jojos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Έχω έναν εξωτερικό δίσκο Western Digital My book essential 250GB.Θέλω να ανοίξω το κουτί και να αφαιρέσω το δίσκο από μέσα αλλά δεν βλέπω κάποια βίδα ή κατι αλλο ώστε να το καταφέρω.Ξέρει μηπως κάποιος πως μπορώ να το ανοίξω χωρίς φυσικά να χρησιμοποιήσω βάρβαρους τρόπους.Ευχαριστώ.
StavrosD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο δίσκο, αλλά συνήθως όταν δεν φαίνονται οι βίδες είναι κάτω από αυτοκόλλητα ή κάτω από τα pad στα ποδαράκια. Δοκίμασε να αισθανθείς με τα δάκτυλα τυχόν βαθουλώματα κάτω από τις ετικέτες με το Serial number κτλ.
dimokritos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 an anoikseis omos ta autokollitakia na ksereis oti tha xaseis tin egguisi.
pusher Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δε ξέρω για το συγκεκριμένο δίσκο... Αλλά όσοι σκληροί δίσκοι δεν είναι σε frame ανοίγουν;
drm Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Γενικά οι περισσότεροι δίσκοι σε frame ανοίγουν, το θέμα είναι κατα πόσο θα φάινεται ότι άνοιξε, και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εγγύηση του προϊόντος... Πάντως όπως ανέφερε και ο StavrosD συνήθως είναι πίσω από τα αυτοκόλητα ή τα ποδαράκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.