21century Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ναι, η αποστολη γινετια με μειλ και το εγγραφο μe μορφη pdf. Tελικα και σε μενα αναφερει οτι η αποστολη εγινε στις 21/4 και περιμενω. Ωστοσο την Παρασκευη χθες μου ηρθε απο Ολλανδια η αποδειξη καταθεσης και η επιβεβαιωση της δηλαδη ενα τιμολογιο τροπον τινα, οποτε πρεπει να περιμενω το λογισμικο...
deathlok Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 re paidia ekana tin diadikasia esteila tin apodiksi 20 tou minos kai akoma sto status leei pos perimenoun tin apodiksi agoras. Den eprepe na tin ixan idi labei. To mono pou boro na fantasto einai oti exo balei ta stoixia mou (idia me ta stoixia tis pistotikis kartas pou tha gini i xreosi) kai oxi afta tou timologiou(ixa kopsei timologio kai oxi apodiksi). Lete na ksanakano tin diadikasia apo tin arxi?
21century Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Οχι, απλά στειλε τους μειλ να σε ενημερώσουν αν υπάρχει καποιο προβλημα και λογικα σε 48ωρες το πολυ θα σε ενημερωσουν...
danaos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Κι εγώ τους έστειλα μηνυματάκι διότι είμαι εδώ και καιρό στο περίμενεεεεεεεεεεε...
ascotini Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 στείλτε τους e-mail και θα σας ξεμπλοκάρουν την παραγγελία όπως έγινε και στην περίπτωση μου μετά από 2 μήνες αναμονής.
danaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Σωστό. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα ότι μου έστειλαν το πακέτο.
danaos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και επανέρχομαι. Ακόμα να έρθει. Πόσο καιρό έκανε εσάς να έρθει το πακετάκι; Με τη βοϊδάμαξα έρχεται;
grek77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και επανέρχομαι. Ακόμα να έρθει. Πόσο καιρό έκανε εσάς να έρθει το πακετάκι; Με τη βοϊδάμαξα έρχεται; Εγώ πάντως μετα απο 10 εβδομάδες περίπου και ύστερα απο δεκάδες τηλέφωνα στην Microsoft Hellas( γιατί τελικά απο εκεί μου τo έστειλαν) έλαβα το παρακάτω:
stiv78 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και επανέρχομαι. Ακόμα να έρθει. Πόσο καιρό έκανε εσάς να έρθει το πακετάκι; Με τη βοϊδάμαξα έρχεται; και σε εμενα danae στις 11/5 μου εστειλαν email και ακομα περιμενωωωω!!!
danaos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μάλιστα... Σήμερα, 25/5/2007 ήρθε. Αλλά, μου φαίνεται τόσο ριψοκίνδυνη διαδικασία, που λέω να το αφήσω να το κάνω όταν θα έχω ελεύθερο καιρό και το laptop χωρίς υποχρεώσεις... Ακόμα και bios update κάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.