danaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Κι εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει αν και έστειλα αμέσως με email σκαναρισμένη την απόδειξη...
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Καντε λιγο υπομονη να δουμε τι θα γινει επιτελους με το θεμα της αναβαθμισης...
grek77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Εχω ακολουθήσει ολες τις διαδικασιες: 1.Εγγραφη των στοιχείων του λαπτοπ, COA ID, Ημερ. αγοράς κτλ. 2.Αποστολή της απόδειξης αγοράς σκαναρισμένη με e-mail 3.Αποστολή των χρηματων (την επόμενη δηλ. 2/3/07) με έμβασμα με τα εξής στοιχεία: Τραπεζική μεταφορά: Τράπεζα ABN-AMRO Athene Λογαριασμός: 442747 Swift : ABNAGRAP ModusLink BV Laan van de Leeuw 4 7324 BD APELDOORN The Netherlands I-BAN : GR43 0601 0950 0000 0000 0442 747 στο οποίο αναφέρω και τον κωδικό επιβεβαίωσης που μου έστειλαν με e-mail. Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμιά ενημέρωση απο την Moduslink μέσω email αλλα ούτε και απο το υπάρχον site https://upgradeweb.moduslink.com/Vista/HP/(S(odbzmoyeltfodi55c3s5l155))/GlobalLandingPage.aspx?oem=HP&Lang= Απο τον έλεγχο που κάνω όλες αυτές τις μέρες τα μόνα στοιχεια που μου δίνει είναι τα εξής: Κατάσταση παραγγελίας : Ο αριθμός COA επικυρώθηκε. Παρακαλούμε στείλτε την απόδειξη αγοράς. Για την επεξεργασία θα απαιτηθούν 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Ημερομηνία αποστολής : TBD. Note that it typically takes 4-6 weeks after the submission of the proof of purchase for the order to be shipped. Μεταφορική εταιρεία : Standard
TripleX-32- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Paidia kalispera, an kai den exw hp prosfata agorasa ena toshiba alla i diadikasia gia tis anabathmiseis einai i idia,mesw modus link!!! To thema einai oti stin periptwsi mou sthn katastash paragellias grafei edw kai 1.5 bdomades Epikirosi tou arithmou COA !! Egw esteila ta xrimata mesw e-banking kai me rwtise to sistima otan ebala tin entolh an thelw na xrewthw kai ta ekoda tis allis trapezas (agnwsto poso) h mono tis dikias mou (30 cents)...kai ebala mono tis dikias mou...den kserw mimpos paizei apo ekei kana prob!! Filika
21century Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Σε μενα -παροτι δεν εστειλα ακομα την τραπεζικη καταθεση-εμφανισε χθες οτι η παραγγελια ετοιμαστηκε. Μαλλον θα ερθει σπιτι και θα πληρωσω εκει?
doc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Εμενα παντως ηρθε πριν 3 μερες το DVD απο την modus κανονικα με το ταχυδρομειο.Τα Vista Home Premium.Καποια στιγμη θα τα βαλω στο HP.
kostakiss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 μηπως να περιμενουμε να ομαλοποιηθει λιγο η κατασταση?με πληρωμη μεσω πιστωτικης δεν γινεται πιο γρηγορα η δουλεια?
gv_liou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 mexri pote mporoume na parageiloume ta vista re paidia?
M_e_v Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 an kapoios 8elei na kanei akyrwsi paraggelias ti prepei na kanei? esteila ena mail edw kai 5 meres alla den exw parei apantisi..
grek77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εμενα παντως ηρθε πριν 3 μερες το DVD απο την modus κανονικα με το ταχυδρομειο.Τα Vista Home Premium.Καποια στιγμη θα τα βαλω στο HP. Μετά απο πόσο διάστημα το πήρες απο τη στιγμη που σου εγκρίθηκε η παραγγελεία; Σου έστειλαν μόνο το DVD ή το πακέτο που πουλάνε στα καταστήματα; Πόσταρε καμια φωτό εαν έχεις.
21century Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δωστε μας παιδια περισσοτερες λεπτομερειες για το θεμα, επισης αν δεν γινει καταθεση στη τραπεζα θα πληρωσουμε με την παραλαβη απο το κουριερ? Θα στειλω μειλ να μαθω περισσοτερα, σε μενα απαντησαν σε 1 24ωρο...
giorgos_g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Apo 15/2 exo kanei paraggelia, estila amesos tin apodiksi agoras me mail kai ston elegxo paraggelias vgazi: Κατάσταση παραγγελίας : Ο αριθμός COA επικυρώθηκε. Παρακαλούμε στείλτε την απόδειξη αγοράς. Για την επεξεργασία θα απαιτηθούν 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Ημερομηνία αποστολής : TBD. Note that it typically takes 4-6 weeks after the submission of the proof of purchase for the order to be shipped. Μεταφορική εταιρεία : Standard M&!#$%&^!%nte mou fenete eki mesa...
doc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μετα απο 20 περιπου μερες τα στειλανε.Ειναι σε απλη θηκη dvd με οδηγιες(manual) στα ελληνικα και το στικερ στο πλαι με το product key.Την πληρωμη την ειχα κανει με electron απο πειραιως.
anpetsalis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 βασικα και εγω στην ιδια μοιρα ημουνα μεχρι που μου απαντησανε σημερα και το πολυ σε 6 εβδομαδες θα τα εχω!!! τα βηματα ειναι απλα: κανεις την παραγγελια οταν κανεις την παραγγελια θα σου στειλουν ενα mail οπου πρεπει να κανεις απαντηση απο το mail που σου εστειλαν και ταυτοχρονα να στειλεις και την αποδειξη του pc με την σφραγιδα του καταστηματος και στην τραπεζα βαζεις τα χρηματα που σου ζηταει (γυρω στα 35Ε)απλα πρεπει στις παρατηρησεις να γραπσετε τον κωδικο παραγγελιας σας!!ειναι σημαντικο! μετα περιμενεις 10 εργασιμες μερες να σου απαντησουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.