galil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω να κάνω επαναφορά συστήματος στον υπολογιστή μου (win XP έχω) αλλά 3 φορές που το έκανα μου είπε οτι δεν ηταν δυνατο να ολοκληρωθεί.Έχω ρυθμίσει να πιάνει το 100% του χώρου που απαιτεί το σύστημα για την επαναφορά. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
sotosko Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν κανει επαναφορα μπορει να υπαρχει προβλημα στην registry ή ακομα και να εχεις καποιον ιο.
gfilippas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Προφανώς ο λόγος που θες να κάνεις επαναφορά συστήματος είναι και αυτό που δεν σε αφήνει να την κάνεις. Αυτό που πειράχτηκε στα windows δεν μπορεί να διορθωθεί με την επαναφορά συστήματος. Η λειτουργία αυτή στα xp δεν μπορεί να διορθώσει πολλά πράγματα.
andromahos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Einai poli aplo, bale to boot cd windows xp kai afiseto na mpoutarei apo to cd dialekse tin epilogi repair kai afisto na kanei engatastasi. tha breis to mixanimasou opos htan prin etoimo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.