kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά σε καινούρια LG 19αρα έχω αυτό το πρόβλημα. Μου την αλλάζουν στον χώρο μου ? Και αν ναι πώς ??? Σήμερα την πήρα
IMMORTALFRANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Όταν λες κολημμένα τι ακριβώς εννοείς?
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 δεν ειναι μαυρα. ειναι κοκκινα Ενταξει τους πηρα τηλ και έδωσα τα στοιχεία. Θέλουν με FAX την απόδειξη αγοράς και στέλνουν την καινούρια Πάλι καλά να λέμε
manosmod Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εμεις τι να σου πουμε? λογικα ναι θα σου την αλλαξουν. Τον τελικο λογο τον εχει βεβαια η αντιπροσωπεια οποτε υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα τους παρεις τηλ. καλη τυχη.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Πάλι καλά. Πάντως αν τα pixels δεν αλλάζουν καθόλου χρώμα, ότι χρώμα και να έχουν, θεωρούνται dead (καμμένα)!!!!!
manosmod Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 παντως για ποτε εκανες το post και για ποτε τηλεφωνησες και ειχες και απαντηση ..εισαι πολυ γρηγορος..
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μου ζήτησε στοιχεία ο υπάλληλος και το μοντέλο και S/N της οθόνης. Δευτέρα στέλνω το FAX και στέλνουν οθόνη. Και να στείλουν καμια χειρότερη ε ?? χαχαχαχαχαχα
manosmod Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Προσεξε οταν θα σου την φερουν να ειναι σε σφραγισμενο κουτι γιατι συνηθως φερνουν επισκευασμενες. προσοχη αν ειναι ετσι μην την δεχτεις κανε φασαρια.
sa3rdna Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 kosmasgr αν θες μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση από το κατάστημα που την αγόρασες. Εγώ πήρα μια LG 195WT στις 31/12/06 και όταν πήγα σπίτι και την άνοιξα έλειπε το κομμάτι που εννόνει την οθόνη με την βάση, τα χρώματα ήταν σαν ξεπλημένα και είχε φύγει και το χρώμα της σε 2 σημεία (μάλλον χτυπημένη ήταν). τους πέρνω που λες τηλέφωνο και μου λένε φυσικά και γίνεται αντικατάσταση και επειδή δεν έχουν περάσει 10 μέρες από την ημέρα αγοράς αν θέλω να την πάω πίσω στο κατάστημα και να πάρω μια άλλη ή να μου στείλουν αυτοί μια. Τελικά την πήγα πίσω στο κατάστημα και τα παιδιά εκεί πολύ ευγενικά μου την αντικαταστήσαν με μια καινούρια. PS. το αναφέρω αυτό γιατί έχει ακουστεί ότι όσες οθόνες παρουσιάσουν πρόβλημα το οποίο όμως φτιάχνεται ναι μεν η εταιρία τις αντικαθυστά αλλά μετά τις επισκευάζει και τις πασσάρει σε πελάτες που χρειάζονται αντικατάσταση. όχι ότι αν σου έρθει μια τέτοια οθόνη θα έχει πρόβλημα, απλά είναι ψυχολογικό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.