KDRAGON69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Προχθες το βραδυ στην παραλιακη με σταματησαν για αλκοτεστ και μου βρηκαν 0,85 με 0,86 το οριο ειναι 0,24 μου εβαλαν προστιμο 1200 eur το οποιο αν το πληρωσεις σε 10 μερες ειναι το μισο 600 . αφαιρεση διπλωματος για 6 ΜΗΝΕΣ και δικαστηριο για πλημελημα στο οποιο θα πληρωσεις απο οτι μου ειπαν οι αστυνομικοι το λιγοτερο 3 μηνες 150 eur o μηνας . θα μου πειτε ολοι βεβαια να μην επινες ας προσεχες , οταν οδηγουν δεν πινουν , τα γνωστα μακρια απο εμας και ας ειναι οπου να ναι !!! Εγω ομως εχω καποιες αντιρησεις στο ολο θεμα του αλκοτεστ δηλαδη 1) ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ Η ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΠΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. 2) ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΛΚΟΟΛ ?? 3) ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 600 - 1200 ΕΥΡ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΠΙΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ??? 4)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ??? 5)ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ Η ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ !!!! ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 6)ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ !!! 7)ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!! 8)Η ΑΤΑΚΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ???? ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ SIEMENS , ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ , ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ + ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ , ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ - ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ VIP ....KAI ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ !!! ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ !! ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ 400 ΜΕ 500 ΕΥΡ ΤΟ ΧΡΟΝΟ , ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ?? ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ???? ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ EXTREME ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟΜΑ ΑΝΑ 5ΕΤΙΑ ( Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ .... : ΤΑΞΑΚΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ .... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
FilipposMD Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟΜΑ ΑΝΑ 5ΕΤΙΑ ( Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ .... : ΤΑΞΑΚΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ .... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! Το μόνο σωστό από αυτά που έγραψες. Για όλα τα υπόλοιπα "επιχειρήματα" θα σου πω το εξής. Σκέψου να σκοτώσει έναν δικό σου άνθρωπο κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος και που είχε πιαστεί μεθυσμένος και πριν από 2 μέρες. Θα σε ικανοποιήσουν απαντήσεις του στυλ "χρειάζεται το δίπλωμα για δουλειά, γι' αυτό δεν το πήραμε", "θεωρήσαμε ότι αυτός αντέχει το ποτό" και "επειδή τα παίρνουν οι υπουργοί, είπαμε να μην του βάλουμε πρόστιμο";
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Εκτός απ αυτά που πε ο FilipposMD, θα συμφωνήσω και στο παρακάτω: [...]θα μου πειτε ολοι βεβαια να μην επινες ας προσεχες , οταν οδηγουν δεν πινουν[...] Πάντως όπως και να χει, καλή σου αρχή. Είναι λίγο ζόρι να ξεσυνηθίσεις τ αμάξι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 0.85; Συγγνώμη, τι και πόσο είχες πιει; Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με το Φίλιππο.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Με 0.85 εισαι δημιοσιος κινδυνος. Ντροπη σου που πηγες και κρατησες τιμονι... Οσο για το αν χρειαζεσαι το αμαξι αυτο επρεπε να το σκεφτεις πιο πριν.
KDRAGON69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ??? ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΞΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ POINT SYSTEM ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 - 3 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛ !!!ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ !!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ??? ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ??? ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΕΦΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ??? ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΚΤΕΟ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΤΛ !!!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΕΕΕΕ ??? ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ?? ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ !!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ !!!! Το μόνο σωστό από αυτά που έγραψες. Για όλα τα υπόλοιπα "επιχειρήματα" θα σου πω το εξής. Σκέψου να σκοτώσει έναν δικό σου άνθρωπο κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος και που είχε πιαστεί μεθυσμένος και πριν από 2 μέρες. Θα σε ικανοποιήσουν απαντήσεις του στυλ "χρειάζεται το δίπλωμα για δουλειά, γι' αυτό δεν το πήραμε", "θεωρήσαμε ότι αυτός αντέχει το ποτό" και "επειδή τα παίρνουν οι υπουργοί, είπαμε να μην του βάλουμε πρόστιμο";
KDRAGON69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ??? ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΞΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ POINT SYSTEM ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 - 3 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛ !!!ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ !!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ??? ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ??? ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΕΦΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ??? ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΚΤΕΟ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΤΛ !!!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΕΕΕΕ ??? ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ?? ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ !!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ !!!! Το μόνο σωστό από αυτά που έγραψες. Για όλα τα υπόλοιπα "επιχειρήματα" θα σου πω το εξής. Σκέψου να σκοτώσει έναν δικό σου άνθρωπο κάποιος που οδηγεί μεθυσμένος και που είχε πιαστεί μεθυσμένος και πριν από 2 μέρες. Θα σε ικανοποιήσουν απαντήσεις του στυλ "χρειάζεται το δίπλωμα για δουλειά, γι' αυτό δεν το πήραμε", "θεωρήσαμε ότι αυτός αντέχει το ποτό" και "επειδή τα παίρνουν οι υπουργοί, είπαμε να μην του βάλουμε πρόστιμο";
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Καταρχην μην γραφεις με κεφαλαια. Και 2ον τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με το οτι εγινες σκουπιδι και πηρες αμαξι να οδηγησεις; Το κρατος δεν σου φταιει για τη μα..ια που εκανες και οι υπολοιποι πολιτες θεσπισαν μεσω των αντιπροσωπων τους αυτη την ποινη για καποιον που εχει πιει τοσο πολυ και οδηγαει.
