zombietone Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ειδα χτες μια LG L194 wide απο κοντα. Ειναι μαλλον αυτη που εχω καταληξει προς αγoρα αλλα παρατηρησα το εξης... Οταν η οθονη ηταν ολη μαυρη, οπως για παραδειγμα στην εναρξη των XP, στις ακρες της φαινονταν καποιες λευκες σκιες. Οταν κολλαγες το ματι σου επανω τους εσβηναν αλλα οταν κοιταγες στο κεντρο της οθονης φαινονταν οι ακρες ξεθωριασμενες... Ειναι στα φυσιολογικα πλαισια αυτο? Ειναι η ιδεα μου? Ή μηπως ειναι φαινομενο γενικα των ΤFT?..
dterzakis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό ονομάζετε backlight bleed. Είναι γενικό φαινόμενο στις TFT οθόνες. Βέβαια όσο πιο καλή οθόνη αγοράσεις τόσο λιγότερο πρόβλημα θ8α έχεις.
ippos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 και σε μενα το ιδιο κανει. αλλα το ηξερα πριν την αγορασω, μια και ειναι απο τις ιδιαιτεροτητες της.
ippos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 για μενα NO PROBLEM, αλλωστε απολαμβανω τα χρωματα της , την αντιθεση, τα 260Ε, και την πολυ καλη αντιπροσωπεια η οποια μου αλλαξε αμεσως την πρωτη οθονη που ειχε ενα καμμενο πιξελ.
PATRINOS06 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 μια χαρα ειναι η οθονουλα τσιμπα την
zombietone Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Την τσιμπησα ηδη!! Χαχα Οντως μια χαρα οθονη.... Μολις αλλαξω και τη καρτα γραφικων που τα εχει φτυσει και τα δειχνει distorted νομιζω θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο την αγορα... Μου παρουσιαζει κι εμενα αυτο με τις ασπρες σκιες που λεγαμε αλλα δεν δημιουργει κανενα προβλημα νομιζω!
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 σχετικα με την καρτα γραφικων δοκιμασε καινουριους drivers.μπορει να βοηθησει...
Trapper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μόλις απέκτησα και εγώ αυτή την οθόνη και δηλώνω κατενθουσιασμένος. Τώρα κατάλαβα γιατί επιμένατε όλοι τόσο καιρό στο wide format. Αντε τώρα να ξαναπάω στη δουλειά που έχω 4:3. Μια ερώτηση μόνο έχω: μπορείτε να μου πείτε στο πόσο έχετε ρυθμίσει το brightness, το contrast, το gamma κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.