Προς το περιεχόμενο

Υλοποίηση σε 8800GTX??

Apostoloubas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι.

Θα ήθελα να μάθω ποια υλοποίηση για 8800 GTX προτίνεται.Δηλαδή ποια brand να προτιμήσω.Αν και δεν πιστεύω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές ή πλεονεκτήματα.

Thanks in advance,

Loubas.

Δημοσ.

Προτείνω την EVGA μόνο και μόνο για το EAR program της ;). Παρόλο που δεν έχω παράπονο από την XFX που πήρα εγώ,η κάρτα ήρθε ΜΟΝΟ με τους drivers και δεν είχε ούτε έναν αντάπτορα για την οθόνη,ούτε τίποτα. Περίμενα τουλάχιστον να έδιναν κάτι επιπλέον δεδομένου ότι η κάρτα δεν δέχεται τα παλιά καλώδια των οθονών.

Δημοσ.
Προτείνω την EVGA μόνο και μόνο για το EAR program της ;). Παρόλο που δεν έχω παράπονο από την XFX που πήρα εγώ,η κάρτα ήρθε ΜΟΝΟ με τους drivers και δεν είχε ούτε έναν αντάπτορα για την οθόνη,ούτε τίποτα. Περίμενα τουλάχιστον να έδιναν κάτι επιπλέον δεδομένου ότι η κάρτα δεν δέχεται τα παλιά καλώδια των οθονών.

Ναι το EAR ειναι ενα αρκετα καλο προγραμμα.. Μακαρι να ειχαμε και το step up program στην Ευρωπη :(

Περα απο την πλακα ειναι η μονη εταιρεια που για να κανεις void το warranty της πρεπει να εχει προκληθει φυσικη ζημια αλλιως κανενα προβλημα με RMA..

Βασικα δλδ αν θες περνεις ενα εκπροσωπο τους και δεν του λες φιδια και καλα στα καλα καθουμενα δεν δουλευει και τετοια.. Δεν τους νοιαζει αν O/Cαρεις απο οτι ξερω αρκει να μην προκαλεσεις φυσικη ζημια στην καρτα..

Φαινεται επισης οτι εστω και οριακα εχει καλυτερο O/C potential..

Επισης γουσταρω πολυ το μαυρο HSF της ειναι πολυ μουρατο..

Παντως και εγω ειμαι της αποψης οτι εαν ειναι πολυ μεγαλες οι διαφορες στις τιμες καλο ειναι να περνεις την φθηνη και τελος..

Δημοσ.

Για δείτε κι αυτό, φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά τι λέτε αξίζει τα παραπάνω χρήματα το σύστημα ψύξης και το preoverclock?

Επίσης πώς σας φαίνεται αυτή η επιλογή που σου δίνει η εταιρία?

Thankfully, thatʼs something that EVGA does incredibly well. The company is renowned for its after sales support in much the same way as BFGTech is, and it manages to go one step further than BFG by giving its customers the opportunity to step-up in the first 90 days of ownership. With this being EVGAʼs flagship product, there is currently nothing faster to ʽstep-upʼ to, but thatʼs not to say there isnʼt the chance of faster cards turning up in the next three months.

Μπορείτε μήπως να μου πείτε τι είναι αυτό το EAR που αναφέρεται παραπάνω?

Thanks again :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...