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Με συγχωρείς αλλά όλα όσα λες είναι δικαιολογίες ή/και άσχετα με το θέμα. Επειδή υπάρχουν πολλά "στραβά" σ' αυτόν τον τόπο δε σημαίνει πως πρέπει να τ αυξήσουμε (κάνοντας διευκολύνσεις σε οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ). Το γνώριζες πως είχες πιει και ήξερες τι συνέπειες υπάρχουν άμα σε τσακώσουν. Αν δε σε πιάναν θα γκρίνιαζες;
KDRAGON69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 εσυ πιστευεις οτι ολοι οι οργανισμοι ειναι το ιδιο ??? υπαρχει η περιπτωση Chris να πιεις εσυ ενα ποτηρι και να μην μπορεις να οδηγησεις και εγω μπουκαλι και να οδηγω το ιδιο με πριν !!! εγω τρεχω για παραδειγμα 5 χιλιομετρα για πλακα και εσυ ουτε ενα δεκαλεπτο ειναι το ιδιο ??? και δεν απαντατε εφαρμοζεται ο νομος σε ολους το ιδιο ?? ΟΧΙ !!! Ωραιοι αντιπροσωποι να τους χαιρομαστε ειμαι εθνικα υπερηφανος !!! Καταρχην μην γραφεις με κεφαλαια. Και 2ον τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με το οτι εγινες σκουπιδι και πηρες αμαξι να οδηγησεις; Το κρατος δεν σου φταιει για τη μα..ια που εκανες και οι υπολοιποι πολιτες θεσπισαν μεσω των αντιπροσωπων τους αυτη την ποινη για καποιον που εχει πιει τοσο πολυ και οδηγαει.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Τους αντιπροσωπους εμεις τους επιλεξαμε αρα εμας βαραινει αυτο το κακουργημα... Αυτο που λες για το αλκοολ ισχυει αλλά 0.85;;; Δεν ειναι 0.20 - 0.40 ειναι 0.85... Επισης οσο καλα και αν νιωθεις (και εμενα μου εχει τυχει να πιω πολυ και να αισθανομαι υπεροχα οτι μπορω να οδηγησω κλπ) τα αντανακλαστικα σου ειναι εξαιρετικα μειωμενα ειτε αισθανεσαι τελεια ειτε οχι.
KDRAGON69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 δηλαδη μου λες οτι ασε τους αλλους να κανουν παρανομιες αλλα οταν εγω σφαλω μια φορα θα πρεπει να με ξεσκισουν εεε ?? good thinking !! Με συγχωρείς αλλά όλα όσα λες είναι δικαιολογίες ή/και άσχετα με το θέμα. Επειδή υπάρχουν πολλά "στραβά" σ' αυτόν τον τόπο δε σημαίνει πως πρέπει να τ αυξήσουμε (κάνοντας διευκολύνσεις σε οδηγούς υπό την επήρεια αλκοόλ). Το γνώριζες πως είχες πιει και ήξερες τι συνέπειες υπάρχουν άμα σε τσακώσουν. Αν δε σε πιάναν θα γκρίνιαζες;
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Θα πρεπει ολους να τους ξεσκισουν... Επισης εσυ περα απο τη δικη σου ζωη εβαλες σε κινδυνο τη ζωη αλλων ανυποψιαστων πολιτων. Ας εκλεβες μια τραπεζα και ας μας ελεγες οτι δεν ειχες να φας και θα παιρναμε το μερος σου! και θα κατηγορουσαμε και τους πολιτικους και τον Ζαχοπουλο και οποιον αλλο θελεις...
ippo00 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Πέρα από την οποιαδήποτε μαλακία που έχετε να πείτε υπάρχει και ένα τεράστειο λογικό κενό στο ότι "είναι υπερβολικά τα χρήματα της κλήσης για την ζώνη". Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν είναι κανένα αδίκημα που μπορείς να το κάνεις κατά λάθος. Είναι απλό στην τελική. Θές να οδηγήσεις, ακολουθείς τους κανόνες. Τέλος.
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 δηλαδη μου λες οτι ασε τους αλλους να κανουν παρανομιες αλλα οταν εγω σφαλω μια φορα θα πρεπει να με ξεσκισουν εεε ?? good thinking !! Και ξαναρωτάω: Αν δε σε πιάναν θα γκρίνιαζες; Θα postαρες εδώ σήμερα; Ή σε έπιασε η ευαισθησία και το ενδιαφέρον για τους νόμους και τους παραβάτες (γενικά και ειδικά) επειδή είσαι ένας απ αυτούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.