Προς το περιεχόμενο

θελω να αγορασω το ps3

maggle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να περιμένεις μέχρι 23/3.....

499? η απλή έκδοση

599? η έκδοση με τν 20αρι σκληρο,κ το πλήρες πακέτο!

659E h akribh me 60gb skhlro h fthnh den 8a kykloforisei on aunch
Δημοσ.

Βρε μαγκλ πρέπει να το αγοράσεις τώρα το ps3; Και γιατί δεν περιμένεις να πέσουν λίγο οι τιμές; Και που ξέρεις αν αυτό που αγοράσεις θα'ναι παρτίδα προς απόσυρση... όπως έγινε με το ps2 (και που είχα κι εγώ την τύχη να'χω ένα τέτοιο μηχάνημα);

Κάνε λίγη υπομονή... εγώ ακόμη και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου! Γιατί είχα σκάσει 250.000 τότε για να αγοράσω γρήγορα το ps2 ενώ τώρα κοστίζει κοντά 60.000 (σε δραχμές τα ποσά)!

Δημοσ.

Ναι αλλά το ps2 κυκλοφόρησε το '99 και σήμερα έχουμε 2007. Σίγουρα αργότερα θα πέσει η τιμή αλλά δεν νομίζω αυτό να γίνει νωρίτερα απο 12 μήνες απο σήμερα.

Δημοσ.
Ναι αλλά το ps2 κυκλοφόρησε το '99 και σήμερα έχουμε 2007. Σίγουρα αργότερα θα πέσει η τιμή αλλά δεν νομίζω αυτό να γίνει νωρίτερα απο 12 μήνες απο σήμερα.

ακριβώς... μην σου πω 48μηνο

Δημοσ.

ontos.ego 8imamai to jap ps2(model:10000) pou mou eixan ferei apo eksoteriko eixe peripou 180.000.otan kikloforise to ps2 stin evropi arxiki timi itan ta 200 xiliriarika alla ola sxedon ta katastimata sto edinan me ena 1 i 2 paixnidia paketo kai etsi i timi aggize ta 250 xiliarika.

maria ts@: tora episimi timi einai sta 119 evro.diladi 41.000 drx peripou.

apla oloi to dinoun paketo me diafora alla se times konta sta 150 evro.

sto makro pantos stis giortes ipirxe sta 99 evro xoris fpa.

Δημοσ.

Κι εγά το ps2 το είχα πάρει μετα από κανά μήνα-δίμηνο από την κυκλοφορία του 150,000 απο το Μάκρο (χωρίς φ.π.α., που δεν το πλήρωσα κι όλας νομίζω)

Δημοσ.

Αυτη ειναι η μοιρα στα προιοντα τεχνολογιας ...στην αρχη ειναι ακριβα και μετα προς το τελος της ζωης τους ειναι παμφθηνα....αυτο ομως δεν λεει κατι ....

Δηλαδη ποιο μαγκας ειναι αυτος που θα παρει τωρα PS2 me 119? απο αυτον που το πηρε πριν 7 χρονια ??? δεν νομιζω ....

Δημοσ.

Γιατί δεν περιμένεις να βγει τσιπάκι πρώτα ώστε να μπορείς να έχεις "αντίγραφα ασφαλείας";

Αν έχεις την οικονομική άνεση να το πάρεις και έχεις οθόνη ή βιντεοπροβολές υψηλής ανάλυσης, αξίζει να το πάρεις τώρα, διαφορετικά θα σου σύστηνα να περιμένεις.

Δημοσ.
Γιατί δεν περιμένεις να βγει τσιπάκι πρώτα ώστε να μπορείς να έχεις "αντίγραφα ασφαλείας";

Και πώς και σε τι δισκάκια θα τα γράφει???:confused::twisted::mrgreen:

Δημοσ.

se blue ray fisika....30 euro eixan pesan sta 20...kai mporei na exoun pesei kialo tora.Alithia eimai periergos na do poso tha ta poulane oi pirates?an poulane 10 euro to dvd to blue ray poso tha to poulane?30 euro?:D

einai na gelas...30 ευρω για αντιγραφη :)

Δημοσ.

Εγώ απλά σημείωσα να μην βιαστεί ο άνθρωπος και κάνει αμέσως την αγορά, μην τύχει και είναι μπακατέλα η παρτίδα... Δεν είναι κρίμα να το χρυσοπληρώνεις το μηχάνημα και ξαφνικά η Sony να ανακοινώνει ότι το σύστημα του μηχανήματος δεν δουλεύει σωστά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...