Προς το περιεχόμενο

αφαιρεση διπλωματος

Action

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και με το που το λες αυτό στον μπάτσο καλει με τον ασύρματο το τμήμα, δίνει τα στοιχεία σου και βλέπει τι συμβαίνει με το δίπλωμα σου...
Εγώ μία φορά που όντως δεν είχα μαζί μου το δίπλωμα και το είπα στον αστυνομικό, αυτός μου έκοψε μία κλήση 19 Ευρώ και τέλος ούτε με τον ασύρματο με ανέφερε ούτε κάτι άλλο!
Αλλά και να μην διασταυρώσει ο αστυνομικός τότε μετά για την πληρωμή της κλήσεις νομίζω πρέπει να τρέχεις με το δίπλωμα να την πληρώσεις..
Πήγα στο δημόσιο ταμείο και πλήρωσα την κλήση! Πουθενά δεν μου ζήτησαν να δουν το δίπλωμα... Αυτό έγινε πριν 2 χρόνια, δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι από τότε!
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πάντως άσχετα με την αναστροφή, σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα, θα υπολόγιζαν και την ταχύτητα με την οποία πήγαινες
.

Aν δεν ήταν 40km την ώρα να είσαι σίγουρος πως θα ήμουν μακαρίτης. Ήταν η πρώτη φορά που βρήκα "stop" επάνω στο αυτοκίνητο με όλες εκείνες τις δυνάμεις της φύσεως να μηδενίζονται επάνω στο φτερό. Τις υπόλοιπες φορές πέταγα συνήθως από πάνω.

Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα τα δύο αποκόματα της τροχαίας θα είχαν το ίδιο ατύχημα. Γιατί στο δικό απόκομα μου έγραψε για την αναστροφή, ενώ στο δικό του μόνο για παραβίαση διπλής διαχωριστικής. Για να μην τον στείλει στο στρατοδικείο όπως είπε. Καραβανεϊκή αλληλεγγύη.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω μια ερωτηση.

2 καραγκιοζηδες με σταματησαν στην εθνικη οδο και μου δωσαν κληση 350 ευρω για ζωνες.

Εγω εκεινη την στιγμη δεν φοραγα ζωνη διοτι κοιμοταν η γυναικα μου διπλα και πηγαινα απελπιστικα αργα μεχρι να ξυπνησει και να βαλει και αυτη την ζωνη της για να βαλω κι εγω και να τρεξουμε μετα.

Φυσικα την κληση δεν την πληρωσα (θεωρω οτι ειναι εγκλημα και προσβολη της νοημοσυνης μας να ζητας 350 ευρω για την παραβαση αυτη, που αφορα μονο την προσοπικη σου ασφαλεια και οχι των αλλων, οταν οι μισθοι ειναι 500 ευρω το μηνα !).

Τωρα μετα απο 2 - 3 εβδομαδες με πηραν απο το τμημα να τους παω λεει το διπλωμα μου να το κρατησουν για 10 μερες...αν τους γραψω στα φρυδια μου τι γινεται???

Δημοσ.
Μιά είναι η λύση και Ελληνική. Αν έχεις μέσο όλα καλά. :mrgreen:

Αλλιώς κάνεις υπομονή.

Τώρα μάλιστα που παίρνουν και bonus οι μπάτσοι ανάλογα τις κλήσεις που κόβουν τα πράγματα είναι δύσκολα.

ΧαΧαΧαΧα τι bonus ρε ? Απορώ ποιος σας λεει τέτοιες μ@μ@κίες. Κανείς δεν παίρνει τίποτα. Παλιά έπαιρναν όταν έβρισκαν αυτοκίνητο χωρίς τέλη κυκλοφορίας. τώρα τίποτα.

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω μια ερωτηση.

2 καραγκιοζηδες με σταματησαν στην εθνικη οδο και μου δωσαν κληση 350 ευρω για ζωνες.

Εγω εκεινη την στιγμη δεν φοραγα ζωνη διοτι κοιμοταν η γυναικα μου διπλα και πηγαινα απελπιστικα αργα μεχρι να ξυπνησει και να βαλει και αυτη την ζωνη της για να βαλω κι εγω και να τρεξουμε μετα.

Φυσικα την κληση δεν την πληρωσα (θεωρω οτι ειναι εγκλημα και προσβολη της νοημοσυνης μας να ζητας 350 ευρω για την παραβαση αυτη, που αφορα μονο την προσοπικη σου ασφαλεια και οχι των αλλων, οταν οι μισθοι ειναι 500 ευρω το μηνα !).

Τωρα μετα απο 2 - 3 εβδομαδες με πηραν απο το τμημα να τους παω λεει το διπλωμα μου να το κρατησουν για 10 μερες...αν τους γραψω στα φρυδια μου τι γινεται???

Αν δεν πληρώσεις την κληση θα σου έρθει όλο το ποσο στη φορολογική σου δήλωση. επίσης αν δεν πάς το δίπλωμα θα σου γινει μήνυση , οπότε δικαστήριο και θα σου αφαιρεθει εκει + κάποια χρηματική ποινή γιατί ειναι πλημέλλημα

Δημοσ.
Αν δεν πληρώσεις την κληση θα σου έρθει όλο το ποσο στη φορολογική σου δήλωση. επίσης αν δεν πάς το δίπλωμα θα σου γινει μήνυση , οπότε δικαστήριο και θα σου αφαιρεθει εκει.

μηπως γνωριζεις αν θα αυξηθει ο χρονος παρακρατησης του διπλωματος σε περιπτωση δικης?

