναι ΟΚ!<BR>Μόνο στο CD που ειναι ATAPI το κανει αυτό..<BR>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Highlander:<BR><B>Χωρίς να είμαι σίγουρος μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση και έφταιγε το laser του CD.<BR>Θυμάμαι πάντως ότι το άλλαξα, γιατί το δοκίμασα και στα δικά μου μηχανήματα και έκανε το ίδιο.<P>Highlander<BR></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Και εγώ κάτι τέτοιο υποψιαζόμουν αλλά επειδή το μηχάνημα είναι σε χρήση συνέχεια είναι λίγο δύσκολο να δοκιμάσω άλλο CD-ROM!. Με πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω ..!!!<BR>

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το CDROM. Προφανώς υπάρχει κάποια εσωτερική δυσλειτουργία που επιρρεάζει όλο το υποσύστημα IDE και ζορίζει το CPU τόσο ώστε στιγμιαία να κολλάει το μηχάνημα. <P>Την ορθότητα της παραπάνω υπόθεσης μπορείς να την παρατηρήσεις από το task manager των NT, παρακολουθώντας τον φόρτο εργασίας του CPU κατά την φόρτωση ενός CD. <P>Ίσως είναι προτιμότερο να δανειστείς ένα άλλο CD-ROM Drive, κατά προτίμιση ένα ASUS ή TEAC και να δοκιμάσεις πάλι. Αν το πρόβλημά σου λυθεί προφανώς θα πρέπει να αλλάξεις drive με ένα ποιοτικότερο από τις παραπάνω εταιρίες ή ακόμα καλύτερα με ένα SCSI Plextor, αφού SCSI ελεκτής υπάρχει ήδη.<P>Imagine

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...