Προς το περιεχόμενο

αφαιρεση διπλωματος

Action

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσέξτε τι συζητάμε: πιάσανε λιάρδα έναν τύπο. Δύο φορές. Χάνει το δίπλωμά του. Πώς θα το πάρει πίσω, βρε παιδιά, αφού έβαλε μυαλό.

Ναι, μα τον Τουτατή, σε πιστεύουμε. Στα τρία κουπόνια ένα σετ μαχαιροπήρουνα δώρο.

Και η απάντηση στο τίμιο πρόβλημα του φίλου μας; Άμα έχεις βύσμα γίνεται. Αλήθεια; Πώς; Δεν μπορώ να πω, άμα είσαι μάγκας, ψάξτο μόνος σου. Μα, αδερφέ, άμα είχε τέτοιο χαυλιόδοντα, στο insomnia θα ρωτούσε;

Το άλλο, δε, που έτρεχε ο γνωστός με 170 σε "άδειο" αυτοκινητόδρομο (προφανώς δεν ήταν άδειος, υπήρχε τουλάχιστον σε μια γραφική γωνίτσα, κάτω από μια δροσερή σκιά, τουιτ-τουιτ να κελαηδούνε τα πουλάκια το μπατσικό που τον έγραψε, άρα παγανιά είχαν βγει οι παλλούκαροι και από πότε βγαίνουν οι Τροχαίοι εισπράκτορες παγανιά σε άδειους δρόμους; ) για να προλάβει τη μάνα του; Αυτό κάνει και για σενάριο. Πως λέμε, η ζωή ξεπερνάει και την πιο ζωηρή φαντασία; Αυτό.

Αιγαία, άστα, οι Τροχοεισπράκτορες είναι για τα γέλια...ή για πολλές σφαλιάρες, αλλά ποιος μπλέκει; Δεν έχω πρόχειρο και το βύσμα μου...

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι , οντως ακουγεται καπως αλλα ειναι αληθεια , ο αυτοκινητοδρομος ηταν τα πρωτα χιλιομετρα της Αθηνων-Κορινθου και ηταν οντως αδειος μεσημερι Δευτερας.Η αφαιρεση ηταν για επιτοπου αλλα τον αφησανε τι να κανουμε ! Εγω υπηρξα συνεπιβατης σε μοτοσυκλετα που πηγαινε με 200 στο ιδιο σημειο και δεν ενιωσα καθολου τυψεις παντως.Το χεις πιασει το ζουμι μεχρι το σημειο που σου επιτρεπει η hamofloriasis σου.

edit : A, και κατι ακομα, δεν υπηρχε γωνιτσα, στο σημειο αυτο βγαινουν στην αριστερη λωριδα με το ρανταρ και σε πιανουν ανυποψιαστο 'μαγκα' μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω υπηρξα συνεπιβατης σε μοτοσυκλετα που πηγαινε με 200 στο ιδιο σημειο και δεν ενιωσα καθολου τυψεις παντως.

Δε νομίζω να τέθηκε πουθενά θέμα τύψεων.

Οι άντρες με 200 πάνε. Πίνουν και τα ξίδια τους άμα λάχει. Και μετά, σαν γνήσιοι άντρες, ρωτάνε πώς θα σβήσουν τις κλήσεις, πώς θα πάρουν πινακίδες πίσω, πώς θα τσεπώσουν το δίπλωμα ξανά, κτλ, κτλ, κτλ. Ξέρεις, safe αντριλίκι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παντως ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα, προσφατα πηρανε σ'ενα φιλο μου το διπλωμα επειδη ετρεχε με 170 σε αδειο αυτοκινητοδρομο για να προλαβει την μανα του που εγκατελειπε την Ελλαδα μετα απο αιτηση διαζυγιου.

Του πήρανε το δίπλωμα; Γιατί έτρεχε να προλάβει τη μάνα του; Καλά ως εδώ; Πάμε παρακάτω.

Ναι , οντως ακουγεται καπως αλλα ειναι αληθεια , ο αυτοκινητοδρομος ηταν τα πρωτα χιλιομετρα της Αθηνων-Κορινθου και ηταν οντως αδειος μεσημερι Δευτερας. Η αφαιρεση ηταν για επιτοπου αλλα τον αφησανε τι να κανουμε !

