Προς το περιεχόμενο

Ενα τοσο δα προβληματακι ψαχνει λυση

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πατρινε: εχω χρησιμοποιησει νορτον 2007 , xoftspy , adware ,δεν μπορω να θυμηθω τι αλλο...ολα ενημερωμενα,εχω τρεξει οτι διαγνωστικο προγραμμα μπορεις να φανταστεις(επισημα της fujitsu και οχι μονο),Optimizers για registy,clean ups registry κτλπ.Ο σκληρος φαινεται καθαρος,τι να πω αλλο...μου φαινεται περιεργο να διορθωνεται το προβλημα με restore των windows.Ο ξαδελφος το μονο που κανει ειναι να ακουει κανα τραγουδι τιποτα αλλο.Δεν μπορεις να πεις οτι εγκαθιστα οτι βρισκει μπροστα του και επιβραδινει το συστημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μήπως έχει υπερφορτώσει το laptop? πάντως όπως είπαν και άλλοι δοκίμασε να βγάλεις το norton! εγω μετα απο 2 μήνες χρήση με norton έκανε να ανοίξει 6 λεπτά τραγικό (με διπλοπύρινο επεξεργαστή και 2g ram) όταν το έβγαλα το norton έκανε 1.5 λεπτό! και απο τότε δε το ξαναβάζω βαλε κανα nod32.

Δοκίμασε χωρίς τον Norton όπως είπαν και άλλοι σε προηγούμενα post.

O Norton είναι απο τα ποιο βαριά antivirus και παρουσιάζει συχνά προβλήματα.

Δοκίμασε πρώτα με κάποιο Panta ή avast (που είναι και δωρεάν).

Απεγκατεστησα οτιδηποτε απο τον υπολογιστη,αφησα μονο office και winxp.Το προβλημα παραμενει.Ακομα δεν εχω κανει βεβαια repair γιατι δεν εχω προς το παρον τα cdς.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο εκτος απο αυτο;

Λοιπον , δεν θα κατσω να σκασω περισσοτερο.Θα του τραβηξω ενα ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ φορματ να τα δει ολα και θα μα στε κομπλε,Αντε γεια σου!!

ΓΙα μενα κανλυτερα να βαλεις το Νορτον να βρεις την υγεια σου και φυσικα κρατησε ενα αντιγραφο του λειτουργικου...

ΓΙα μενα κανλυτερα να βαλεις το Νορτον να βρεις την υγεια σου και φυσικα κρατησε ενα αντιγραφο του λειτουργικου...

Μήπως εννοείς να βγάλει το νορτον?ΓΙατι και εγώ το είχα και κολλούσε το λάπτοπ ειδικά όταν έκανε update!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...