Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή βίντεο από 4:3 σε 16:9

Σκύμνος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Θέλω να μετατρέψω βίντεο από 4:3 σε 16:9. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνουν πεπλατυσμένα τα περιεχόμενα. Θέλω να το χρησιμοποιήσω στο Windows Movie Maker των vista.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη μετατροπή; (κατά προτίμηση freeware).

Ευχαριστώ!

ΥΓ. Να μην γίνει όμως με μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά του βίντεο

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβως θες να κάνεις και για ποιό λόγο.

Αν βάλεις ένα αρχέιο να παίξει σε προβολέα ή οθόνη 16:9 έχει επιλογή για strech, που κάνει αυτή την δουλειά.

Δημοσ.

χμμ...Δεν έγινα κατανοητός¨

Έχω τραβήξει με την κάμερα τα περισσότερα πλάνα σε 16:9. Κάποια λίγα όμως τα τράβηξα σε 4:3. Θέλω όλα να τα βάλω σε ένα βίντεο στο movie Maker. Αλλά θέλω να είναι 16:9 κάνοντας πεπλατυσμένη την εμφάνιση των βίντεο 4:3...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Δοκίμασε τον converter SUPER. Είναι free και πανεύκολος στη χρήση του. Μπορείς ακόμα να μετατρέψεις και το format του αρχείου σου εκτός από την αναλογία πλάτους - ύψους! Διάβασε εδω --> http://www.erightsoft.com/SUPER.html για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα και για ποια format ήχου & video υποστηρίζεις. Κάνε κλικ εδώ για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση!

Δημοσ.

@ pusher

Δυστυχώς δεν δούλεψε...

@ hyperionsky

Δούλεψε μεν, έχει μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά της εικόνας δε...

@ Arrenoposss

Θα το δοκιμάσω και εύχομαι να μπορέσω να το κάνω...

@ winters

LOL Μακάρι να πήγαινα στη Ρόδο και να ταν καλοκαίρι

Δημοσ.

Για το Movie Maker δεν ξέρω, πάντως αυτό που θες (4:3->16:9 με resize ή crop) γίνεται εύκολα με το virtualdub ή με το TMPGenc. Ίσως να έκανες με αυτά την μετατροπή και μετά εισαγωγή στο movie maker;

Τί είδους είναι τα αρχεία της κάμεράς σου; DV; MPEG2; Δώσε πληροφορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...