Προς το περιεχόμενο

Υλοποίηση σε 8800GTX??

Apostoloubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
mia erwtisi vre pedia ... pira tin XFX 8800 gtx , kai enw perimena na ehei metatropea apo dvi se aplo gia othoni. den ihe tipota mesa. Ti na kanw twra pou to monitor mou den ehei dvi isodo?

Να πάρεις ένα μετατροπέα?....

Δημοσ.
mia erwtisi vre pedia ... pira tin XFX 8800 gtx , kai enw perimena na ehei metatropea apo dvi se aplo gia othoni. den ihe tipota mesa. Ti na kanw twra pou to monitor mou den ehei dvi isodo?

Εμ,εγώ το έλεγα :P

Προτείνω την EVGA μόνο και μόνο για το EAR program της . Παρόλο που δεν έχω παράπονο από την XFX που πήρα εγώ,η κάρτα ήρθε ΜΟΝΟ με τους drivers και δεν είχε ούτε έναν αντάπτορα για την οθόνη,ούτε τίποτα. Περίμενα τουλάχιστον να έδιναν κάτι επιπλέον δεδομένου ότι η κάρτα δεν δέχεται τα παλιά καλώδια των οθονών.

Δημοσ.

ala ntropi! tosa lefta dosame 600 euro shedon , den ehoun oute antaptora, oute kanena pehnidaki mesa....

yg: kai kati akoma ... to proto pou edoses den kanei to dvi prepei na ine arsenoko kai to vga thiliko

Δημοσ.

ποια πηρατε ρε παιδια και δεν εχει ?εγω πηρα xfx 8800gtx 756 ,αν πηρατε αυτη σιγουρα θα εχει, κοιταξτε γυρω γυρω απο τα προστατευτικα.

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. ΠΟΣΟ ΛΑΜΕΡΙ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙ. ababapanos είναι μέσα στο κουτάκι ρε συ,στα προστατευτικά που λέει κι ο konandrio. Πω ήττα σοκ λέμε,πως δεν τα έβγαλα όλα για να τα δω. Από όλα έχει,καλώδια,αντάπτορες,loooooool :D

Edit: Επίσης το TV-Out καλώδιο δεν μου λειτουργεί σωστά. Μου δείχνει ασπρόμαυρη εικόνα γμτ :(

Δημοσ.

Ψάχνετε για δύο ημιδιάφανα κόκκινα παπαράκια, τα οποία αν δεν υπάρχουν όντως μέσα στο κουτί είναι παράληψη του κατασκευαστή και θα πρέπει να τα απαιτήσετε. 'Οχι ότι στοιχίζει ιδιαίτερα ένα τέτοιο dongle αλλά είναι θέμα αρχής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...