Προς το περιεχόμενο

Ενα τοσο δα προβληματακι ψαχνει λυση

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια.Εχω εδω ενα λαπτοπ του ξαδελφου που εχει το εξης προβλημα.Το λαπτοπ ειναι HP Pavilion dv5000,WinXP Home SP2.Απο την ημερα που το αγορασε του εμφανιζει κολληματα στα windows μετα απο καποιους μηνες χρησης.Δηλαδη: Το αγορασε τον περασμενο Σεπτεμβρη και μετα απο 1-2 μηνες αρχιζε να του κολαει .Οταν λεω του κολαει εννοω οτι για να φορτωσουν τα windows κανουν κανα 10λεπτο , οταν παιζει ενα τραγουδι ,παει σπαστα, ή οταν κουναει το mouse κινηται με σπαστες κινησεις.Ολα αυτα δειχνουν σαν να τρεχει στο background καποιο προγραμμα, αλλα το θεμα ειναι οτι μεσω διαφορων προγραμματων που εγκατεστησα αλλα και μεσα απο το msconfig δεν βρηκα καποια περιεργη εφαρμογη.Εχω κανει scan με τον Norton 2007 με last update ,εχω κα8αρισει registry και εχω σβησει αρχεια απο τον δισκο που ειναι αχρηστα.Τωρα του κανω scandisk για να δω αν υπαρχει προβλημα...Αυτο το προβλημα το υ εχει συμβει 2 φορες στο παρελθον και εχει λυθει με format.Αλλα μετα απο κανα 4μηνο του ξανασυναιβει...πως ειναι δυνατον να αντιμετωπιζει παντα το ιδιο προβλημα και οχι κατι αλλο και ενω εχει antivirus , antispyware και ουτε μπορεις να πεις οτι μπαινει σε περιεργα sites.Λετε να φταιει ο δισκος;Αλλα γιατι το θεμα λυνεται με φορματ;Πως αλλιως μπορω να δω τι ΠΡΑΜΑΤΙ τρεχει στο background;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ayto moy thimizi ena io onomati stoned koinos mastoyris poy kollaei asxima tis efarmoges tora an pali o hp einai ok apo antivirus updates pare ena partition programa opos to acronis disk director suite to 10 kai kane diagnostika sto disko mipos kapia clusters toy exoun xalasei . Ftiaxnontai men me to format alla logo kakis epifaneias skliroy xalane. Teleytaio kai farmakero ola ta pc kopanioyntai sti metafora prin ta agorasis erxontai me fortigo sta katastimata h/y kapios tha parei to kako komati

Γιατι ομως να το κανει μετα απο καποιο διαστημα και οχι αμεσως μετα το φορματ αν οντως ειναι προβλημα δισκου;Λες να ειναι σε συγκεγκριμενο track και οταν γραφει πανω του ,τοτε μονο να αρχιζει να κολαει;Κουφο μου φενεται.Και γιατι να μη κολαει μονο οταν προσπαθει να τρεξει την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη πανω στο χαλασμενο μερος του δισκου;Ρε λετε να παιζει τιποτα με την καρτα ηχου;Μπα οχι γιατι να μην το κανει απο την αρχη....καμια αλλη ιδεα;

ayto moy thimizi ena io onomati stoned koinos mastoyris poy kollaei asxima tis efarmoges tora an pali o hp einai ok apo antivirus updates pare ena partition programa opos to acronis disk director suite to 10 kai kane diagnostika sto disko mipos kapia clusters toy exoun xalasei . Ftiaxnontai men me to format alla logo kakis epifaneias skliroy xalane. Teleytaio kai farmakero ola ta pc kopanioyntai sti metafora prin ta agorasis erxontai me fortigo sta katastimata h/y kapios tha parei to kako komati

η τελεια απαντηση

πλακωσε τον δισκο σε διαγνωστικα (που κατα 99,99% θα σου βρουν προβλημα στον HDD) και αν εισαι σε εγγυηση στειλτον πισω για δισκο

Το scandisk των windows κανει αρκετη ωρα να τελειωσει..αυτην την στιγμη βρισκεται στο 99% και το εχω βαλει απο την ωρα που ανοιξα αυτο το thread.Βρισκεται στο stage 4 of 5.(verifying file data).Δεν νομιζετε οτι ειναι ανυσηχητικο;

ειναι....σε το scandisk των windows που ειναι ετσι κι αλλιως γτπ και περνα σε αλλα προγραμματα

(μια φορα που χρειαστηκε χρησιμοποιησα ενα απ'το πακετο του nortonα,αλλα σιγουρα υπαρχει κατι πολυ καλυτερο!)

