kaiowas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Νουβελα: 'Μεσανυχτα με Windows' written by Me & Bill Gates Χτες αργα το βραδυ και ενω χαζευα στο Ιντερνετ με το Opera παταω σε ενα λινκ που ειχε σε ενα σαιτ και ξαφνηκα αρχιζει και ζοριζετε το PC. Κλεινει ο Opera και κολησε το PC για λιγη ωρα. Παω να ανοιξω το Οπερα παλι και δεν ανοιγει τπτ. Ο Internet Explorer δουλευε αλλα ολο το μηχανημα κολουσε λιγο. Κανω ενα restart μπας και αλλαξει η κατασταση. Παω παλι να ανοιξω τον Οπερα και μου βγαζει: Failed to find Opera.DLL. Παταω να ανοιξει ο Internet Explorer και εκει που ανοιγει για 2 δευτ κλεινει αυτοματα. Παω να ανοιξω My Documents και βγαζει το εξης μηνυμα: Can't load library from memory, το ιδιο μηνυμα και σε οτι φακελο παω να ανοιξω. Αμα πατησω ΟΚ στο μηνυμα ο φακελος τελικα ανοιγει... Τελος αν ανοιξω Windows Explorer και πατησω καποιο web address ανοιγει κανονικα το σαιτ, αλλα οχι αν το κανω απο Ιντερνετ Explorer. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι και καμια λυση για να ζησουμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα? (Γιατι format παλι δεν λεει). Τελος υ.γ. Δεν ηξερα που ακριβως στο φορουμ να το βαλω το τοπικ γιατι δεν ξερω τι ακριβως φταιει, ειδα εδω αρκετες ερωτησεις κ ειπα να μπει εδω. Αν καποιος mod εχει αλλη αποψη ας το αλλαξει.
Vagos_46 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=177865 ακολουθησε το link στο 2ο ποστ..
kaiowas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω Vagos_46 αλλα το προβλημα παραμενει. Ειναι διαφορετικο εμενα γιατι ουτε ο Internet Explorer ανοιγει και εχω και τα περιεργα μηνυματα απο Windows οταν ανοιγει οτιδηποτε στον σκληρο. Εδω και καμια ωρα μου βγαζει και το εξης μηνυμα (συνεχεια καθε 30δευτ ακομα κ οταν το κλεισω και χωρις να κανω τπτ στο ΠιΣι): Generic Host Process for Win32 Services.......Generic Host Process for Win 32 Services has encountered a problem and needs to close ........Send Error Report...Dont Send κτλπ κτλπ. Οσο περναει η ωρα προχωραει το θεμα.....Αυριο πρωι πρωι θα μου φτιαξει κ πρωινο το PC
MariaTs. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Στο Όπερα δεν είχες τσεκάρει καμιά φραγή; Βασικά τον συγκεκριμένο περιηγητή τον χρησιμοποιώ χρόνια και δεν μου παρουσίασε ποτέ κάποιο πρόβλημα, πέραν απ'το γεγονός να κάνει κάνα κόλλημα όταν μπαίνω σε ογκώδης σελίδες! Κάνε απεγκατάσταση του Όπερα, βγάλε ότι φάκελο έχει ακόμη και στους κρυφούς στα Documents & Settings -> Applications (σε όποιον φάκελο βρεις την επιλογή αυτή). Κάνε επανεκκίνηση και δες αν ο ΙΕ δουλεύει κανονικά! Αν το πρόβλημα παραμένει τότε μάλλον κάτι έχει χτυπήσει το σύστημα, οπότε αν δεν θες να κάνεις φορμάτ τότε δοκίμασε και κάνε Επαναφορά Συστήματος. Άσε που υποψιάζομαι χτύπημα από ιό...
kaiowas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Τελικα δεν το γλυτωσα το format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.