manos64 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 γειά σας παιδιά ο κολητός μου προσπαθεί να εγκαταστήσει τα vista στο μηχάνημα του αλλά αφού γίνει το σεταπ και επανεκινεί για να μπεί στην πρώτη οθόνη που μετράει την απόδοση του υπολογιστή και γίνεται το καλοσώρισμα, παγώνει και μετα απο 15-20 λεπτά ίσως ξανασυνεχίσει η μένει εκεί κολλημένο. απο το ίδιο δισκάκι έχω βάλει και εγώ τα vista στον υπολογιστή μου με dual boot και λειτουργεί μια χαρά. Δοκιμάσαμε μέσα απο τα xp,και με clean ιnstall αλλά τίποτα. το σύστημα του είναι: asus M2R32-MVP με 2gb kingston 667,athlon 64x2 4600, asus 1950xtx 512mb και 500gb western digital 16mb. στο site της asus λέει οτι το η μητρική είναι vista ready,αλλα τίποτα.καμμιά ιδέα κανείς;
manos64 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 τι ακριβώς εννοείς; θεμα ρύθμισης hardware η ποσότητας μνήμης;
dll.hal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 απο προσωπικη εμπειρεια σε εγκατασταση xp μου παρουσιαζε τα ιδια προβληματα..ηταν χτυπημενη η μια ram.. αν μπορεσεις και κανεις δοκιμη με μια αλλη μνημη (αν δεν εχει 2χ256).... (αν εχει 2χ256 βγαλε εναλλαξ τα dimm).
polidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ta xp ta kanei kanonika setup? mono sta vista sas kolaei? An kanei ta xp xoris provlima setup ara den ifistate provlima Hardware kai kati pezete me to diskaki pou exete ton Vista. Kitaxte prota na kanete mia engatastasi ta xp kai vlepoume
manos64 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 τα xp υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή του,χωρίς πρόβλημα άρα αποκλείονται οι μνήμες. o σκληρός έχει χωριστεί σε ένα partition για τα xp 400gb και το υπόλοιπο για τα vista, όσο για το δισκάκι είναι αυτό που έχω εγκαταστήσει τα vista στο δικό μου υπολογιστή και δουλεύουν άψογα.
dll.hal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 τα xp υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή του,χωρίς πρόβλημα άρα αποκλείονται οι μνήμες. o σκληρός έχει χωριστεί σε ένα partition για τα xp400gb και το υπόλοιπο για τα vista, όσο για το δισκάκι είναι αυτό που έχω εγκαταστήσει τα vista στο δικό μου υπολογιστή και δουλεύουν άψογα. σορρυ δεν προσεξα οτι ηταν ηδη εγκατεστημενα τα xp. ετσι οντως δεν πρεπει να ειναι προβλημα hardware..:roll:
polidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 τα xp υπάρχουν ήδη στον υπολογιστή του,χωρίς πρόβλημα άρα αποκλείονται οι μνήμες. o σκληρός έχει χωριστεί σε ένα partition για τα xp400gb και το υπόλοιπο για τα vista, όσο για το δισκάκι είναι αυτό που έχω εγκαταστήσει τα vista στο δικό μου υπολογιστή και δουλεύουν άψογα. Ok tote apokliete na einai provlima hardware alla aploustata yparxei kapia asinvatotita. Min nomizeis file mou epidi engatestises apo to idio CD ta vista sto diko sou mixanima kai doulevoune telia prepi diladi na doulepsoune kai se alla pcia? Pc me pc exei terasties diafores sto hardware kai eki malon sas kanei kolpa. Dokimaste alo CD
spell Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Dokimaste alo CD Αν υπάρχει ασυμβατότητα , είναι δυνατόν με άλλο cd na δουλέψει ?
polidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Αν υπάρχει ασυμβατότητα , είναι δυνατόν με άλλο cd na δουλέψει ? Ma fisika den sou etixe katholou na min sou doulevei kapio cd kai otan px perneis kapio alo apo kapio kolito sou na sou doulevoun ola apsoga?
spell Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Απο ότι κατάλαβα χρησιμοποίησαν το ίδιο cd . Aφου δεν υπήρξε φθορά του cd δεν βλέπω λόγο να μην δουλεύει .
polidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Απο ότι κατάλαβα χρησιμοποίησαν το ίδιο cd . Aφου δεν υπήρξε φθορά του cd δεν βλέπω λόγο να μην δουλεύει . Kai pou to xeris oti den ypirxe fthora. Mpori kata ti metafora h kata to piasimo h etc....etc...etc...etc...na gratzounithike se ena poli mikro simio kai na min doulevei. Yparxei kai h fisikh fthora file mou.Mpori apo mono tou to CD na einai nekro pleon. Hpame dokimase na trexeis alo cd kai vlepoume
manos64 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 τελικά φίλοι μου ούτε το δισκάκι φταίει,ούτε το χαρντγουερ φταίει. φταίνε τα ίδια τα xp. εγκατέστησα στο μηχάνημα του φίλου μου τα δικά μου xp pro sp2 με όλα τα updates,και ως δια μαγείας τα vista έκατσαν μιά χαρά και πάνε και πιό γρήγορα απο τα δικά μου μάλλον λόγω της καλύτερης κάρτας γραφικών.αυτός έχει ati 1950xtx και εγώ έχω ati 1600 pro. ευχαριστώ για τον κόπο σας να ασχοληθείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.