djmikep Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ρε φιλάρα ,γιατί δεν σταματάς να προκαλείς με τα λεγόμενά σου? Ποιοι είναι μπάτσοι? έχεις στοιχεία? Ποιοι είναι ρομποτάκια (όπως στο εξωτερικό)?Θα σου πέσει ο κώλος δηλαδή άμα φορέσεις την γαμοζώνη σου? Θα πάθεις κάποια ζημιά? Γιατί να πληρώνω εγώ τα νοσήλειά σου στο ΚΑΤ επειδή εσύ δεν έχεις το μυαλό να βάλεις μια ζώνη, να κάνεις μια κίνηση δηλαδή που το πολύ να σου πάρει 5 δευτερόλεπτα... Είχα φάει και γω κλίση για ζώνη στην Αλεξάνδρας το 2002 -που ήμουν και φαντάρος και άρα φτωχαδάκι- που ηταν πιγμένη και πήγαινες μόνο με πρώτη (<10 χλμ δηλαδη), αλλά δεν κάθησα να αναπτύξω τις παπαρολογίες μου, έκανα μόκο και πήγα και πλήρωσα και έκτοτε ακόμα και στο πίσω κάθισμα να κάθομαι φοράω ζώνη. Μπαίνεις μέσα στο φόρουμ γράφεις οτι γράφεις (μαλακίες να το πω με το όνομά του), βλέπεις οτι δεν συμφωνεί κανένας μαζί σου και μας κατηγορείς για μπάτσους και ρομποτάκια. Οπότε μόκο, πλήρωσε τα 350 να γουστάρεις (που κανονικά θα έπρεπε να είναι 700 επειδή δεν φοραγε και η γυναίκα σου - εγώ αν ήμουνα μπάτσος για τόσα θα σε έγραφα) και άλλη φορά αν θες να νιώθεις ελεύθερος να πας να κάνεις μπάντζι τζάμπινγκ. Άντε γεια! φιλε...μιλα λιγο καλυτερα γιατι εχω πολυ βρωμικο στομα για εκει που χρειαζεται.κουλαρε λιγακι και προσπαθησε να καταλαβεις με το φτωχο σου μυαλουδακι εστω και το 1% απο αυτα που εχω πει. εγω δεν ειπα οτι δεν φοραω ζωνη. παντα φοραω. πιστευω στη χρησιμοτητατης .ετυχε μια φορα και δεν την φορεσα επειδη δεν ειχε ξυπνησει η γυναικα μου για να φορεσει κι αυτη.ισως ναταν λαθος οκ.ισως επρεπε να την ξυπνησω. εγω εκεινη την στιγμη την ειδα αλλοιως. την ειδα οτι αν γινει κατι κακο ας γινει και για μενα.το θεωρησα ανανδρο να φορεσω ζωνη την στιγμη που η αλλη δεν φοραγε.το προβλημα μου ειπα οτι ειναι στο προστιμο.στο υψος του προστιμου.ειναι μεγαλο για μενα.και δεν θα το πληρωσω ποτε.ετσι επειδη εγω γουσταρω.οτι περιουσιακο εχω θα το μεταβιβασω και θα το ασφαλισω.ποτε δεν θα παρει το κρατος απο μενα αυτα τα λεφτα.ουτε το διπλωμα γκεγκε ? οδηγαω 30+ χρονια, τοσα οσα λιγοι εδω μεσα και ποτε δεν εχω ενοχλησει η βλαψει με την οδηγηση μου. και με τα αυτοκινητα και με τις μηχανες που ειχα ολα αυτα τα χρονια αλλον οδηγο η πεζο.και ολοι εδω που το παιζουν πονηρουληδες και οτι τα ξερουν ολα ελπιζω να εχουν την ιδια τυχη στην οδηγηση τους.
the_end Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 οδηγαω 30+ χρονια οδηγάς 30+ χρόνια και αντιδράς έτσι σε μια κλήση? πού οδηγούσες, στο μαρόκο ή στην ινδία?
