grek77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις δωρεάν αναβαθμίσεις (σε Windows Vista) της Hp μέσω της Modulink? Εγώ πάντως δε βγάζω άκρη.Αν γνωρίζει κανείς περισσότερα ας βοηθήσει. http://h20219.www2.hp.com/services/cache/416458-0-0-85-471.html
danaos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Το ζήτημα είναι πάρα πολύ απλό. Ακολουθείς τη διαδικασία στη σχετική ιστοσελίδα που σε στέλνει η HP. Εκεί δηλώνεις λεπτομέρειες για το φορητό σου, όπως: τύπο, μοντέλο, serial number του φορητού, αριθμό γνησιότητας των xp που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος του φορητού, καθώς και ημερομηνία αγοράς του φορητού. Επίσης, δηλώνεις πλήρη στοιχεία διεύθυνσης καθώς και έγκυρο email. Απαραίτητο είναι να δηλώσεις και αριθμό πιστωτικής κάρτας, όπου και θα χρεωθεί ένα ποσό γύρω στα 20? (λιγότερο, 19 και κάτι), το οποίο αντιστοιχεί στα ταχυδρομικά έξοδα. Στο email που δήλωσες, σου στέλνουν ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με έναν αριθμό επιβεβαίωσης. Μετά, πρέπει να σκανάρεις την απόδειξη αγοράς του φορητού σου και να τη στείλεις με τον αριθμό επιβεβαίωσης σε μια διεύθυνση email που αναφέρεται στο πρώτο μήνυμα που έχεις ήδη λάβει (Η διεύθυνση αυτή είναι ίδια με τη διεύθυνση αποστολής του πρώτου email που έχεις ήδη λάβει). Έτσι επιβεβαιώνεται η παραγγελία σου. Μετά από αυτό περιμένεις το ταχυδρομείο ή το courrier να σου φέρει ένα δεματάκι με ένα dvd των vista και ένα dvd με τους απαραίτητους HP drivers... Το περίεργο είναι ότι αν δηλώσεις πως έχεις βάλει αγγλικά xp, σε αναβαθμίζει σε vista home basic 32, ενώ αν δηλώσεις πως έχεις βάλει ελληνικά xp, σε αναβαθμίζει σε vista home premium 32... Άγνωσται αι βουλαί της moduslink...
21century Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ενω αν βλαεις οπως σε μενα xp pro αναβαθμιζει σε vista business...
danaos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Αν τα χρειάζεσαι τα business... Κι αν τα έχει τα xp pro από τη μαμά του το φορητό...
t.chris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ όταν δηλώσω τρέχον λογισμικό Xp HOME και γλώσσα του τρέχοντος λογισμικού Ελληνικά όντως εμφανίζει Windows Vista Home Premium 32-bit και στην συνολική τιμή χωρίς έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης της παραγγελίας EUR 0,00.Αντιθέτως αν δηλώσω γλώσσα του τρέχοντος λογισμικού English μου εμφανίζει Windows Vista Home Basic 32-bit με συνολική τιμή χωρίς έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης της παραγγελίας EUR 37,82 :roll: Υ.Σ Γνωρίζει κανείς αν τα vista που αποστέλλονται είναι τα Windows Vista Home Basic English DSP η τα Windows Vista Home Basic English tnx anyway
21century Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Τωρα που εβαλα στο φορητο τα xp και με το δισκακι MUI εβαλα εκτος απο αγγλικα και ελληνικα οποτ δουλευω με ελληνικο μενου τι αναβαθμιση θα παρω αραγε? Δηλωσα αγγλικα.
grek77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Εχω προχωρήσει παρακάτω και μου δίνει δυο επιλογές για τρόπο πληρωμής: 1.πιστωτική κάρτα 2.Ηλεκτρονικός Μετάδοση Επειδή δε θέλω να χρησιμοποιήσω τη πιστωτική κάρτα τι παίζει με τον άλλο τρόπο? Help
21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μονο να καταθεσεις τα χρηματα σε τραπεζα και να στειλεις μειλ η φαξ. Λοιπον μου εστειλαν μειλ και ελαβαν τα παντα- ακομα δεν εχω αποδειξη τραπεζας- μου ειπαν οτι θα στειλουν εντος του Φεβρουαριου το δισκακι καθως δεν χουν ξεκινησει οι διαδικασιες αποστολης τους ακομα...
kostakiss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 παιδια..κι εγω αγορασα την προηγουμενη βδομαδα ενα λαπτοπακι ΗΡ 6181 και ειναι τελειο..λεω να κανω και την δηλωση σε βιστα αλλα απ οτι βλεπω σου δινουν οτι δηλωνεις..ποια να δηλωσω?δεν ξερω και τις διαφορες τους γμτ..ποια ειναι πιο καλα?
21century Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μα θα δηλωσεις το λειτουργικο που φοραει ο υπολογιστης σου και μαλλον αν ειναι xp phome θα παει σε premium...
stiv78 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εχω προχωρήσει παρακάτω και μου δίνει δυο επιλογές για τρόπο πληρωμής:1.πιστωτική κάρτα 2.Ηλεκτρονικός Μετάδοση Επειδή δε θέλω να χρησιμοποιήσω τη πιστωτική κάρτα τι παίζει με τον άλλο τρόπο? Help η τραπεζα ειναι η ABN-AMRO bank και ενα υποκαταστημα της βρισκεται στην συγγρου 330.τωρα εαν θελεις απο αλλη τραπεζα με εμβασμα θα πληρωσεις και κατι παραπανω για το εμβασμα γυρω στα 15 με 18Ε.....
kostakiss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μα θα δηλωσεις το λειτουργικο που φοραει ο υπολογιστης σου και μαλλον αν ειναι xp phome θα παει σε premium... xp home ειναι..τα premium ειναι τα καλυτερα?πχ σαν τα προ τα ΧΡ? θα μπορω να τα βαλω και στον υπολογιστη μου τον κανονικο η θα εχω προβληματα με την MS?:roll:
grek77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Τα παρείγγειλα και έκανα κατάθεση, καμιά 30Ε, για τα έξοδα αποστολή. Εκανα σήμερα έλεγχο παραγγελείας απο την online φόρμα και μου γράφει τα παρακάτω: Κατάσταση παραγγελίας : Coa Validated. Waiting for Proof of Purchase. Ημερομηνία αποστολής : TBD. Note that it typically takes 4-6 weeks after the submission of the proof of purchase for the order to be shipped. Μεταφορική εταιρεία : Standard Ελπίζω να τα εχω μεχρι το Πάσχα.
grek77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Έχει παρει κανεις το πακέτο Vista-Drivers απο Moduslink.Ακούω Reviews...
21century Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Φιλε γκρεγκ 77 και σε μενα το ιδιο αναφερει στην κατασταση παραγγελιας. Ομως δεν εχω κανει την καταθεση ακομα και αυοτ διοτι οταν ερθω Αθηνα θα παω σε καταστημα της τραπεζας να το πραξω. Θυμιζω οτι στην αποδειξη πρεπει να αναγραφεται και ο αριθμος παραγγελιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.