user-64 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδια εχω κατεβασει τα windows vista τα αγγλικα και θέλω να τα περασω δοκιμαστικα στον φορητο μου υπολογιστη ο φορητος ειναι ο toshiba P100-143 και ειναι windows vista capable το ερωτημα μου ειναι μπορω να τα περασω ή ειναι ακομα πολυ νωρις για φορητους υπολογιστες? ευχαριστω user-64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Είναι πολύ νωρίς γενικά για όλους μας. Εννοώ για όλους όσους κάνουν μια σοβαρή χρήση του υπολογιστή τους. Διότι, δεν είναι και η καλύτερη προοπτική να βάλεις vista και μετά να αρχίσεις να ψάχνεις updates για όλα τα προγράμματα που είχες... Και η δουλειά που έκανες εν τω μεταξύ; Με τι pc θα την κάνεις; Εκτός κι αν έχεις κανένα για ρεζέρβα. Αν δε σου δουλεύει ο scanner ενώ αποτελεί βασικό εργαλείο της δουλειάς σου; Θα αγοράσεις νέο scanner; Αν μπορείς, πολύ καλά... Το antivirus θα δουλεύει; Το firewall; Κι εγώ μπήκα στον πειρασμό να τα βάλω στο hp φορητό μου, αλλά κρατήθηκα... Είναι πολύ όμορφα τα vista, αλλά και τα xp βρίσκονται στην ωριμότερη φάση τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 συμφωνω μαζι σου ασε που μπηκα στην σελιδα της M$ και ειχε ενα προγραμματακι που λεγεται WindowsVistaUpgradeAdvisor και οταν το ετρεξα μου εβγαλε ενα σωρο αγνωστους drivers αρα μαλλον θα περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipso33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εχω το Toshiba A100-912 και τρεχω Vista ultimate με Aero εδω και μια εβδομαδα. Ολοι οι drivers υπαρχουν στο site της Toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.