Από Αθηνών-Κορίνθου, πώς θα έφευγε από την Ελλάδα; Μέσω Πάτρας για Ιταλία; Απλή περιέργεια.

Του πήρανε το δίπλωμα, ε; Μα, εσύ, "μάγκα" δεν λες εδώ το αμίμητο:

Τα χεις κανει ενα ματσο πουτσες.Αμα δεις μοτοσυκλετα να την σταματουν στην εθνικη για υπερβολικη σφυρα το να ξερουμε.

Να σφυρίξω τώρα, ή θα το πάρεις πακέτο να φας με την ησυχία σου την πατάτα που πέταξες;

Δηλαδή, μου ζητάς να αποδείξω ότι συμβαίνει αυτό που μόνος σου λες ότι συνέβη σε γνωστό σου; Γιατί τον σταμάτησε η τροχαία; Επειδή έτρεχε με 170, ή επειδή πήγαινε να προλάβει τη μάνα του;

Και κάτι τελευταίο. Δε χρειάζεται να βρίζεις. Με εκμηδένισες με τα επιχειρήματά σου.

Επειδή, όμως, δε σε ξέρω και δε με ξέρεις, απλά για να έχουμε μια τίμια εξήγηση, στο επόμενο post που θα εκδηλώσεις τη μαγκιά σου με μπινελίκια, έχεις ένα ωραίο report από εμένα. Στα βαριά σου, το ξέρω, απλά για να μη ρωτάς ποιος σε έδωσε.

Ναι, μάγκα μου; Καλημέρα.

Δημοσ.

Ίσως γιατί είναι αδύνατον να είσαι καβάλα σε R1 και να πηγαίνεις με δευτέρα.

Τα οχήματα του 2007 χρειάζονται δρόμους του 2007 και ΚΟΚ του 2007.

Να πάω με την μηχανή και 120 ταξίδι, και να ήθελα δε γίνεται. Πάντως στην Γερμανία με 320 αισθανόμουν απολύτως ασφαλής. Άρα κάτι άλλο φταίει. Η ταχύτητα ως πρωταρχικός παράγων ατυχημάτων, είναι ο μεγαλύτερος μύθος που έπλασε η ελληνική πολιτεία για τους δρόμους. Εξάλλου έχω πέσει πάνω από 20 φορές, όλες με αστείες ταχύτητες. Ο πρωταρχικός παράγων ατυχημάτων λέγεται "βλάχος που πληρώνει να πάρει δίπλωμα" και σ' αυτήν την κατηγορία ανήκει το 90% των Ελλήνων. Εκτός από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, εκεί το ποσοστό ειναι 100%

• Super Moderators
Δημοσ.

Αιγαία,

Μηχανή δεν οδηγώ και σε R1 δεν αξιώθηκα να ανέβω ακόμη, άρα πάω πάσο για το πόσο πρέπει να πηγαίνεις για να είσαι νορμάλ.

Εκεί που εξανίσταμαι -και φυσικά αυτό δεν αφορά εσένα- είναι πρώτον, με τους έξυπνους που αφού παραβιάσουν εν γνώσει τους τον (έστω, άδικο, αναχρονιστικό, αναποτελεσματικό, βλαμμένο) ΚΟΚ, ρωτάνε μετά "πώς ξελασπώνουμε", και, δεύτερον, με κάτι απίθανα του στυλ "όλα γίνονται άμα έχεις βύσμα τον Αττικάρχη ή μπαμπά το Λουμίδη" και τα λοιπά, και τα λοιπά. Θα μου πεις, αυτός φταίει που λέει για το βύσμα, ή ο έξυπνος που ανοίγει το thread. Σωστά.

Βέβαια, το ότι εγώ έχω να αγοράσω Ferrari, δε σημαίνει ότι το κράτος έχει υποχρέωση να μου παρέχει πίστα αεροδρομίου για να πάω με 320.

Και βέβαια, αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για τους καρόδρομους που περνάνε μέσα από οικισμούς και τους βαφτίζουμε εθνικές οδούς.

Πάντως, τα περισσότερα ατυχήματα σε αυτή την καρμανιόλα, το Μαλιακό, γίνονται όταν κάποιος βαριέται να πηγαίνει "αργά" και προσπερνάει, σε ανεπαρκή δρόμο.

