Str Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 παρακαλω δειτε την εικονα και βοηθηστε με εχω εδω και λιγο καιρο την καρτα και προσφατα παρουσιασε για πρωτη φορα artifacts ειναι σημειωμενα με κοκκινο κυκλο οπως φαινεται προκειται για μικρα τετραγωνακια το θεμα ειναι πως παρ οτι φαινεται να ειναι μονο 3 στην οθονη, φαινονται πολλα παραπανω στο παιχνιδι (και μοιαζουν με τα "αστερακια" που βλεπουμε = εμφανιζονται αστραπιαια και εξαφανιζονται) και υποθετω πως σε καθε frame που φτιαχνει η καρτα εμφανιζονται τυχαια νομιζω πως δεν τα παρατηρησα στον ουρανο καθολου (πληροφορια που ισως βοηθησει μιας και ο ουρανος δεν ειναι 3d) εχω πολλα screenshots με εξ ισου μικρο αριθμο "τετραγωνων" αλλα σε αλλες θεσεις το αποτελεσμα στην οθονη ειναι 1ον ενοχλητικο και 2ον ανησυχητικο BTW ποτε δεν εγινε overclocking στην καρτα (edit: Νανακι με κιτρινες πιτζαμες και κοκκινες παντοφλες εχετε ξαναδει???? :-P )
morgoth_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Για πες και τι κάρτα έχεις(έχει σημασία πίστεψέ με!)
Str Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον, ΑΤΙ Χ1800xl ειναι η καρτα παρατηρησεις: σε καποια φαση (στο Lord of the rings On line) αλλαξα τα graphics και για λιγο εχανα τρελα frames αλλα δεν ειχα artifacts 2η διαπιστωση: στο ιδιο παιχνιδι οταν εβαζα τις ρυθμισεις στο ελαχιστο ειχα λιγα artifacts και μολις τις γυριζα στο ultra high τα artifacts πληθαιναν ενας φιλος μου ειπε οτι μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο γιατι αυτα που βλεπω δεν ειναι τα "νορμαλ" αρτιφακτς (τα γνωστα ξεμπαρκα πολυγωνα) edit: και με omega drivers το ιδιο
morgoth_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μπορεί να είναι προβληματική η κάρτα φίλε μου,τσέκαρε σε κανα φορθμ ξένο της ατι να δεις μήπως υπάρχει γενικό πρόβλημα.Παρόμοια περίπτωση είχα με μια evga 7900gtx η οποία μου έκανε τα ίδια artifacts και κατα καιρούς πολύ χειρότερα και τελικά διαπίστωσα ότι ολόκληρη η σειρα με s/n σαν το δικό μου έπρεπε να αποσταλλούν για αντικατασταση!(ξενέρα που έφαγα..). Τώρα για το ρεύμα δεν νομίζω να φταίει,πάντως μπορείς να την δοκιμάσεις και σε άλλο pc να δείς την συπεριφορά της
StavrosD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Τι τροφοδοτικό έχεις; Δοκίμασε να ρίξεις λίγο την ταχύτητα στις μνήμες και πες μου αν εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Αν λυθεί το πρόβλημα έτσι, μάλλον είναι ζορισμένες οι μνήμες και λειτουργούν οριακά.
morgoth_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Οι μνήμες της κάρτας εννοείς έτσι?Γι'αυτό τον λόγο έπρεπε να αντικαταστήσω την δικία μου,λόγο του οτι οι μνήμες δούλευαν οριακά και μετά απο λίγο να και τα artifacts..
