nickritikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 εννοω την καλυτερη μερα της εβδομαδας γενικα.......ποια σας αρεσει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Η Δευτέρα. Και το αύριο, καλό είναι.
palawiaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το βράδυ του Σαβάττου και της Κυριακής λόγω ρεπό και λόγω ότι η γυναίκα μου κοιμάται
PATRINOS06 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 τωρα με τις καταληψεις καθε μερα.παλιοτερα θα ελεγα η παρασκευη.μετα απο εξαντλητικο προγραμμα χαλαρωση το βραδακι με ποτακι,ταινια κλπ με η και χωρις παρεα.καλο και το σαββατο,αλλα η πρωτη επαφη με την ξεκουραση ειναι η μαγεια!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το αυριο = Κυριακη? Γενικά, το αύριο. Ξέρεις, στο στυλ: πότε θα τελειώσεις τη δουλειά; Αύριο. Σούπερ μάρκετ, πότε θα πάμε; Αύριο. Πότε αρχίζεις δίαιτα; Αύριο. Είναι και ωραία λέξη. Πείτε τη μερικές φορές, ή γράψτε την. Απόκοσμη, ξένη. Αύριο. Τέσσερα φωνήεντα... Άντε, με κάνατε να (αμπελό)φιλοσοφίσω πάλι, παλιόπαιδα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 χαχαχααχαχχαχα, παντως και εμενα μου αρεσει η λεξη αυτη, οπως και το βαριεμαι τωρα
kostasplak1986 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 εγω ακομα δε καταλαβα τι θεμα εχει η εργασια αυτη ακριβως! παντως για μενα η παρασκευη ειναι πενα γιατι εχω 2 μερες για υπνο το πρωι!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Kάποτε είχε έρθει στον ΠΑΟ ένας Γερμανός ονόματι Φλίπσεν. Όταν τον ρώτησαν ποιά ήταν η πρώτη λέξη που έμαθε στην Ελλάδα είπε "αύριο". Κι εμένα το αύριο είναι η αγαπημένη μου μέρα της εβδομάδας. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποια από τις άλλες 7 θα έλεγα το Σάββατο που το αύριο της είναι η Κυριακή. Οπότε πάμε για μεθαύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.