Δημοσ.
Του πήρανε το δίπλωμα; Γιατί έτρεχε να προλάβει τη μάνα του; Καλά ως εδώ; Πάμε παρακάτω.

Από Αθηνών-Κορίνθου, πώς θα έφευγε από την Ελλάδα; Μέσω Πάτρας για Ιταλία; Απλή περιέργεια.

Του πήρανε το δίπλωμα, ε; Μα, εσύ, "μάγκα" δεν λες εδώ το αμίμητο:

Να σφυρίξω τώρα, ή θα το πάρεις πακέτο να φας με την ησυχία σου την πατάτα που πέταξες;

Δηλαδή, μου ζητάς να αποδείξω ότι συμβαίνει αυτό που μόνος σου λες ότι συνέβη σε γνωστό σου; Γιατί τον σταμάτησε η τροχαία; Επειδή έτρεχε με 170, ή επειδή πήγαινε να προλάβει τη μάνα του;

Και κάτι τελευταίο. Δε χρειάζεται να βρίζεις. Με εκμηδένισες με τα επιχειρήματά σου.

Επειδή, όμως, δε σε ξέρω και δε με ξέρεις, απλά για να έχουμε μια τίμια εξήγηση, στο επόμενο post που θα εκδηλώσεις τη μαγκιά σου με μπινελίκια, έχεις ένα ωραίο report από εμένα. Στα βαριά σου, το ξέρω, απλά για να μη ρωτάς ποιος σε έδωσε.

Ναι, μάγκα μου; Καλημέρα.

Κατσε γιατι δεν το περιμενα αλλα το χουμε χασει εντελως, διαβασε λιγο προσεκτικα και θα λυσεις τις αποριες σου.Δεν σε εβρισα , απλως υποδειξα την συγχυση σου.Το πουτσες παει στο αντριλικι που λες οτι πουλαω, δεν ητανε βρισια.Το μονο που εχω να πω οτι μιλαμε για πτηση σε σκανδιναβικη χωρα απο Αθηνα που επρεπε να προλαβει ερχομενος με αυτοκινητο απο πελοπονησσο.Αυτα, ητανε παντα δυσκολο !

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιες απορίες μου;

Λες πρώτα ότι τον σταματήσανε και του πήρανε το δίπλωμα.

Στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου.

Δηλαδή, ερχόμενος από Κόρινθο, στην εθνική, βγήκε ο Εισπράκτορας από την αριστερή λωρίδα και τον σταμάτησε.

Και μετά, μου λες να σφυρίξω άμα ξέρω περίπτωση να σταματάει η τροχαία μοτοσυκλέτες στην εθνική.

Τώρα, ποιος τα έχει μπερδέψει...

Δημοσ.
Εκεί που εξανίσταμαι -και φυσικά αυτό δεν αφορά εσένα- είναι πρώτον, με τους έξυπνους που αφού παραβιάσουν εν γνώσει τους τον (έστω, άδικο, αναχρονιστικό, αναποτελεσματικό, βλαμμένο) ΚΟΚ, ρωτάνε μετά "πώς ξελασπώνουμε", και, δεύτερον, με κάτι απίθανα του στυλ "όλα γίνονται άμα έχεις βύσμα τον Αττικάρχη ή μπαμπά το Λουμίδη" και τα λοιπά, και τα λοιπά. Θα μου πεις, αυτός φταίει που λέει για το βύσμα, ή ο έξυπνος που ανοίγει το thread. Σωστά.

.

Εγώ πάλι αν και θεωρώ 100% σωστά αυτά που γράφεις, είμαι εξαρχής πεπεισμένος πως αυτό είναι ένα μήνυμα-trolling, αλλά ο διάολος δεν τα πιάνει από την αρχή κάτι τέτοια γιατί πλακώνεται στ' αψέντια και έχει κάψει το δυτικό ημισφαίριο, το μόνο που είχε επιβιώσει από τα ναρκωτικά και τα όργια.

