Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα επεξεργαστη για socket 478

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως καταλαβατε και απο τον τιτλο ψαχνω μια αθορυβη και φτηνη ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου ο οποιος ειναι ενας P4 HT στα 3,2Ghz γιατι μεχρι τωρα εχω την ψυκτρα της Intel η οποια κανει πολυ πολυ θορυβο και οταν το αφηνω ανοιχτο το βραδυ να κατεβαζει δεν μπορω να κοιμηθω. Οποιος ξερει καμια καλη ψυκτρα ας προτεινει...

Δημοσ.

Αυτη η ψυκτρα και γενικα οι ψυκτρες με heatpipe πως στηριζονται στο motherboard ? Πρεπει να βγαλω την πλαστικη βαση για την ψυκτρα της Intel ?

Δημοσ.

μεσα στη συσκευασια υπαρχει καινουργιο πλαστικο για την ψυκτρα το οποιο ειναι ιδιο με αυτο της ιντελ. αν θες το αλλαζεις, αν θες το κρατας.

απλα οταν βγαλεις την παλια ψυκτρα παρε χαρτι και οινοπνευμα και καθαρισε καλα την επιφανεια του επεξεργαστη προτου βαλεις την καινουργια παστα.

Δημοσ.

Με τον επεξεργαστη που εχω θα χρειαζεται να δουλευει και το ανεμιστηρακι για να κρυωνει ή θα κανει δουλεια και χωρις τον ανεμιστηρα?

Δημοσ.

Δεν έχω «ακούσει» το συγκεκριμένο fan (που είναι @21dB) αλλά ένα που έχω @17dB δε θα το έλεγα αθόρυβο. Αν ισχύουν φυσικά οι τιμές dB που δίνουν οι κατασκευαστές...

Δημοσ.

Μια άλλη λύση είναι να πας σε "καλή" ψύκτρα από τώρα εφόσον θες να διαθέσεις τα χρήματα (~50Ε) για σωστό cooling χωρίς fan κ να σου μείνει για την επόμενη αναβάθμιση.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...