Προς το περιεχόμενο

Ati X1300, Ati 9600xt Kai Pes 6

klog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ευελπιστώντας ότι δεν αναφέρω σε λάθος σημείο του forum την απορία μου προχωρώ....

ΟΙ παραπάνω κάρτες βρίσκονται στα εξής μηχανήματα.....

Χ1300 256ΜΒ AGP -------->ATHLON 64 3200 2Ghz(VENICE) ,1GB ram OCZ

9600XT 256MB------->P4 1.6Ghz , 768mb RAM

Λειτουργικό WIN XP Pro SP2

Ενώ στη συσκευασία αναφέρει ότι οποιαδήποτα κάρτα απο 9600 και πάνω είναι συμβατή και με τις δύο έχω πρόβλημα αφου σε οποιαδήποτε ανάλυση απο τις τρείς που έχει το παιχνίδι και όλα τα επίπεδα λεπτομερειών μου κάνει απίστευτα σπασίματα σχεδόν σέρνεται.

Δοκίμασα να αλλάξω και να βάλω τους τελευταίους Catalyst και τα ίδια.

Σημειωτεόν σε ένα φορήτο Core Duo T2400 με 1gb RAM και Χ1600 256+256 ram τρέχει κανονικά.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει.....

Ευχαριστώ και sorry για το μεγάλο Post.

Δημοσ.

Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα, απλά να σε βεβαιώσω πως με μια Ati 9200, A64 3000+ & 512MB το παιχνίδι παίζει ομαλά. Τα specs του πρώτου συστήματος που αναφέρεις είναι σαφώς ανώτερα οπότε κάπου αλλού υπάρχει πρόβλημα.

edit: Να υποθέσω πως δεν είναι αυθεντικό; Αν σέρνεται απελπιστικά απ' την αρχή πιθανότατα να φταίει το cr@ck που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.
Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα, απλά να σε βεβαιώσω πως με μια Ati 9200, A64 3000+ & 512MB το παιχνίδι παίζει ομαλά. Τα specs του πρώτου συστήματος που αναφέρεις είναι σαφώς ανώτερα οπότε κάπου αλλού υπάρχει πρόβλημα.

edit: Να υποθέσω πως δεν είναι αυθεντικό; Αν σέρνεται απελπιστικά απ' την αρχή πιθανότατα να φταίει το cr@ck που χρησιμοποιείς.

Και όμως είναι αυθεντικό και η μοναδική βελτίωση που είδα (μικρή) ήταν όταν έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις OPEN GL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...