grek77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Αντιμετοπίζει ένας φίλος μου προβλημα με το εν λόγω μηχάνημα και πιο συγκεκριμένα με το τροφοδοτικό του.Η εγγύηση έχει λήξη πριν 3μέρες.Τί πρτείνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Γνωρίζει κανείς αν το παρακάτω μπορώ να το χρησιμοποιήσω; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4553 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 αυτο που μας έδειξες λειτουργεί κανονικά στο φορητό του φίλου σου και ειναι και αρκετά καλό σε καλή τιμή επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή δε γνωρίζω πολλά, σε περίπτωση που καλύπτονταν απο την εγγύηση η HP Θα του αντικαταστούσε το χαλασμένο με το παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 φίλε μου είμαι τεχνικός στην HP, ναι λοιπόν θα το αντικαθηστούσε το τροφοδοτικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ gregdais. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.