emm_stra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με ενα δικτυο 2 Η/Υ που εχω στησει στο σπιτι μου... Ο 1 Η/Υ εχει 2 καρτες δικτυου (μια για να συνδεεται με τον αλλο Η/Υ και μια για να συνδεεται με το adsl router). Το προβλημα ειναι οτι καποια στιγμη οι 2 Η/Υ δεν "βλεπονται"... Και δειχνει οτι εχει αποσυνδεθει το καλωδιο τους, το οποιο φυσικα ειναι συνδεδεμενο.... Να πω οτι οι 2 εχουν καρφωμενες IP τις οποιες εδωσε ο network wizard Των XP. αφου πριν βαλω ADSL χρησιμοποιουσα ISDN και ειχα "τρεξει" τον wizard για να κανω κοινη την συνδεση ιντερνετ. Ολα δουλευαν καλα.. Αλλα τωρα που εβαλα δευτερη καρτα δικτυου και συνδεσα το adsl router εχω προβληματα.. Στο ιντερνετ μπαινω κανονικα αλλα δεν δουλευει το δικτυο.. Ο Η/Υ που συνδεεται με το adsl router παιρνει IP απο τον DHCP του router.. (Παντως νομιζω οτι κατι γινεται με τις IP...) Eιναι στο ιδιο ευρος νομιζω... (του adsl router ειναι 192.168.1.χχχ και το εσωτερικο δικτυο νομιζω οτι εχει τετοιες...) Ειναι λογικο αν συμβαινει αυτο να υπαρχει τετοιο προβλημα συνδεσιμοτητας??? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια λυση στο προβλημα μου!!!
danaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Αν έχεις Norton Internet Security πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις κι εκεί...
emm_stra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω Δεν εχω καποιο firewal εκτος απο των windows....
danaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Οπότε είναι θέμα ip. Κάποια δηλώνεται ταυτόχρονα και από το router και από τις κάρτες...
morgoth_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Αφού έχεις router για ιντερνετ γιατί δεν συνδέεις και τα δυο pc στο router κατευθείαν το οποίο θα δουλέυει και σαν hub και δεν θα έχεις κανένα προβλημα με wizards?????
emm_stra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις... Δεν εχω 2 ethernet θυρες στο router....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.