ο δισκος ειναι ενας FUJITSU MHV2060AT , θα χρησιμοποιησω το ontrack easy recovery pro ,το οποιο κανει και διαγνωστικο ελεγχο στον δισκο ...θα σας πω σε λιγο...

--σημειωση--

ξερετε αν κραταει logs το scandisk των windows πουθενα στον c:\ , γιατι ελειπα οσο εκανε scandisk και τελειωσε και δεν ειδα τι μου εβγαλε....

Μα και πριν ειχε το νορτον και δεν ειχε το προβλημα...ρε παιδια δεν νομιζω να ειναι ο δισκος.Οτι διαγνωστικο προγραμμα εχω δεν δειχνει κατι.Πρεπει να ειναι καποιο προγραμμα αλλα δεν μπορω να το εντοπισω.

Καλημερα παιδια.Εχω εδω ενα λαπτοπ του ξαδελφου που εχει το εξης προβλημα.Το λαπτοπ ειναι HP Pavilion dv5000,WinXP Home SP2.Απο την ημερα που το αγορασε του εμφανιζει κολληματα στα windows μετα απο καποιους μηνες χρησης.Δηλαδη: Το αγορασε τον περασμενο Σεπτεμβρη και μετα απο 1-2 μηνες αρχιζε να του κολαει .Οταν λεω του κολαει εννοω οτι για να φορτωσουν τα windows κανουν κανα 10λεπτο , οταν παιζει ενα τραγουδι ,παει σπαστα, ή οταν κουναει το mouse κινηται με σπαστες κινησεις.Ολα αυτα δειχνουν σαν να τρεχει στο background καποιο προγραμμα, αλλα το θεμα ειναι οτι μεσω διαφορων προγραμματων που εγκατεστησα αλλα και μεσα απο το msconfig δεν βρηκα καποια περιεργη εφαρμογη.Εχω κανει scan με τον Norton 2007 με last update ,εχω κα8αρισει registry και εχω σβησει αρχεια απο τον δισκο που ειναι αχρηστα.Τωρα του κανω scandisk για να δω αν υπαρχει προβλημα...Αυτο το προβλημα το υ εχει συμβει 2 φορες στο παρελθον και εχει λυθει με format.Αλλα μετα απο κανα 4μηνο του ξανασυναιβει...πως ειναι δυνατον να αντιμετωπιζει παντα το ιδιο προβλημα και οχι κατι αλλο και ενω εχει antivirus , antispyware και ουτε μπορεις να πεις οτι μπαινει σε περιεργα sites.Λετε να φταιει ο δισκος;Αλλα γιατι το θεμα λυνεται με φορματ;Πως αλλιως μπορω να δω τι ΠΡΑΜΑΤΙ τρεχει στο background;

Εχω την εντυπωση πως κανατε τα παντα εκτος απο το βασικοτερο. RESTORE σε factory installation κανατε?

Μα το θεμα ειναι να μη το κανω αυτο.Οπως ειπα το να κανω restore το συστημα απο την αρχη ,διορθωνει το προβλημα αλλα μετα απο καποιο διαστημα χρησης(2-3 μηνες) το προβλημα ξαναπαρουσιαζεται....!

Μολις τωρα επικοινωνησα με τον ξαδελφο μου και μου ειπε οτι οταν εβαζε να ακουει τραγουδια μετα απο αρκετη ωρα του ακουγονταν σπαστα(οπως τωρα), χωρις ομως να εχει το προβλημα της αργης λειτουργιας των windows .Δεν ξερω τι να πω.

exeis Norton antivirus kai rotas giati kolaei to laptop?

gia kane uninstall na deis to fos sou..

οπως ειπα και πριν ,το νορτον το ειχε απο την αρχη και το συστημα δουλευε κανονικα

μωρε εχω σπασει το κεφαλι μου 2 μερες τωρα.μου συνεβαινε κι εμενα μια εποχη συνεχεια αυτο και δεν μπορω να θυμηθω την λυση!!!

εχω την εντυπωση ομως οτι εχει να κανει σχεση με τον σκληρο....

εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι καποιο malware που βαραει 100αρια στον CPU????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...