Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Lg W1 ?

georgemvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μικροτερη αναλυση δεν ειναι απαραιτητα κατι κακο. Kατα την γνωμη μου ουτε η εγγυηση ουτε η εμφανιση μπορουν να ξεπερασουν σε βαρυτητα τα ανωτεροτητα στα specs του υπολογιστη. Εσυ ξερεις...

Οσο για την καρτα, σταθερο απ οσο ξερω δεν μπορεις να το κρατησεις. Μπορεις, νομιζω παντα, να αλλαξεις το ποσο και να το βαλει 256, 128 κτλ, αλλα παντα η καρτα θα το χρησιμοποιει οταν το χρειαζεται ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Αυριο το μεσημερακι θα εχω στα χερια μου το LG-W1 να ειμαι καλα. Θα προσπαθησω εαν ενδιαφερεται κανεις να γραψω ενα μινι review που βεβαια δεν θα ειναι σαν του ZauZ για το LG-S1 μια και ειναι το πρωτο μου λαπτοπ. Θα στειλω φωτογραφιες και οτι αλλο θελετε! Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνωμη για την αργοπορια αλλα τρεχω και δεν φτανω αυτο τον καιρο και δεν βρηκα πολυ χρονο να σας γραψω κατι...Το πρωτο πραγμα που με εντυπωσιασε φυσικα και ειναι και ο λογος που τον πηρα ειναι η οθονη. Εκτος απο την αναλυση που κανει τις απλες αναλυσεις να φαινονται ''χοντροκομμενες'' εχει και πολυ καλες γωνιες θεασης. Δεν εχω δοκιμασει ακομα καποιο παιχνιδι για να σας πω εκει τις επιδοσεις του υπολογιστη σε αυτη την αναλυση. Εκει που μου τα χαλασε λιγο ειναι στα πλαστικα. Δεν ειναι χαλια, απλα εγω περιμενα να ειναι γυαλιστερα οπως του εντυπωσιακου LG S1. Ολα δουλευουν τελεια, εχει αρκετα δυνατο ηχο (απο ποιοτητα δεν ξερω γιατι δεν εχω μετρο συγκρισης...). Δεν εχει καθολου bloatware (αν το λεω καλα) εκτος απο 4 προγραμματακια της LG. Ενα για την μπαταρια, ενα για τα δικτυα, το onscreen display για βασικες λειτουργιες, και ενα intelligent update που ψαχνει μονο του για microsoft updates καθως και driver updates. Με ολα αυτα και το zone alarm εχει χρησιμοποιησει με το αναμα 350MB απο τη RAM του. Ως μετρο συγκρισης με το desktop , αρχικα μπορω να πω μονο οτι το photoshop το τρεχει αισθητα πιο γρηγορα ο laptop. Αυτα για αρχη θα ανεβασω photos εαν θελετε και θα δοκιμασω και κανα παιχνιδακι να σας πω και οτι αλλο θελετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...