Greek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εχω το Nec DVD RW ND 7543 οπου το αγορασα απο το e-shop για laptop Acer. (btw το e-shop πρεπει να γραφει λαθος το μοντελο γιατι στο site της nec ειναι της σειρας AD και οχι ND που λει το e-shop και ειναι Optiarc και οχι Nec ακριβως) Να μπω στο ψητό τωρα, τις τελευταιες μερες μου κανει το εξεις, το βαζω να γραφει με το Nero ενα dvd και αφτο γραφει το dvd μεχρι ενα σημείο (λιγο ποιο κατω απο την μεση) αλλα το Nero τελειώνει την αντιγραφη κανονικα και λει οτι εγινε και επιτυχώς. Ενω χτες εγραψα σε κατι κενουργια δισκακια Intenso που αγορασα και εκανε το εξεις προβλημα μετα ειπα να το δοκιμάσω και με ενα Philips δισκάκι για να δω εαν το κανει, το βαζω και το αντιγραφη κανονικα αφτο Οποτε εγω θεωρησα οτι ειναι προβλημα που εχουν τα δισκακια και οχι το DVD. Σημερα ομως που το εβαλα να αντιγραψει παλι ενα philips εβγαλε το προβλημα παλι, οποτε το προβλημα ειναι στο DVD Καθαρισα την κεφαλη με αερα και με υγρο τιποτα. Ειχε κανεις αντιστιχο προβλημα μηπως ? Σκεφτομε να το περνουσα το firmwire που εχει (1.00) αλα στο site της Nec δεν βρισκω ουτε firmwire ουτε drivers για το μοντελο Αφτά ...
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 pera apo ena format sto laptop kai mia alli ekdosi tou nero gia na xereis oti den fteei kati apo auto meta piso sto eshop.
Greek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον εκανα ενα format (καιρός ήταν) το λαπτοπ εβαλα και την πιο καινούργια εκδοση του Nero αλλα τίποτα. θα στείλω ενα e-mail στο support της nec να δω τη θα με πουνε και ελπίζω να μου στειλουν αλλο drive αφτη και να μην μπλεξω με το e-shop (καταλαβαίνετε) BTW υπαρχει καποιο software οπου να μπορω να δω το serial του drive ? Γιατι ειναι σε laptop και για να το δω πρεπει να βγαλω το drive ...αλλα δεν ξερω ακριβως πως αφτα και thanks
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 mila me nec i me tin antiprosopia pou ta fernei edo mpas kai sto allaxoun autoi
Neurotic_Fest Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ama bgaleis akri me antiprosopeia pes mas, to eshop dinei ena xrono egguisi kai to pithanotero na exei kanei paraeisagogi opote logika den tha s'eksipiretisoune stin episimi antiprosopeia.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 an to exei ena mina tote entaxei ena xrono den tha exei klisei.
doc1000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως τα Optiarc παραέχουν βγει φόλες πριν καν περάσει 1μήνας χρήσης τους? Να την βράσω την εγγύηση αν είναι όλα έτσι... "Ιt's not a bug. It's a feature!"...
basilis5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 αν το φλασαρεις και αλλαξεις firmware χανεις την εγγυηση νομιζω οσον αφορα serial δοκιμασε το pc wizard 2007 αν και δεν ειμαι σιγουρος
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 den apagoreuetai to update firmware.an ise tora toso stupid minei stin mesi to firmware kai ta pexei i siskeui kai tous to peis e meta ti na po.
Greek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Το dvd το πείρα τον περασμενο νοεμβριο, ειμαι σε εγγύηση Έστειλα mail στην nec στη γερμανια, γιατι εκει εβγαζε το support απο το site της για ελλαδα. Με ειπανε τι να κανω και εαν δεν φτιαχτει το Προβλημα να παω εκει που το αγορασα Υπαρχει αντιπροσωπία της nec στην ελλαδα ? (αν ναι, ξερει κανεις το mail ?)
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 rota tous idious na sou poun ti ginetai kai pou iparxei antiprosopia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.