gdevil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθεί χρέος προς το Δημόσιο. Γιατί αν δεν το πληρώσεις τώρα, θα σου έρθει στην φορολογική. Και στην φορολογική δεν γίνεται να μην το πληρώσεις.... Για να είμαι πιο ακριβής, θα σου προσθέσουν το πρόστιμο (με τους τόκους υπερημερίας) στην εκκαθάριση του φόρου σου και θα έχεις περισσότερα να δίνεις (ή μικρότερη επιστροφή). Δεν επεκτείνομαι στις συνέπειες που θα έχεις αν δεν πληρώσεις τον φόρο που προκύπτει στην εκκαθάριση, γιατί φαντάζομαι ότι τις ξέρεις. Και μην νομίζεις ότι δεν θα σε βρούν. Το 2000 έφαγα πρόστιμο απο το λιμενικό της Νάξου, και επειδή δεν το πλήρωσα το συμπεριέλαβαν στην φορολογική δήλωση του 2001. Επίσης, οι κανόνες του Μπλα-Μπλα ζητούν ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο στις συζητήσεις. Αν θέλετε να βριστείτε, παρακαλώ κάντε το σε προσωπικά μυνήματα.
Timour21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δεν με τρομάζει το βρωμικό σου στόμα φίλε μου, εξάλλου τους "τσάμπα" μάγκες που βρίζουν πίσω απο την ασφάλεια της οθόνης τους, τους έχω φάει με το κουτάλι τόσα χρόνια στο ιντερνετ, οπότε go ahead βρίσε αν θες, δεν επιρεάζομαι πλέον. Για να απαντήσω για όσα γράφεις τώρα, εγώ δεν κάθομαι να ασχοληθώ (και δεν με ενδιαφέρει) για την γνώμη σου για την χρησιμότητα ή μη, της ζώνης. Και αν πρόσεξες στις 5-6 σελίδες που εξελίσεται αυτό το τόπικ δεν έγραψα τίποτα παρα μόνο οταν εσύ ο "ελεύθερος" αποκάλεσες τους υπόλοιπους "μη ελεύθερους" μπάτσους και ρομποτάκια. Με χάλασε αν θες το -μπαίνω, γράφω την αποψή μου, βλέπω οτι η πλειοψηφία (αν όχι το 100%) των ανθρώπων που γράφουν εδώ δεν συμφωνούν με την αποψή μου και άρα τους κάνω επίθεση αποκαλώντας τους ρομποτάκια και μπάτσους- και γι΄αυτό και σου απάντησα. Το βρίσκω τουλάχιστον άκομψο αυτό. Οδηγώ λιγότερα απο τα μισά σου χρόνια (14) και έχω κάνει άπειρες μαλακίες με το αυτοκίνητο, το καλοκαίρι έφαγα κλίση για υπερβολική ταχύτητα (120 σε δρόμο 80) στην εθνική αθηνών-πατρών αλλά δεν βγήκα ποτέ σε κανένα φόρουμ να γράψω πόσο μαλάκες είναι οι μπάτσοι που με γράψανε ούτε να ψάξω να βρώ δικαιολογία (θα έχανα το πλοίο για ζάκυνθο) γι'αυτό που έκανα, γιατί στην τελική έκανα μαλακία (και οι μαλακίες πληρώνονται). Δεν αντιλέγω οτι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά - έχει πολυσυζητηθεί αυτό- αλλά είναι στο χέρι του καθενός μας να τα αποφύγουμε. Αν τηρείς τον -παράλογο μερικές φορές- ΚΟΚ τότε δεν θα φάς κλίση ποτέ. Τέλος θα συμφωνήσουμε όλοι μας πιστεύω οτι το να βρείς μια δικαιολογία είναι πάντα εύκολο, το να αναλάβεις τις ευθύνες που αναλογούν είναι ενδεχομένως δυσκολότερο...αλλά και ποιο αντρίκιο κατα την γνώμη μου.
