theoritikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Βρήκα σε ενα site αυτό το πρόγραμμα και το έτρεξα απο περιέργια να δω αν το pc που αγόρασα τα Χριστούγεννα θα τρέχουν τα vista χωρίς πρόβλημα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δεν έχω κανένα πρόβλημα hardware, αλλά κάποια θέματα με τους drivers μικρής σημασίας. Το pc μου είναι dual [email protected] , 1 giga ram, ati radeon 1650x . Λέει αλήθεια το utility ή είναι απάτη?
andreas4067 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 File,egw prosopika to empisteuomai.Ligo polu omws,oi apaithseis twn VISTA einai gnwstes. Sto PC sou tha paizoun mia xara sumfona me tis plirofories pou mou edwses.
pusher Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Κατεβάστε από εδώ το επίσημο πρόγραμμα της Microsoft (Windows Vista Upgrade Advisor) που κάνει αυτή τη δουλειά!
Members gsarig Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάντως με υπολογιστή που πήρα το καλοκαίρι (Athlon 3500, 2GB RAM, ATI Radeon 1600), τρέχω άνετα τα Vista Ultimate με ενεργοποιημένο το Aero. Το μόνο που μπορεί να αποδειχτεί οριακό είναι το 1GB της μνήμης σου, εφ' όσον θες να έχεις ενεργοποιημένο το aero.
vagelas13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 εγω παιδια χθες πληρωσα 21 ευρο με καρτα εχω και αρ παρ/λιας για το dvd αναβαθμησης οταν το παρω θα σας πω λεπτομεριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.