και αν παλι το δωσω και κυκλοφορησω 10 μερες χωρις διπλωμα τι θα γινει αν με πιασουνε?

Δημοσ.

Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά σε καμιά περίπτωση μην τραβηχτείς μέχρι εκεί. Πήγαινε το δίπλωμα και πλήρωσε την κλήση στο πρώτο 10ήμερο για να σου βγει 175ευρώ.

Δημοσ.

Φωνάζεται και βρίζετε για την ΕΛΑΣ και ΚΟΚ, δρόμους κλπ αλλά δεν έχετε καταλάβει ότι η Ελλάδα είναι η πιο μαλακή χώρα στα αδικήματα.

Για οδηγήστε σε άλλη χώρα χωρίς ζώνες (ΟΛΟΙ οι επιβαίνοντες υποχρεούνται, και κάτω από ένα ύψος τα παιδία σε ειδικό κάθισμα). Σας έχουν σηκώσει.

Ή χωρίς κράνος (ακόμα και τα ποδήλατα).

Για να μην αναφέρω ταχύτητες πάνω από το όριο. Μέχρι ένα 10% από το όριο, γλυτώνεις με μιά καλή κλήση. Πάνω από 10% πας δικαστήριο για κακούργημα, χωρίς λαδώματα και υπεκφυγές.

Και όταν πέρνουν το δίπλωμα εκεί, πρέπει να πας να το ξαναδώσεις μετά την ποινή. Αν σε μαγκώσουν χωρίς πας φυλακή για κακούργημα.

Δημοσ.

Στις άλλες χώρες δεν είναι ζώα όπως είμαστε εμείς εδώ.Είμουνα Γερμανία για λίγες μέρες και οι ανθρώποι είναι αιώνες μπροστά από εμας.Ολοι κίνηση στη μεσαία και δεξια λορίδα ΚΑΙ ΜΟΝΟ για προσπέραση στην αριστερή. Καλά για κόρνες δεν το συζητάμε δεν ακουγόταν τίποτα σε σημείο που είχα αρχίσει να ανησυχώ. Και βέβαια κανόνες όπως ζώνες κράνη κτλ κτλ δεν το σηζητάω καν ...

Δημοσ.

ετσι ειναι.Ολα τα αλλα φταινε,εκτος απο μενα.Ειμαι ο βασιλιας της ασφαλτου,ο πιο γρηγορος ,ο πιο μαγκας,και αν μου την πεις ,θα σε περασω και δεκα γενεες στο δρομο.Αλλα αν παθω κανα λαστιχο δεν βρισκω ποτε τριγωνο να βαλω,γιατι δεν χωραγε μαζι με τον ενυσχιτη τραπεζι που εχω στο πορτ-μπαγαζ,και αν κοπει κανα κολλαρο,το παραταω οπου βρω,μεχρι να ξαναβρω την ορεξη να παω να το φτιαξω.Αναρωτιεμαι αν το πλεον απαραιτητο οργανο στο αμαξι μου,ειναι ο αεροσακος,η η κορνα που τους ξυπναει ολους;;;;

Δημοσ.
Φωνάζεται και βρίζετε για την ΕΛΑΣ και ΚΟΚ, δρόμους κλπ αλλά δεν έχετε καταλάβει ότι η Ελλάδα είναι η πιο μαλακή χώρα στα αδικήματα.

Για οδηγήστε σε άλλη χώρα χωρίς ζώνες (ΟΛΟΙ οι επιβαίνοντες υποχρεούνται, και κάτω από ένα ύψος τα παιδία σε ειδικό κάθισμα). Σας έχουν σηκώσει.

Ή χωρίς κράνος (ακόμα και τα ποδήλατα).

Για να μην αναφέρω ταχύτητες πάνω από το όριο. Μέχρι ένα 10% από το όριο, γλυτώνεις με μιά καλή κλήση. Πάνω από 10% πας δικαστήριο για κακούργημα, χωρίς λαδώματα και υπεκφυγές.

Και όταν πέρνουν το δίπλωμα εκεί, πρέπει να πας να το ξαναδώσεις μετά την ποινή. Αν σε μαγκώσουν χωρίς πας φυλακή για κακούργημα.

ε καλά...αυτο δεν ειναι δικαιολογια. και σε αλλες χωρες δεν εχουν ουτε να φανε. τι θα πει αυτο? οτι πρεπει να χαιρομαστε για την συνταξη στα 65 και τους μισθους των 500ων ευρω?(και καλα ειμαστε και τυχεροι εμεις)...

ειναι αυτο που λενε 10.000.000.000 μυγες τρωνε σκα.. αρα να φαμε κι εμεις...ε οχι.

δεν λεμε να μην υπαρχει ελενχος και νομοι, προς θεου. αλλα να ειμαστε και λογικοι.

στην Ελλαδα ζουμε. με τους δικους μας μισθους, για καποιους οχι για ολους (και αυτο ειναι το κακο), αυτα τα προστιμα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πληρωθουν!

γιατι στον συνταξιουχο του ογα αν του βαλεις 350 ευρω προστιμο...ισως να παει και φυλακη. αν το ιδιο προστιμο το βαλεις στον τζιγγερ....δεν 8α το καταλαβει οτι κατι εγινε...δεν θα δωσει καν σημασια...

δεν ξερω...ισως τα προστιμα θα πρεπει εκτος απο το "βαρος" της παραβασης να εξαρτουνται και απο την φορολογικη δηλωση του καθενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...