jimarass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 φιλε...μιλα λιγο καλυτερα γιατι εχω πολυ βρωμικο στομα για εκει που χρειαζεται.κουλαρε λιγακι και προσπαθησε να καταλαβεις με το φτωχο σου μυαλουδακι εστω και το 1% απο αυτα που εχω πει. εγω δεν ειπα οτι δεν φοραω ζωνη. παντα φοραω. πιστευω στη χρησιμοτητατης .ετυχε μια φορα και δεν την φορεσα επειδη δεν ειχε ξυπνησει η γυναικα μου για να φορεσει κι αυτη.ισως ναταν λαθος οκ.ισως επρεπε να την ξυπνησω. εγω εκεινη την στιγμη την ειδα αλλοιως. την ειδα οτι αν γινει κατι κακο ας γινει και για μενα.το θεωρησα ανανδρο να φορεσω ζωνη την στιγμη που η αλλη δεν φοραγε.το προβλημα μου ειπα οτι ειναι στο προστιμο.στο υψος του προστιμου.ειναι μεγαλο για μενα.και δεν θα το πληρωσω ποτε.ετσι επειδη εγω γουσταρω.οτι περιουσιακο εχω θα το μεταβιβασω και θα το ασφαλισω.ποτε δεν θα παρει το κρατος απο μενα αυτα τα λεφτα.ουτε το διπλωμα γκεγκε ?οδηγαω 30+ χρονια, τοσα οσα λιγοι εδω μεσα και ποτε δεν εχω ενοχλησει η βλαψει με την οδηγηση μου. και με τα αυτοκινητα και με τις μηχανες που ειχα ολα αυτα τα χρονια αλλον οδηγο η πεζο.και ολοι εδω που το παιζουν πονηρουληδες και οτι τα ξερουν ολα ελπιζω να εχουν την ιδια τυχη στην οδηγηση τους. Φίλε μου είσαι ο κλασικός Ελληνάρας. Έχεις απίστευτη ατομική συνείδηση αλλά μηδενική συλλογική. Νοιώθεις μέρος ενός συνόλου? Αν ναι, ξέρεις τι σημαίνει νόμος και τι εφαρμογή? Νόμος δε σημαίνει να εξετάσουμε την αγιοσύνη σου και να σβήσουμε την κλήση. Νόμος είναι ίδιος για όλους. Αλλιώς πάγε ζήσε στη ζούγκλα. Τι κάθεσαι και κλέγεσαι σα γυναικούλα. Εϊσαι άτυχος. Πάρε την κλήση σου γιατί το λάθος το έκανες. Μακάρι να υπήρχε κάποιος αμερόληπτος κρητής να δει πως η πληρωμή του προστίμου σου δε σημαίνει συμμόρφωση, αφού απλά γνωρίζεις ΗΔΗ το σωστό. Αφού δεν υπάρχει όμως πρέπει να πιούμε το κώνιο του Πλάτωνα. Ας βγούμε από τα χωριά μας επιτέλους.... Αν τώρα δε νοιώθεις μέρος του συνόλου, τότε τι κάνεις σε αυτό το forum? Φιλικά και συγγνώμη αν σε πίκρανα....
Lighter122 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 στο υψος του προστιμου.ειναι μεγαλο για μενα.και δεν θα το πληρωσω ποτε.ετσι επειδη εγω γουσταρω.οτι περιουσιακο εχω θα το μεταβιβασω και θα το ασφαλισω.ποτε δεν θα παρει το κρατος απο μενα αυτα τα λεφτα.ουτε το διπλωμα γκεγκε ? Ετσι ρε μεγαλε... Αντιδραση στις αδικιες του συστηματος... Α και που 'σαι... Αμα πιασει φωτια το σπιτι σου και κοιμαται η γυναικα σου, μην την ξυπνησεις...Κατσε να καειτε... Θα το εκτιμησει και δεν θα φανεις και ανανδρος... Ρε τι ακουμε εδω μεσα... οδηγάς 30+ χρόνια και αντιδράς έτσι σε μια κλήση? πού οδηγούσες, στο μαρόκο ή στην ινδία? Το γεγονος οτι οδηγουσε απο τα 13 του δεν σου εκανε εντυπωση???? Αλλα τον κωλο που δεν σου τον εκοψαν τοτε, τον κουνας τωρα που εφαγες μια κληση (που ειχες και αδικο) και μας το παιζεις και επαναστατης...
