radeon9700 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 File mou nai alla oxi kai tosa, epeksa kai tin beta tou world in conflig i opoia itan apsogh den to katalabenes pws epezes beta. Edw file mou den mporousa na epileksw tis monades mou, eprepe na epileksw alli gia na epilexti kai auth mazi !!!! Piga na bgalw apo to elikoptero kai kolage panw apo to aerodromio pigene mia mpros mia piso se grigori taxitita ena pragma .... sto market ta zoa pou sproxnoun to karo pigenan me tin opisthen !!!! Blepw kai to diko sou pc omws emena einai c2duo 6600 me 8800gts kai se 1280x1024 kolagane se high analisi eprepe na epileksw tin recomended kai pali to fraps mou bgaze oti xtipouse 29 frames .... se tipota psilomaxes epefte kai kolousan pali !!!! O ixos file mou pigene de thimame i modern i future kai pare auto me to flogobolo oxima milame les kai itan lougkra apo mykono o xristos kai i panagia kai se alla oximata pali xalia itan i phoni otan tous epeleges. Na peis tou filou thelei sigoura BETA 2 kai poli douleia gia na ginei auto to pragma ena kalo RTS game. Ah file multiplayer de to epeksa esy to dokimases einai ok ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ειδικα αυτο με το pc να ειναι στην αρχαια εποχη και τα εισαι στο μελλον υπηρχε και στα προηγουμενα 2 games επρεπε να το φτιαξουν Ο DiM λέει ότι με μονάδες του μέλλοντος, έκανε πολλή ώρα για να φάει αρχαία defenses. Κάτι τέτοιο δλδ, http://www.duelinganalogs.com/comics/2007-07-30.png
greekbaby Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δεν ξερω για την beta κ τα λοιπα εγω μονο το νουμερο 1 ειχα παιξει αλλα παρολα αυτα το trailer που εδειξε ο PRIVATER ηταν ολα τα λεφτα...δν νομιζω να εχει κανεις αντιριση εδω?
privateer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 http://www.gametrailers.com/player/23580.html
privateer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Empire Earth 3 Demo Sierra Entertainment has released a playable demo for Empire Earth III, the third iteration of the popular multi-million unit selling Empire Earth. The demo includes the 1st ever playable look at World Domination mode, tutorial content for world domination mode, and 3 single-player skirmish maps. Empire Earth 3 is now gold and will ship on November 6th http://www.gamershell.com/download_21791.shtml
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 μου το έφερε ο θείος χτες βράδυ. Μόλις βρω χρόνο θα κάτσω να ασχοληθώ
kopa88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 πολυ warcraft.... πολυ αντιγραφη. δε μου αρεσε καθολου. τσαμπα 4 ωρες το pc ανοιχτο... οι στρατιωτες στην αρχαια εποχη ειναι ιδιοι με warcraft...
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Το παιχνίδι φλερτάρισε με το ρεκόρ "εγκατάσταση- απεγκατάσταση" του υπολογιστή μου. Τελικά τερμάτισε 2ρο ή 3το...
tommy_angelo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Να πώ την αλήθεια δεν το χω παίξει το παιχνίδι αλλα παντού τις ίδιες κριτικές ακούω και το χειρότερο ειναι οτι ειναι κριτικές απλών users. Γιατι έτσι το ΕΕ3? Το 2 ήταν πολύ καλό αν και ήθελε κάποιες βελτιώσεις κι αυτό!
radeon9700 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Egw sas to eixa pei apo tin BETA pou xa peksei pws to game einai megali moufa distixos den alaksan kai polla opote kai to teliko apotelesma einai to idio. Prepei na einai to xirotero RTS tis xronias.
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Χόρια την γενική ηλιθιότητα του παιχνιδιού έχει και φοβερά προβλήματα. Ένα τανκ μου πήγε να περάσει έναν τοίχο και ξαφνικά βρέθηκε έξω, ξαφνικά μέσα, πάλι έξω ως που στο τέλος έμεινε μέσα.
atvelos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ρε παιδες να κανω μια χαζη ερωτηση τελειωσα την πρωτη πιστα αλλα πως επιλεγω να ξεκινησει η επομενη μου βγαζει την γη να επιλεξω αλλα δεν ξεκιναει με κανενα πληκτρο
JimxxZe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Γεια σε όλους,λοιπόν έχω ένα game (Empire earth) και θέλω να παίξω multplayer με τον bro αλλά επειδή το έχουμε σε ενα φάκελο και δεν χρειάζεται ινστάλλ για να τρέξει δεν μπορώ να του κάνω Update για να μπορούμε να παίξουμε,ο Updater βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι... Υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνετε το Game installed;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.