Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με tv-tuner ASUS

Mafias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας.Θα επιθυμουσα την πολιτιμη βοηθεια σας στο εξης προβλημα... Πριν απο 5 μερες περιπου,αγορασα το Tv-Tuner My Cinema-P7131 Hybrid της ASUS (http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045).Το προβλημα που παρουσιαστικε μετα την εγκατασταση των οδηγων και συνοδευτικων προγραμματων(Cyberlink Power Cinema) ειναι το εξης: Οταν το ραδιοφωνο ειναι ενεργοποιημενο και παιζει, αν επιχειρησω να σερφαρω στο ιντερνετ ή να εγκαταστησω καποιο προγραμμα ή ακομα και να τρεξω καποιο προγραμμα ο ηχος του ραδιοφωνου διαρκως διακοπτεται (φωνη-μουσικη ακουγονται διακεκομενα)και επανερχεται στα φυσιολογικα μετα το τελος της οποιαδιποτε εφαρμογης ή του σερφαρισματος.Το συστημα μου αποτελειται απο: Motherboard ASUS AN8X-X,cpu Athlon XP 2,4+Gh,1Gb RAM,Sound Blaster Live 5.1 Digital,Hd WDC 250Gb + Hd WDC 160Gb. Σας ευχαριστω προκαταβολικα και αναμενω τις απαντησεις και ισως λυσεις σας.....

Δημοσ.

Φίλε Mafias έχω την ίδια καρτα κ αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα... Μετά από έρευνες εις βάθος, οι 29 πανεπιστήμονες που κατοικοεδρεύουν μέσα στο κλούβιο μου κεφάλι κατέλιξαν στο συμπέρεσμα ότι για όλα ευθύνεται το power cinema που είναι ασήκωτο!!! Μπόρείς να το δείς κ μόνος σου από τον task manager ότι "ρουφάει" ένα καρο μνήμη. Εγώ στο surfing δεν είχα πρόβλημα αλλα κατα τα λοιπά όπως τα λές. Μέχρι κ διαφορά εικόνας κ ήχου ειχα (όλα μου εμοιαζαν με σίριαλ made in Mexico). Κ εγώ 1GB Ram έχω... Μετά από μια σύσκεψη με την τριμελή επιτροπή μου (που απαρτίζεται απο 4 ατομα), σου λέω οτι η μόνη γιατριά μας είναι ένα πιο light προγραμματακι. Που είναι όμως;;; Εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί οι πανεπιστήμονες μου αρνούνται να με βοηθήσουν... Οσοι πιστοί κ άπιστοι προσέλθετε μπάς κ δούμε με τον Mafias κανα ματσάkι με το Azureus ανοιχτο... Thanx.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για ραδιο χρησιμοποιηστε το Axife FM Player delux (οχι την lite εκδοση εννοειται).

Κανει timeshift και εγραφη σε mp3, απλα δεν συγκρινεται ραδιοφωνικο software. Το θεμα ειναι αν υποστηριζει το tuner σας αλλα και να μην το υποστηριζει μπορειτε να το κανετε να το υποστηριξει φτιαχνοντας μονοι σας τον driver! Εχει αναλαυτικες οδηγιες...

http://www.axife.com

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...