Dr.Strangelove Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ...με σταματησαν στην εθνικη οδο... ...ο δρομος δεν ητανε ουτως η αλλως ταχειας κυκλοφοριας, κανεις δεν κυκλοφορουσε εκεινη την ωρα...Ποιά εθνική οδός δεν είναι ταχείας κυκλοφορίας; Πάντως, το να πηγαίνεις απελπιστικά αργά (όπως είπες) είναι το ίδιο επικίνδυνο (ίσως και ακόμα περισσότερο) με το να πηγαίνεις πολύ γρήγορα. ...ετυχε μια φορα και δεν την φορεσα επειδη δεν ειχε ξυπνησει η γυναικα μου για να φορεσει κι αυτη.ισως ναταν λαθος οκ.ισως επρεπε να την ξυπνησω. εγω εκεινη την στιγμη την ειδα αλλοιως. την ειδα οτι αν γινει κατι κακο ας γινει και για μενα.το θεωρησα ανανδρο να φορεσω ζωνη την στιγμη που η αλλη δεν φοραγε...Εντάξει, για τη δική σου ζωή δεν ενδιαφέρεσαι και κακώς σε έγραψαν οι "μπάτσοι" αφού είναι δικαίωμά σου να θέλεις να αυτοκτονήσεις. Πως όμως κατάλαβες ότι και η γυναίκα σου είχε τάσεις αυτοκτονίας και ξεκίνησες με αυτή να κοιμάται χωρίς να φοράει ζώνη; Σκέφτηκες ότι είναι άνανδρο να σκοτωθεί αυτή και να ζήσεις εσύ, αλλά δεν σκέφτηκες ότι θα ήταν πιο απλό να μην ξεκινήσεις χωρίς να έχει ξυπνήσει, ή τουλάχιστον να την ξυπνήσεις για να φορέσει ζώνη και να ξανακοιμηθεί μετά.
eliask Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Καλά θα μας τρελανείς εντελώς .Θεωρήσες ανανδρο να φορέσεις εσύ ζωνή ενώ η γυναίκα σου κοιμόταν και πως θα περιγράφαμε την πράξη σου να μην την ξυπνήσεις να φορέσει την κολοζώνη ? Γιατί με τον χαρακτηρισμό ανανδρο θα θεωρήσω πως το γεγονός να μην την ξυπνήσεις ειναι μαλακία! ( Και ζητάω συγγνώμη για την λέξη δεν θέλω να βρίσω ουτέ να σε προσβάλω αλλά καμιά φορά παμε να δικαιωλογήσουμε τα αδικαιολογητα) Και όπως σου είπαν και άλλα παιδιά εδω μέσα εαν εσυ που δεν θές να φοράς ζώνη και πήγαινες σιγά ερχόταν ένα φορτηγό από πισω και σε τράκαρε και πεταγόταν η γυναίκα σου 50 μέτρα μπροστά κοματιά (κούφια η ώρα ) μετά τι θα έλεγες ρε συ ? Ημαρτον μην θέλουμε να δικαιωλογουμε τα πάντα με τέτοιες δικαιολογίες ! Και μπορεί να γίνονται αδικίες και μάλιστα πολλές από την αστυνομία αλλά θα πρέπει καπότε να καταλάβουμε όλοι μας ότι πρώτα θα πρέπει να κοιτάμε την δικιά μας την καμπούρα και μετά να κράζουμε τους αλλους !
