Προς το περιεχόμενο

Hp + Windows Vista Express Update + Moduslink

grek77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον πληρωμη γινεται και με πιστωτικη καρτα καονικα. Ομως δεν εχω κανει καταθεση ακομα γιατι πρεπει να ανεβω Αθηνα για αυτο τον σκοπο και για αλλεςε δουλειες. Μεχρι σημερα μου αναφερει οτι η παραγγελια θα ερθει χωρις να αναφερει τιποτα για την τραπεζα. Τι να γινεται?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τοποθεσία Web εξαργύρωσης αναβάθμισης

Κατάσταση παραγγελίας

Αριθμός πιστοποιητικού αυθεντικότητας Όνομα προϊόντος Ποσότητα Τιμή μονάδας Φόρος Τελική τιμή

00043-752-060-122 Windows Vista Home Premium 32-bit DVD 1 EUR 0,00 EUR 0,00 EUR 0,00

Αποστολή EUR 11,96

Φόροι EUR 2,27

Σύνολο EUR 14,23

Αριθμός παραγγελίας : 3156548

Κατάσταση παραγγελίας : Η παραγγελία εστάλη

Ημερομηνία αποστολής : Πέμπτη, 5 Απριλίου 2007

Μεταφορική εταιρεία : Spring

AWB# : Unknown

Δημοσ.

Κι αλλος τυχερος αυτη την φορα παιδα...νομιζω οτι κι εγω θα περιμενω αφου η αποδειξη εσταλη στις 9/4 παροτι ειχα την αποδειξη απο τις 6/4 αφου την πρωτη φορα δεν πηγε το επισυνατπτομενο αρχειο στο προορισμο του...

Δημοσ.

παιδια εμενα μου ηρθε το ακολουθο μηνυμα στις 4 του μηνα(april) :

Σας ευχαριστούμε για την υποβολή της παραγγελίας σας για αναβάθμιση των Windows Vista Home Premium 32-bit OEM

Η φάση της επικύρωσης έχει πλέον ολοκληρωθεί και θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας. Θα παραλάβετε την παραγγελία εντός 4-6 εβδομάδων και όταν η παραγγελία αποσταλεί θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα https://upgradeweb.moduslink.com/vista/hp ή να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] για να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Εάν δεν παραλάβετε την παραγγελία εντός του καθορισμένου χρονικού ορίου, ειδοποιήστε μας πριν από την 1η Μαΐου 2007 για εκδόσεις αγγλικής γλώσσας του προϊόντος και πριν από την 1η Ιουνίου 2007 για εκδόσεις του προϊόντος εκτός της αγγλικής γλώσσας έτσι ώστε να διερευνήσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες, δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

ειμαι σε καλο δρομο ε?

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου γράφει απο τις 10/04/07 τα παρακάτω:

Κατάσταση παραγγελίας : Η παραγγελία εγκρίθηκε

Ημερομηνία αποστολής : Your order should ship within 7 business days once your order is approved and payment received

Μεταφορική εταιρεία : Standard

------------------

Μέχρι σήμερα δεν τα εχω παραλάβει.

Δημοσ.

Σημερα εστιελα για 3η φορα μειλ με ο επισυναπτομενο της αποδειξης, επισης γιατι οι ανθρωποι ειναι κουτοι εστειλα την αποδειξη και με Φαξ. Περιμενω τα αποτελεσματα...

Δημοσ.

Πήγα και εγώ να δω για την αναβάθμιση αλλά μάλλον δεν πρόλαβα.Γιατί άραγε να σταμάτησε αυτή η διαδικασία αφου υπάρχουν ακόμα και τώρα στην αγορά laptop της hp που έχουν xp. Πχ. το δικό μου το πήρα στις 15/04 και είναι κρίμα να μην έχω τα vista.Θα δούμε μπορεί να ξανανοίξουν οι πύλες της hp για δωρεάν αναβάθμιση.

Δημοσ.

Επιτελους πριν απο λιγο ηρθε το ακολουθο μηνυμα και ολα καλα

"Σας ευχαριστούμε για την υποβολή της παραγγελίας σας για τα Windows Vista Business 32-bit CD/DVD OEM.

Η παραγγελία σας αποστάλθηκε. Θα την παραλάβετε εντός 3 εβδομάδων. Εάν δεν λάβετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] μέχρι την 1η Μαΐου 2007 για εκδόσεις αγγλικής γλώσσας του προϊόντος και την 1η Ιουλίου 2007 για εκδόσεις του προϊόντος εκτός της αγγλικής γλώσσας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διερευνήσουμε το αίτημά σας και να στείλουμε την παραγγελία σας. "

Δημοσ.

Μία βοήθεια ρε παιδιά.

Έχω στείλει από τον μήνα Φεβρουάριο:

1.- Έμβασμα μέσω Τραπέζης που μας υπέδειξαν.

2.- Φωτοτυπία απόδειξης αγοράς του φορητού HP 2 φορές.

Η απάντησή τους στην κατάσταση παραγγελίας από τα τέλη Μαρτίου είναι "Η παραγγελία εγκρίθηκε Ημερομηνία αποστολής : Η παραγγελία σας θα πρέπει να αποσταλεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής σας. Μεταφορική εταιρεία : Standard"

Τι εννοούν οι ποιητές;

Δημοσ.
Μία βοήθεια ρε παιδιά.

Έχω στείλει από τον μήνα Φεβρουάριο:

1.- Έμβασμα μέσω Τραπέζης που μας υπέδειξαν.

2.- Φωτοτυπία απόδειξης αγοράς του φορητού HP 2 φορές.

Η απάντησή τους στην κατάσταση παραγγελίας από τα τέλη Μαρτίου είναι "Η παραγγελία εγκρίθηκε Ημερομηνία αποστολής : Η παραγγελία σας θα πρέπει να αποσταλεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής σας. Μεταφορική εταιρεία : Standard"

Τι εννοούν οι ποιητές;

Ακριβώς τα ίδια πραγματα γράφει και σε εμένα ascotini. Πέρασαν σχεδόν 3βδομάδες και ακόμη τα Vista να έρθουν. Μας κοροιδεύουν?;:confused:

Δημοσ.

Φίλε grek77 αυτό που γράφουν ''από την παραλαβή της πληρωμής σας'' με προβληματίζει, ποια πληρωμή εννοούν; αυτή της τραπέζης; Θα στείλω e-mail και θα σε ενημερώσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...