RubiksCube Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Πρώτη φορά συμβαίνει. Σε μια συγκεκριμένη ταινία οι υπότιτλοι δεν ανοίγουν καθόλου. Εννοείται ότι τους έχω στον ίδιο φάκελο και με τον ίδιο τίτλο. Δηλάδή ξεκινά η ταινία και δεν εμφανίζεται το πράσινο τοξάκι του vobsub κάτω δεξιά. Οι ίδιοι υπότιτλοι παίζουν κανονικά σε άλλες ταινίες. Καμία πρόταση??
Christinegr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Koita xana na sigourepseis oti exoun to idio onoma. Mipos sou ksefige kamia telia i kanena kaino?
RubiksCube Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το έχω τσεκάρει πολλές φορές. Δεν φταίει αυτό.
kastel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Έλεγξε μήπως είναι προβληματικό το αρχείο των υποτίτλων. Μετονόμασε κάποιο άλλο αρχείο με το όνομα της ταινίας και δοκίμασέ το.
zavlakas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ποιο ειναι το path των υποτιτλων? Σιγουρεψου οτι δεν περιλαμβανονται ελληνικοι χαρακτηρες στο path...
BalDwin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μετονόμασε και την ταινία και τους υπότιτλους,μου έχει τύχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.