djmikep Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 δεν θα γραψω τιποτα αλλο. ξαναδιαβαστε τι εχω γραψει και τι γραψατε εσεις και οτι καταλαβει κανεις καταλαβε....οσο για καποια "αν" που ακουστηκαν (αν ερχοταν ενα φορτηγο απο πισω η ενας που πηγενε με 200) εχω να πω και η γιαγια μου αν ειχε ρουλεμαν θα ητανε πατινι....και εσενα αμα σου επεφτε ενα αεροπλανο στο κεφαλι (διολου απιθανο) τι θα εκανες? ε μην τρελαθουμε....παραδεχτειτε και μην υποταχτειτε.ξυπνηστε. τα χρηματα που πληρωνετε για την παραβαση κρανους ζωνης ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΟΛΛΑ.εναν παραδεχομαι μονο για την σκεψη του που ειπε οτι το σωστο συστημα θα ηταν με 3 οτιδηποτε τροχαια αδικιματα, αφαιρεση διπλωματος για μεγαλο χρονικο διαστημα και μετα προστιμο μεγαλο σχετικα για μα το παραλαβεις (μετα την ληξη της περιοδου αφαιρεσης). τωρα ολα ταλλα ειναι λογια του αερα...μιλατε με εμενα για κατι τοσο απλο και δεν βλεπετε καθε σαββατοκυριακο στην εθνικη κατι παιδακια με μηχανες και αμαξακια να πηγαινουν με 250.... οσο για τον ασχετο που ειπε οτι η εθνικη ειναι παντου ταχειας κυκλοφοριας....απαντηστε του εσεις γιατι εγω θα του πω να ερθει απο κυπαρισσια και να διαβασει τις ταμπελες μεχρι την κορινθο να μου πει τι ειδε. γιατι εγω ειδα 50 ειδα 80 ειδα κι 100 βεβαια και 120 καπου/.αλλα σε πολλα σημεια ειχε 50 για πολλη ωρα. για κεινα τα σημεια μιλαω φιλε.η εθνικη μας δεν ειναι παντου αεροδρομιο ετσι?αλλα ο ελληνας ετσι ειναι ρε παιδι μου...ψαχνει ευκαιρια σονι και καλα να εκφρασει την αντιθετη αποψη...παναθηναικοι και ολυμπιακοι, πασοκ και νδ ροκαδες και καρεκλαδες (τι θυμηθηκα)...ε...οκ κοντραριστειτε μονοι σας....εγω δεν θελω να κοντραριζομαι για πραγματα που τα ξερω καλα.ζησε κι εσυ φιλε με τα 14 χρονια οδηγησης, καντα 30 κι εσυ, μεινε ζωντανος , και μετα ελα να ξανασυζητησουμε μαζι γιατι τςρα εξω απ το χορο...πολλα τραγουδια λεμε...ναστε ολοι καλα παντως αλλα αν εχετε την διαθεση να πεισετε καποιον για κατι που πραγματικα πιστευετε χρησιμοποιηστε τον ωραιο τροπο. αυτος παντα πειθει.ε κι αμα θες κοντρες αστο το πι-σι...δεν ειναι για σενα.αυτο εξηπηρετει αλλους σκοπους. φιλακια σε ολους ναστε καλα και να προσεχετε τον εαυτο σας και αφηστε τους αλλους να προσεχουν τον δικο τους εαυτο.
Timour21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ζησε κι εσυ φιλε με τα 14 χρονια οδηγησης, καντα 30 κι εσυ, μεινε ζωντανος , και μετα ελα να ξανασυζητησουμε μαζι γιατι τςρα εξω απ το χορο...πολλα τραγουδια λεμε...ναστε ολοι καλα παντως αλλα αν εχετε την διαθεση να πεισετε καποιον για κατι που πραγματικα πιστευετε χρησιμοποιηστε τον ωραιο τροπο. αυτος παντα πειθει.ε κι αμα θες κοντρες αστο το πι-σι...δεν ειναι για σενα.αυτο εξηπηρετει αλλους σκοπους. φιλακια σε ολους ναστε καλα και να προσεχετε τον εαυτο σας και αφηστε τους αλλους να προσεχουν τον δικο τους εαυτο. Τελικά πράγματι κατάφερες και έβγαλες δίπλωμα απο τα 14 χρόνια σου? Τι απο τα 2 είναι τελικά ψέμματα? η ηλικία σου ή τα χρόνια που οδηγείς? (ή και τα 2?) Και οταν λες έξω απο το χορό τι εννοείς? Πρέπει να οδηγώ 30 χρόνια για να αποκτήσω άποψη? Πρέπει να γίνω 40 για να σου πω οτι λες κουταμάρες? Αυτό μπορεί εύκολά να στο πει και ένας 16χρονος. Το γεγονός οτι κανείς δεν συμφωνεί και δεν δέχεται την επιχειρηματολογία σου δεν σου λέει κάτι? Ή στραβός είναι ο γιαλός λοιπόν, ή στραβά αρμενίζουμε. Καληνύχτα.
