pc_admin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 πριν μερες ηθελα να κανω αγορα απο ιντερνετ και μπηκα σε σελιδα γνωστου καταστηματος (οχι του e-shop.gr που ειμαι χρονια πελατης και δεν εχω κανενα παραπονο) και παρειγγειλα με αντικαταβολη (ειχε 3 τροπους πληρωμης στο site : visa, αντικαταβολη , καταθεση τραπ. λογαριασμο) Παιρνω τηλ να τσεκαρω το status της αγορας μου και μου λενε λυπουμαστε δεν στελνουμε αντικαταβολη ,μονο πιστωτικη ή καταθεση σε τραπ λογαριασμο΄. Τους στελνω φαχ ταυτοτητα κ πιστωτικη . Σελιγο παιρνουν τηλ να τους πω παλι τον αριθμο καρτας γιατι δεν βγηκε καθαρα στο φαξ οκ τον ξαναλεω. Την αλλη μερα με ξαναπαιρνουν και μου λενε να κανω καταθεση σε τραπ λογ/σμο ,τους λεω μα σας εδωσα ηδη την πιστωτικη μου μου λενε οκ λαθος ειναι ετοιμη στην στελνουμε αμεσως . Την επομενη μερα παιρνω να δω αν τα εχουν στειλει και μου λενε δυστυχως δεν τα στειλαμε ακομα γιατι ο τροπος πληρωμης με αριθμο πιστωτικης εχει ενεργοποιηθει στο καταστημα μας ,αυτο θα γινει απο δευτερα και ξαναπαρτε μας τηλ και βλεπουμε. Τι να κανω?? ειναι τοσο ανοργανωτοι ή με δουλευουν???
tempo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ακύρωσε την παραγγελία αν μπορείς!!!! οσο τρίβεσαι με αυτά τόσο θα στεναχωριέσαι και θα ψάχνεις....
alwin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 to na akirosis tin paraggelia opos leei o tempo einai i kaliteri lisi an fisika to epitrepon afto. Tora an einai elliniki i eteria opos katalava paizei na einai anorganotoi!!!
giannisk1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Akyrwse tin parageleia kalytera.Profanws exoun kapoio provlima me tin Visa kai etsi den mporoun na dextoun plirwmes me pistwtiki...
takjar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ναι συμφωνώ ακύρωσε την παραγγελία "όταν αρχίσει η υποχώρηση δεν τελειώνει ποτέ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.