:mrgreen:

Και επειδή ο πρωταρχικός στόχος ενός troll είναι να απαντήσεις οργισμένα, δεν είχα κανένα σκοπό να γράψω οτιδήποτε. Πάντως έγραψα άλλα άσχετα πράγματα για να πιάσει τόπο κι αυτή η δημοσίευση, να πούμε και τίποτα της προκοπής.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ, λίγα λόγια για τον εξαπωδώ, σε άλλο thread με βάφτισε εν δυνάμει υπουργό παιδείας στην επικείμενη βασιλεία του, και είναι κρίμα να χάσω τη θέση.

Τώρα, για το αν είναι troll ο χρήστης που άνοιξε το thread, δεν ξέρω. Αλλά, αξίζει για avatar να πάρει εκείνον τον μηχανορράφο από το "Αστερίξ και η Διχόνοια". Μας έβαλε και πιαστήκαμε, πρωί-πρωί.

Δημοσ.
Ποιες απορίες μου;

Λες πρώτα ότι τον σταματήσανε και του πήρανε το δίπλωμα.

Στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου.

Δηλαδή, ερχόμενος από Κόρινθο, στην εθνική, βγήκε ο Εισπράκτορας από την αριστερή λωρίδα και τον σταμάτησε.

Και μετά, μου λες να σφυρίξω άμα ξέρω περίπτωση να σταματάει η τροχαία μοτοσυκλέτες στην εθνική.

Τώρα, ποιος τα έχει μπερδέψει...

Ωραια, 2η γραμμη ναι, 3η ναι ( με αμαξι ητανε ), 4η ναι(μοτοσυκλετες ,οχι αμαξια) ! Παρε τροχαια Κορινθου αν θες να το επιβεβαιωσεις, βγαινουνε πεζοι στην αριστερη λωριδα με το ρανταρ και μετα σου κανουν σημα να σταματησεις.Αντιλαμβανεσαι το μηκος της ευθειας φανταζομαι.Δεν καταλαβαινω την φασαρια, ουτε τα σχολια του Αιγεα, τεσπα.Εσυ πρωτος ειπες οτι δεν γνωριζομαστε αλλα εσυ πιαστηκες πρωτος να παρεξηγησεις το πρωτο ποστ μου, μπορει να φταιω εγω και η εκφραση μου.Νομιζα οτι ηταν σαφης η αποδοκιμασια μου.Παντως ημουν πιο οντοπικ.Απλα την αληθεια αναφερω.Με κουρασατε.Αμα ειναι να πεφτουν τοσα επεξηγηματικα ποστ χεσε μεσα, δεν ξαναγραφω.

Δημοσ.
Πριν κάνα-δυο μήνες ένας τυπάκος-καραβανέας έκανε αναστροφή επί της εθνικής οδού. Βλέποντας και τις δύο λωρίδες να κλείνουν μαζί με την διαχωριστική το πιο πιθανό ήταν να πεθάνω πριν το τρακάρισμα, αλλά εν τέλει αποδείχθηκε καλό το κράνος αφού καρφώθηκα στο πίσω αριστερό φτερό. Η μηχανή για τα κλάματα, ευτυχώς μόνο ζαλάδα είχα και πόνο στα πλευρά καμιά βδομάδα.

Ρε φίλε με το BMWάκι το έπαθες αυτό!!!???

Πώπω!!

Παίζει να τον έσπαγα και στο ξύλο το τύπο, αν μπορούσα να σταθώ όρθιος.

Το κράνος τι μάρκα?

Δημοσ.

Το system 5 της BMW. Αυτό ήταν άλλο κλαμένο χιλιάρικο.

Δεν τον σκότωσα γιατί αρχικά έπαθε σοκ και δεν έβγαινε από το αμάξι, τον έβγαλαν άλλοι οδηγοί με διάθεση λιντσαρίσματος. Αφού τα άκουσε και έτρεμε και σα το ψάρι ήταν για την λύπηση, όχι όμως περισσότερο από εμένα.

Εντέλει έκανε φιλική δήλωση αλλιώς θα του έσπαγα το κεφάλι άλλη μέρα. Τώρα αυτές τις μέρες θα του έρθει το ραβασάκι με τα 6.000

Οι μαλακίες πληρώνονται.

Δημοσ.

πάντως άσχετα με την αναστροφή, σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα, θα υπολόγιζαν και την ταχύτητα με την οποία πήγαινες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...