Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα στην εγκατάσταση λειτουργικού

manos64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας παιδιά

ο κολητός μου προσπαθεί να εγκαταστήσει τα vista στο μηχάνημα του αλλά

αφού γίνει το σεταπ και επανεκινεί για να μπεί στην πρώτη οθόνη που μετράει την απόδοση του υπολογιστή και γίνεται το καλοσώρισμα, παγώνει και μετα απο 15-20 λεπτά ίσως ξανασυνεχίσει η μένει εκεί κολλημένο.

απο το ίδιο δισκάκι έχω βάλει και εγώ τα vista στον υπολογιστή μου με dual boot και λειτουργεί μια χαρά. Δοκιμάσαμε μέσα απο τα xp,και με clean ιnstall αλλά τίποτα.

το σύστημα του είναι: asus M2R32-MVP με 2gb kingston 667,athlon 64x2 4600,

asus 1950xtx 512mb και 500gb western digital 16mb. στο site της asus λέει οτι

το η μητρική είναι vista ready,αλλα τίποτα.καμμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρεια σε εγκατασταση xp μου παρουσιαζε τα ιδια προβληματα..ηταν χτυπημενη η μια ram..

αν μπορεσεις και κανεις δοκιμη με μια αλλη μνημη (αν δεν εχει 2χ256)....

(αν εχει 2χ256 βγαλε εναλλαξ τα dimm).

Δημοσ.

ta xp ta kanei kanonika setup?

mono sta vista sas kolaei?

An kanei ta xp xoris provlima setup ara den ifistate provlima Hardware kai kati pezete me to diskaki pou exete ton Vista.

Kitaxte prota na kanete mia engatastasi ta xp kai vlepoume

Δημοσ.

τα xp υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή του,χωρίς πρόβλημα άρα αποκλείονται οι μνήμες. o σκληρός έχει χωριστεί σε ένα partition για τα xp

400gb και το υπόλοιπο για τα vista, όσο για το δισκάκι είναι αυτό που έχω εγκαταστήσει τα vista στο δικό μου υπολογιστή και δουλεύουν άψογα.

Δημοσ.
τα xp υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή του,χωρίς πρόβλημα άρα αποκλείονται οι μνήμες. o σκληρός έχει χωριστεί σε ένα partition για τα xp

400gb και το υπόλοιπο για τα vista, όσο για το δισκάκι είναι αυτό που έχω εγκαταστήσει τα vista στο δικό μου υπολογιστή και δουλεύουν άψογα.

σορρυ δεν προσεξα οτι ηταν ηδη εγκατεστημενα τα xp.

ετσι οντως δεν πρεπει να ειναι προβλημα hardware..:roll:

Δημοσ.

Ok tote apokliete na einai provlima hardware alla aploustata yparxei kapia asinvatotita.

Min nomizeis file mou epidi engatestises apo to idio CD ta vista sto diko sou mixanima kai doulevoune telia prepi diladi na doulepsoune kai se alla pcia?

Pc me pc exei terasties diafores sto hardware kai eki malon sas kanei kolpa.

Dokimaste alo CD

Δημοσ.
Αν υπάρχει ασυμβατότητα , είναι δυνατόν με άλλο cd na δουλέψει ?

Ma fisika den sou etixe katholou na min sou doulevei kapio cd kai otan px perneis kapio alo apo kapio kolito sou na sou doulevoun ola apsoga?

Δημοσ.

Απο ότι κατάλαβα χρησιμοποίησαν το ίδιο cd . Aφου δεν υπήρξε φθορά του cd δεν βλέπω λόγο να μην δουλεύει .

Δημοσ.
Απο ότι κατάλαβα χρησιμοποίησαν το ίδιο cd . Aφου δεν υπήρξε φθορά του cd δεν βλέπω λόγο να μην δουλεύει .

Kai pou to xeris oti den ypirxe fthora.

Mpori kata ti metafora h kata to piasimo h etc....etc...etc...etc...na gratzounithike se ena poli mikro simio kai na min doulevei.

Yparxei kai h fisikh fthora file mou.Mpori apo mono tou to CD na einai nekro pleon.

Hpame dokimase na trexeis alo cd kai vlepoume

Δημοσ.

τελικά φίλοι μου ούτε το δισκάκι φταίει,ούτε το χαρντγουερ φταίει.

φταίνε τα ίδια τα xp. εγκατέστησα στο μηχάνημα του φίλου μου τα δικά μου

xp pro sp2 με όλα τα updates,και ως δια μαγείας τα vista έκατσαν μιά χαρά και πάνε και πιό γρήγορα απο τα δικά μου μάλλον λόγω της καλύτερης κάρτας γραφικών.αυτός έχει ati 1950xtx και εγώ έχω ati 1600 pro.

ευχαριστώ για τον κόπο σας να ασχοληθείτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...