toxic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Σ.ο.σ.ti Kanω Λαθοσ!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον πιθανον να εχεις προβλημα στο WMP, αλλα κοιταξες καθολου να παιξεις απο τα ραδιοφωνικα πορταλ οπως το http://www.e-radio.gr, http://www.onradio.gr, http://www.a100fm.gr... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorgoos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 iparxei tropos na katebasoume ton wmedia player na akoume kana stathmo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 τιποτα μπηκα και στα δυο που μου εστειλεσ.τι ειναι wmp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonisid Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως μπαίνεις με Μοzilla?Διότι χρειάζονται Plugin.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monokeros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 μπες στο windows media player , πατα open url και για διευθυνση βαλε : mms://70.87.18.83/sportfm7712 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 to ekana kai moy bgazei to parakato keimeno The page “OnRadio” has content of MIME type “application/x-oleobject”. Because you donʼt have a plug-in installed for this MIME type, this content canʼt be displayed. apo oti katalaba prepei na toy balo ta plug-in.... xerete pou tha bro????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 to ekana kai moy bgazei to parakato keimenoThe page “OnRadio” has content of MIME type “application/x-oleobject”. Because you donʼt have a plug-in installed for this MIME type, this content canʼt be displayed. apo oti katalaba prepei na toy balo ta plug-in.... xerete pou tha bro????? Με τι browser μπαίνεις; Με τι λειτουργικό σύστημα δουλεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 και εμενα δε μου παιζει supersport fm και redfm(αυτους εχω προσεξει μεχρι τωρα).οταν λεω πως δεν μου παιζει εννοω πως ενω μου δειχνει πως κανει buffering,ηχος δεν ακουγεται.το θεμα ειναι ομως οτι αλλους σταθμους μου τους παιζει παρολο που δεν εχουν κατι διαφορετικο.χρησιμοποιω mozilla,με windows xp.δοκιμασα να ανοιξω το supersortfm και απο wmp αλλα ενω μου εδειχνε πως εκανε buffering δεν ακουγοταν ηχος,ενω οταν πηγα να παιξω rockfm απο wmp τοτε επαιζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 [...] χρησιμοποιω mozilla,με windows xp.[...] Μόνο που η παρούσα ενότητα είναι για MacOS και όχι για Windows. :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ΚΑΙ ΜΕ safari kai me real mozilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ΚΑΙ ΜΕ safari kai me real mozilla Λοιπόν, δώσε βάση. Δουλεύω (σχεδόν αποκλειστικά) Safari. Είδα πιο πάνω το link mms://70.87.18.83/sportfm7712. Το μάρκαρα, έκανα δεξί κλίκ και διάλεξα (στον Safari πάντα) την πρώτη επιλογή: Go To Address - σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα γίνει τίποτα... Προς μεγάλη μου έκπληξη, άνοιξε το VLC (που'χα ήδη εγκαστήσει φυσικά) και αυτή τη στιγμή ακούω Sport FM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Το ίδιο και γω αυτή τη στιγμή, με quicktime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 eyxaristo poly ta katafera.na eiste kala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorgoos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 telika gia ola yparxei lish!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.