Str Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον επανερχομαι και επανερχομαι γιατι επανηλθαν και τα προβληματα και αφου τα ξαναβρηκα μπροστα μου, κατεβασα και το ati tool τρεχοντας το scan for artifacts εμφανιζονταν στο παραθυρακι μικρα κιτρινα τετραφωνακια και ακουγονταν και ενας ηχος συνεχεια δοκιμασα να εχω απο default τις στροφες του cooler στο 100% κατεβασα λιγο το core & memory speed κατεβασα ΠΟΛΥ το core & memory speed τιποτα εξακολουθουσε να τα κανει επομενως: μηπως να παω για rma? και αν ναι, πως γινεται (sapphire η καρτα...) και λιγο αναλυτικα αν γινεται ρε παιδια εν τω μεταξυ πηγα να κανω register την καρτα μου στο site της sapphire (μαλλον ειναι το 1ο βημα ετσι?) τι αλλο να κανω απο εδω και περα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Αμα εχει ακομα εγγυηση (που εχει), απλα την πας πισω από εκει που την αγορασες. Στους ποσους βαθμους λειτουργει?
Str Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 65 περιπου νομιζω πως εκει δουλευει η 1800xl σειρα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλά ειναι 65... μην παρεις cooler μια από τα ιδια θα ειναι. Γυρισε την πισω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 GRRRRR!! αυτα τα κολληματα!!! σορρυ για το διπλο ποστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.