Str Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 τροφοδοτικο S.F.safeforcer 500αρι οι μνημες δεν πανε παρακατω...οι stock ειναι... αν τελικα βρω στα φορουμς της Shapphire (απο αυτη ειναι η καρτα) οτι μερικες πραγματι εμφανιζουν προβληματα τι με συμβουλεβετε να κανω? να τους ειδοποιήσω και να ερθουν να την παρουν...να μου την αλλαξουν?
angel_fot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Συνήθως τα artifacts είναι συνέπεια υψηλών θερμοκρασιών του πυρήνα της κάρτας γραφικών .Δες εάν δουλεύει σωστά το ανεμιστηρακι της , κατέβασε το προγραμματακι atitool (θα το βρεις εδώ http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 ) , και με αυτό μπορείς να ελέγξεις εάν ανεβάζει θερμοκρασία και επίσης εάν η κάρτα σου κάνει arifacts
StavrosD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Κατέβασε το powerstrip ή άλλο πρόγραμμα που να ρυθμίζει την ταχύτητα της μνήμης και του επεξεργαστή της κάρτας γραφικών. Κάνε underclock και στα 2 και δες αν υπάρχει διαφορά.
Str Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον, αλλαξα DVI στην οθονη (ετσι για το κακο το ματι) αλλαξα θεση στο κουτι (ηταν κατω απο το γραφειο τωρα ειναι πανω) και εβγαλα το μικρο overclock που ειχα κανει στη CPU (την AMD ντε....) τωρα δεν εχω κανενα προβλημα παρατηρηση: την πρωτη φορα που ετρεξα game μετα απο αυτα ηταν το Heroes5 : κανενα προβλημα αμεσως βαζω και το LOTR on line και δεν βγαζει προβλημα σε καποια φαση ομως αρχιζει να τα ξαναβγαζει τα artifacts, ακουω τον ανεμιστηρα της ΑΤΙ να ανεβαζει στροφες και υστερα απο λιγο εξαφανιστηκαν δεν ξερω τελικα τι εφταιγε μπορει να ηταν και τυχαιο anyway ευχαριστω ολους, αν ξαναπαρουσιαστει προβλημα θα το ξανασυζητησουμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εμενα σε κανενα Game δεν εβγαζε (με την Χ1800ΧΤ), αλλά μονο στο ToCA race driver 3 η καρτα με στοκ ανεμιστηρι και στοκ στροφές πηγαινε 86°C!!!! Και οταν πηγαινε 86 εβγαζε κατι ελαχιστα artis (οχι σαν τα δικά σου), αλλά ετσι και ακουμπαγα με αλλο αμαξι ή κανεναν τοιχο... διαλυοταν το συμπαν!!! Ετσι, οταν εμφανιζονταν, αντεβαζα τις στροφες του ανεμιστηριου της στο 100% (σαν αεροπλάνο εκανε λολ), και πηγαινε 80° και δεν τα ξαναβγαζε. Αλλά πηρα mini υδροψυξη, και τωρα ειναι στο ιδιο παιχνιδι στους 65°C και ολα οκ.
Str Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 i see οποτε να κοιταζω για καμια καλη ψυξη? καπου εδω μεσα μιλουσαν για μια "μπλαμπλαμπλα Χ2" τη θυμαται κανεις ? ποια αλλη προτεινετε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως εννοεις την Accelero X2?? Νομιζω για nvidia ηταν αυτη... Εγω πηρα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502 και σε συνδυασμό με αυτά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464 οι θερμοκρασίες βελτιωθηκαν παρα πολύ!
chakra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 George αυτο το συστημα υδροψυξης που αναφερεις λειτουργει ετσι?Η΄ χρεαζεται και κατι αλλο?αντλιες και τετοια?Ενδιαφερον μου φαινεται..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ετσι λειτουργει. Τπτ απολυτως. Απλα αμα θες παιρνεις χαλκινα ψυκτρακια για τις μνημες (6,5? κανουν, εδωσα λινκ), και ειναι κυριλε. Να επισημανω επισης οτι στις φουλ στροφες κανει αρκετό θορυβο, ενω στις low δεν κανει σχεδον καθολου, ενω ειναι μολις 3-4βαθμους χειροτερο (στις low από οτι σιτς φουλ). Ταιριάζει σε ΟΛΕΣ τις καρτες γραφικων, αλλά καταλαμβανει 2PCI θυρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.