Hamurabi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μα ρε παιδια καθεστε και κανετε σοβαρη συζητηση με ατομο που πιστευει οτι η ανδρεια φαινεται απτο αν φορα ζωνη πριν ή μετα απτην ωρα που θα τη βαλει η γυναικα του; ελεος ετσι;
eliask Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Συζήτηση σοβαρού ανθρώπου. Εγώ οδηγάω 30 χρόνια και ξέρω εσύ που οδηγάς 5-10-15 κτλ κτλ δε ξέρεις....Και εφόσον είσαι 48 χρονών εφόσον οδηγάς 30 χρόνια είσαι σχεδόν 20 χρόνια μεγαλύτερος μου και δεν μπορώ ούτε να σου κάνω παρατήρησεις αλλά ούτε να σου βάλω μυαλό.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι προσπαθείς να πείσεις όλους που σου λένε με διαφόρα επιχείρηματα ότι δεν συμφωνούν μαζί σου .... Α ξέχασα οι αστυνομικοί είναι ρομποτάκια.... και φταίνε για όλα ....
red7genius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 να ρωτησω εγω κατι, αν οδηγεις χωρις διπλωμα, το εχεις ξεχασει και σε πιασουνε, ποιες ειναι οι πιθανες συνεπειες? θελω να πω οτι καπου ακουσα για προστιμο 19 ευρω και ολα οκ κ.α. Τι παιζει?
Apoll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορώ να κατανοήσω την λογική του "έχω δίπλωμα 30 χρόνια". Και τί με αυτό; Και ο πατέρας μου πήρε το διπλωμά του το 1958. Τον κάνει αυτό οδηγάρα αυτομάτως; Δεν έχει κάνει πάνω από 10 χιλιόμετρα συνολικά τα τελευταία 50 χρόνια με αμάξι. (Δεν οδηγά). Λαμβάνωντας υπόψιν ότι έκανες το λάθος (για πρώτη ή πολοστή φορά δεν έχει σημασία) και προσπαθείς να αποδείξεις ότι οι άλλοι είναι ηλίθιοι κάπου χάνει ως υπόθεση. Κατόρθωμα θα ήταν να οδηγείς επί 8 χρόνια, 3200 χιλιόμετρα την εβδομάδα, σε ευρωπαικούς δρόμους, με τις χιλιάδες κάμερες παρακολούθησης, και αυστηρές νομοθεσίες, χωρίς να φας πρόστοιμο. Και αν δεν πας να πληρώσεις στην προθεσμία πας αυτομάτως σε δικαστήριο και τρώς έξτρα ποινή για την παράβαση. (Όχι μόνο χρηματική....). Αλλά ξέχασα, στην Ελλάδα για όλα φταίνει οι άλλοι και οι δρόμοι. Σκοτώθηκε ο κολητός του αδελφού μου πριν από δύο εβδομάδες με την μηχανή. Όλοι στην περιοχή (και ο αδελφός μου) πυρ και μανία με τον ταλαίπωρο ανθρωπάκο που είχε σταματήσει στην άλλη λωρίδα του δρόμου και ετοιμαζόταν να στριψει με αναμένο το φλας. Καμμιά ευθύνη στον ηλίθιο που χωρίς κράνος, με κάμποσα ποτάκια στο αίμα, προσπέρασε με 100 (σε ζώνη των 30) ένα αμάξι, που προσπερνούσε ένα σταματημένο λεωφορείο την ίδια στιγμή, και καρφώθηκε στον άλλον που περίμενε να πάει σπίτι του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.